Paracord medaljong handledningi denna kort tutorial kommer jag visa dig hur man gör en paracord medaljong.
Detta är en ganska sällsynt projekt, faktiskt jag inte har jag hittat det som visas var som helst utom min hemsida, Paracord Guild. Detta projekt visades för mig av Arty Tansit och blev ganska populärt det paracord gemenskapen. Om du är en paracord eller tσgvirke entusiast, då du kommer att njuta av att göra denna taklampa.

För att göra detta behöver du några leveranser: Paracord 550, en metallring och i mitt fall en rep fingerborg.

Knutar används är halv missöden och ett par diamant knop samt på den ganska vanligt överhandsknop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord Desert Flower Medallion

alla kreativa själar,Jag trodde aldrig arbeta med paracord skulle vara så roligt tills idag. Det är bevisat över & över igen och idag att det inte finns någon kreativ inspiration bättre än instructables, jag älskar dig.Paracord projekt förvånade allt...

Paracord hund krage handledning

i denna tutorial får du lära dig att göra en paracord hund krage. Jag kommer att visa dig de mest populära design används för att göra halsband av paracord, nämligen dubbel cobra Knut kragen.Ursprungligen gjorde jag denna handledning för min hemsida,...

Paracord spegel medaljong

Härliga knotiga människor LOL,Jag njuter verkligen arbeta med paracord och varannan dag jag lär mig något nytt. Den senaste paracord tävlingen hade några fantastiska ibles, jag har lärt mig så mycket från dem. Också spendera jag lite tid på att läsa...

Paracord Strider skalpellen/Wrap

Hallå. Du klickade på min Paracord Strider skalpellen/Wrap Instructable. Jag antar att det är vad du är här för. Tja, kan få till det.Nej... Jag skulle inte göra det. Första lite information! YAY! Vem älskar inte lärande?!?En Strider Wrap är en annan...

DIY Paracord FID (Permalok-liknande nålar)

Denna handledning visar hur du gör din egen paracord fid för under en dollar och med minimal ansträngning. Jag bestämde mig för att prova min hand på att göra min egen paracord fid (Permalok "som" nålar). Jag tittade på två olika metoder, en av...

Hur man gör en Paracord Fender nyckelring

för dem som inte vet, en fender är en stötfångare används främst på båtar för att hålla båten från att skadas från stöta till objekt.Detta är inte en faktisk fender, fungerar den som en stor dekorativ nyckelring.Steg 1: leveranser 3 - delar av paraco...

Hur man knyter en Paracord Gaucho Knut

denna video handledning visar hur man knyter en Gaucho Knut med en längd av paracord. Denna Gaucho Knut inleds med knyta en 5 leda 4 bight Turk huvud Knut, arbetar sedan från det i en Gaucho Knut.Denna dekorativa Knut kan knytas till en käpp, lagt kä...

Att göra en Paracord piska

det finns många typer av piska, men de mest populära för sport sprickbildning och målet skärning är den australiska Stockwhip och Bullwhipen.Detta är en 12-fläta, 6-fots stockwhip med ett 18-tums, 16-fläta lager. Längder i amerikansk sedvanliga enhet...

Paracord armband fixtur/jigg

denna handledning visar hur man gör ett paracord armband fixtur som kan användas med eller utan sidan släppa spännen. Som jag började göra fler armband blev det klart framgår att jag behövs för att bygga en fixtur för detta ändamål. Jag tittade på fl...

Paracord Bracelet with a Side Release Buckle

Denna handledning visar hur man gör ett paracord armband med en sida release spänne. Detta kan bäras som smycken, och till skillnad från kedja, det låter dig lagra flera fötter eller rep på din person hela tiden. När gjorde i större skala, kan detta...

Hur man gör en låda Knut nyckelring ur paracord

Box Knut nyckelringen (även kallad square knot nyckelringen) är förmodligen en av de mest populära nyckelringar kan du göra. Den har en fyrkantig titt och innehar en anständig mängd paracord, som kan användas i olika situationer.För detta projekt beh...

Hur man gör en paracord solomon bar armband!

i den följande läraren kommer jag visa hur man gör en paracord solomon bar armband. Det är lätt de vanligaste paracord armband, ofta också kallas en cobra Knut armband eller square knot armbandet (av macrame entusiaster). Jag har detta armband i min...

Hur man kan återanvända paracord skrotar

Paracord älskare,Be någon som någonsin har arbetat med paracord att det finns förmodligen ingen korrekt sätt att mäta den exakta längden på paracord krävs för att göra något. Detta är skälet kommer alltid att finnas massor av paracord skrot. Be en ny...

Hur man knyter en två-strand vägg Knut sinnet paracord lina

Denna video handledning visar hur man knyter en två-strand vägg Knut sinnet paracord snodd, vilket kan vara användbart för att fästa till edc nyckelringar, plånböcker, knivar, multiverktyg, kameror, kikare, och andra prylar, redskap och gizmos. Det f...

Paracord bläckfisk

Detta var något jag hade kul att göra, så jag tänkte jag skulle dela med mig hur jag gjorde det. Armarna är böjbar så han kan flyttas runt för bra dekoration. Stort tack till er på Knut huvuden världen Wide för att alltid hjälpa mig lära nya knop! Ja...

Hur man gör en LED Witcher medaljong

Witcher 3 är förmodligen min favorit spel genom tiderna och fira det är kommande DLC, jag tänkte jag skulle göra ett Witcher inspirerade projekt!Geralt's wolf medallion lyser rött nära magic och så kommer din!Detta projekt är lätt och snabbt att göra...

Quick-Release-System för en Paracord hagelgevär sele

Har du någonsin önskat, medan antingen jakt, promenader i skogen, eller helt enkelt skjuta som du kunde snabbt koppla bort din lyftsele, utan Messina med att skruva loss dina fästen eller un-klämma fast dem? Bra om du är någonting som jag, hatar du a...

Hur man gör en våren laddade deadfall fälla med din paracord växel

i hela detta Instructable kommer jag visa hur du gör en våren laddade deadfall fälla med din paracord växel. När i en överlevnad situationen, kan du riva upp din paracord utrustning och skapa en våren laddade deadfall fälla för att fånga små spel för...

Det bästa sättet att ansluta sig till paracord

Detta är en handledning om hur att limma två bitar av paracord tillsammans. Detta är den huvudsakliga metoden jag använder för att göra multicolor armband.Steg 1: Verktyg som behövs förDu behöver en lättare, något att krossa paracord med (jag använde...