Pappa, du gör det felmin söta Olivers berättade jag skivning apelsiner fel. Jag visste inte hur rätt hon var!

Här är en liten guide på hur man skiva apelsiner så varje skiva är lika bra att äta medan avfall minimeras.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fick det fel på en aluminium smälter

Alla visar hur lätt det är att hälla aluminium... Kolla youtube, jag kommer att vänta... Prova till exempel Anthill häller...För långsamt, för fort, fel värme, fel material, solen går bakom ett moln, vem vet, det bara inte fungerade även efter alla p...

Undermig papper gun arsenaul nu (det kommer och var growend)

Hej detta är min papper bössa gjorde jag och några av dem har redan bokförts. gå klicka på mitt namn att se dem i...

DIY The fel i vår stjärna sammansättning Notebook

om du älskar fel i våra stjärnor, och inte vill ha en vanlig anteckningsbok för skolan, är den rätt DIY för dig!Steg 1: TFIOS sammansättning bokomslag! / leveranser Okej, så för denna första DIY kommer du att behöva:-En sammansättning bok-Någon blå p...

Blåspistoler och papper kon dart

rättslig anmärkning: blåspistoler är olagliga i Kanada, Massachusetts, District of Columbia och New York City. Kontrollera dina lagar.Säkerhetsföreskrifter: Blåspistoler är förvånansvärt kraftfulla. Om det finns ett hårt objekt nära eller bakom målet...

Pirat papper hantverk (lätt)

pirat papper hantverkVad är roligare än pirater! Väl många saker kunde vara men när i ett klassrum eller i hemmet en pirat kan lämna mycket för fantasin och öppna upp en värld av lärande. Detta "kan kommer att lära dig hur man gör papper pirat och ge...

Hur man gör den enklaste bakbord Arduino Uno... NÅGONSIN! -Breduino! (& Hur ladda upp skisser rakt till det!) With Additional Hardware Options - UPDATED - JULY 2013

Steg 1: Avsnitt 1 - byggnad reglerade 5 volts strömkälla! Okay now before i start, something about my notes for my step-by-step PICTURE instructables that i Love to create:"Jag brukade märka alla mina bilder i min instructables men det verkar instruc...

Hur man gör papper claws

* DISCLAIMER * (jag är inte ansvarig för du pokin ut någons ögon. Dina klor, ditt fel) Detta är en Instructable om hur man blir awesome... Inte riktigt... Men nära... * hund inte ingår. *Steg 1: Papper... Grejer behövs.1 händer2 papper (gå figur)Häft...

Mekaniskt expanderande kartong lampa - detta sätt upp!

jag kommer att visa dig hur jag gick om design och göra en riktigt snygg lampa, en lampa som är liten och svag för stämningsbelysning, och lång och ljus för praktisk belysning. Den har en inre counterweighted scissor-lift mekanism och en genomskinlig...

Snabba upp din (pappas satellit) Internet-anslutning med en Dual-Band Wireless Router

Hej. Vänligen seJag ska antagligen ut denna info på en personlig blogg inom kort.Steg 1: Handla för en trådlös Router med dubbla Band Genväg: köpa Netgear WNDR3300 för ca $76 plus frakt från buy.com. Jag gillar Google Checkout bättre än att ge min in...

Makey Makey papper Theremin

Detta är riktigt snabba projekt som visar hur du använder Makey Makey "Pro" funktioner som en micro controller. I detta projekt använder vi en av 6 Analog ingång stiften på undersidan av Makey Makey. Detta är ett stort projekt för människor som...

Lätt slag pistol med papper dart

lätt blåspistol med papper dartSnabbt att göraÄnnu snabbare att skjutaJa!Steg 1: Vad du behöver Vad tycker du behöver du frågar?1. massor av papper* Obs *Linjerat papper är bäst för skärpaTomt papper är bäst för wheight2. Scisors (skärbräda som tillv...

Hur man gör ett papper hantverk: papper hantverk grundläggande tekniker

I detta Instructable kommer vi göra en tutorial om hur man gör ett papper hantverk med några grundläggande tekniker som anges enligt följande:Papper MachDecoupagePapper klippa och CollageStämplingStencilingArbetar med kartongVi kommer diskusar varje...

Återvunnet papper kuvert handledning

Ofta när jag behöver kort, tycker jag själv att göra dem från papper och rester av leveranser jag har runt mitt kontor istället för att köpa dem men av någon anledning som jag brukar köpa kuvert för dessa kort. Jag har massor av papper som vanligtvis...

Bröllop papper lanternor skulptur för $1.

Hej tjejer och killar! Jag blir gift! I oktober 22! Jag är super glada men också på en strikt budget. Jag ville ha en massa WOW faktor på de billiga! Jag hittade en hel del på papper signallanternorna förra året under lågsäsongen och plockade upp dem...

Återvunnet papper skål

jag gjorde min använder mestadels återvunnet crayon omslag, men någon papper kommer att fungera, skräppost, tidskrifter, etc.Allt du behöver är:vattenskrot pappergamla mixertejpplastfolie eller plast matkassenplast eller glas skålen handduk eller fil...

Tonfisk kan smycken box och papper pärlor

detta är rutan perfekt resa storlek smycken. Det fungerar också bra för hästsvans innehavare. De varor du behöver för den lilla rutan är: 1 tonfisk kan, (5 oz,) heta pistol och lim limstift, flingpaket, nål och tråd, sax, tyg rester (jag skära upp en...

Eco-Friendly "papper" kedjor (aka Världens enklaste sy projekt)

minns du att göra papper kedjor som barn att dekorera för semesterperioden?Du fick ut Bygg-papper, omslagspapper och du skär och häftade och limmade till era små hjärtan innehåll.Och sedan efter nyår ner kom papper kedjor... och de leds rakt för papp...

Att göra en papper duk!

Hej! Jag Allison Currie, en post minimalistisk konstnär och potentiella bildlärare i Houston, TX som fungerar med en massa penna och bläck, som tvättar och målning med gyllene akryl vätska. Jag använder inte akvarellpapper eftersom strukturen är fel...

Hur man gör en alla hjärtans Hand-Cut papper gåva

jag har alltid älskat silhuetter och hantverk och detta är ett enkelt, ännu vackra sätt att kombinera två. Jag älskar hand skär alla hjärtans presenter eftersom möjligheterna är bokstavligen oändliga för vad du kan skapa.Denna instrucable är inte hur...