Paracord öl-hållareFör min första instructable jag tar del i paracord utmaningen. Jag designade något dekorativa och användbara: paracord öl-innehavaren. Förutom att visa upp din dekorativt hantverk, det är ett praktiskt sätt att hålla din (reservdelar) öl Stäng och båda händerna fria för andra saker i utomhusaktiviteter såsom picknick, skate festivaler, ombordstigning etc.

Du kan också använda det för att kyla din öl i en damm eller ström. Naturligtvis kan du också använda en PET-flaska eller skala upp det till en vin-innehavare. Rösta om du gillar den här idén!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord bälteshållare

ett praktiskt litet klipp på bältet för nycklar, verktyg eller vad du än behöver vara behändig och lätt att nå.Steg 1: Vad som behövs Paracord:2,5 m (8.202 ft) av Paracord. Jag slutade med mycket lite kvar, så lite extra skulle vara till hjälp. 3m (9...

Paracord vatten flaskhållare

detta instructable är att visa dig hur man gör en handledsrem att hålla din Nalgene eller liknande vattenflaska. (Min första Instructable)Steg 1: Start genom att mäta längden på remmen som du vill genom att ta en bit av paracord och looping runt topp...

Justerbar Paracord bälte

efter gick jag trodde den instructable andra användare gjort om paracord bälten, märkte jag att det fanns endast ett justerbart bälte men tyvärr hade en lås och tungan typ spänne. Jag gillade den idén om ett paracord bälte men jag ville kunna ställas...

Hur man gör en Paracord nyckelhållare

Hej stötarna detta är min första instructable! Denna nyckelhållare görs från 550 paracord gjord i USA.Steg 1: leveranser Leveranser måste du skapa en nyckelhållare är carabiners eller nyckelringar, paracord, sax och något att bränna i ändarna. Valfri...

Mugghållare tillverkad paracord och en office penna kopp

Jag har nyligen fått en skada cykla och var tvungen att flytta på kryckor. Detta fungerade inte så bra när det kom till att bära min kaffe eller en drink. För att lösa min koffein och släckning elände lånefinansierade jag magi paracord och en penna i...

Duct Tape och Paracord hållare

detta är bara en enkel hållare för carring några extra silvertejp och paracord i en bugg ut väskan eller emergincy kit, etc.Steg 1: objekt Behöver du ett kreditkort storlek plastbit.Sex fot av silvertejp.Tio fötter paracord.Ett hålslag.Sax eller vass...

Paracord förbestämda vatten flaskhållare (bara dra så mycket som du behöver!)

Jag är säker på att du har sett massor av guider på hur du kan göra ett paracord armband innan. De är dock långsam och trög att nysta upp. Tiden är inte något du har i en nödsituation, att göra dessa design egentligen mer för estetik.Paravival skapad...

Virka Paracord pennhållare

Har du någonsin tänkt på virkning med paracord?Tja, jag har inte heller, tills jag började tänka på olika sätt att använda paracord. Dess styrka kan vara till nytta för många ändamål så tänk hur många saker du kan göra med den.Eftersom jag mestadels...

Paracord armband mjölk spjällådan Jig

detta instructable kommer har du att göra egna längd 550 paracord armband på nolltid.Saker du behöver:1 - mjölk spjällådan eller liknande styv låda2 - canopy tält Bungee boll band (eller tunga gummiband)1 - par Fastex sida Release spännen (storlek so...

Ny typ av paracord påse

Hej killar tack för att kolla min Instructable. Detta är min 2: a enBara så ni vet det inte om hur man gör denna påse. Jag vill bara se hur feedback ärOm jag får en massa människor ber mig att göra en steg för steg Instructable kommer jag2. jag utfor...

Paracord Fid

Efter att ha sett några av de fantastiska projekt gjorda av paracord här på Instructables jag besluta att prova min hand på att göra några. Ett verktyg jag skulle behöva att jag saknade kallas ett fid. Ett fid är ett verktyg som har ena änden urgröpt...

Paracord ljusare sjal nyckelring

Detta började som en hållare för min multi-verktyg. yeeeaaaaahhh... som inte funkade så bra. men har ingen rädsla... Jag vet vad som gick fel och jag kommer att göra en hållare att passa min multi-verktyg.Denna väv är däremot perfekt för omslagen upp...

Paracord Pot

I detta instructable, jag ska visa dig hur du gör din egen billiga paracord potten (allt du behöver är lim och paracord)!Det är väldigt enkelt att göra och ser bra på ditt skrivbord.Steg 1: materialför detta projekt behöver du,En limpistol, en mögels...

1 Bic penna = mini penna + sy-kit + tejp hållare

här är lätt och användbar, särskilt för backpackers och resenärer. I några minuter, förvandla en fullstor bic penna till en micro penna, mini sömnad kit och tejp hållare.Leveranser:1 Bic penna2 synålarSytråd i färgerna för att förstora - backpackers...

Bärbar Paracord Kit

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en bärbar Paracord kit. I detta kit är tillräckligt leveranser att göra 2 armband eller 2 nyckelringar.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:2 nyckel ringar2 små spännen1 Bic lättare2 nio fot...

Bunny busskort hållare (med ljus)

bunny buss passerar innehavaren kommer att hålla er busskort säker och tillgänglig. Du kan klippa det till din väska/ryggsäck eller glida den in i din handväska. För de tidiga morgonen pendlar (eller sent på kvällen) har också en lysdiod att lysa upp...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Mini projektet #3: DIY Paracord Dispenser

Hej Instructables gemenskapen,på dag tre av veckans Mini projekt visar jag du lite liv hacka för att organisera din paracord använder du inte spolar.Jag använder denna metod oftast för att ordna bitar av paracord av några meter/varv längden som är kv...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...