Paracord överlevnad fiska NetSe Steg
Relaterade Ämnen

Paracord armband fiske

du är i skogen hungriga och kallt. Du förlorade ditt metspö i den närliggande floden. Tur hade du du överlevnad fiske armband. Den innehåller nog lina för att hjälpa dig fisk för konsumtion, tills din räddare kommer.Steg 1: material Behöver du:16 fot...

Ultimate Paracord överlevnads armband

Jag gräva igenom min låda med paracord bitar och hittade en massa småsaker kvar från när jag gjorde Altoids tin survival kit. Jag bestämde mig att sätta några av dessa olika saker i ett paracord armband att göra ultimata paracord överlevnads armband....

Duct Tape fiske Net

jag älskar fiske. jag älskar det. I första hand fisk för musky . Om du är en fiskare (eller fisherwoman), vet du att dessa fiskar är mycket svåra att fånga. Om du spenderar en vecka med fiske och inte har fångat något, kan du enkelt få arg, besviken...

Paracord överlevnad halsband

Paracord överlevnad halsband? Vad är de?Du har förmodligen hört av paracord överlevnad armband. De håller paracord på din person, men ingenting annat. Nu finns det ett sätt att hålla sladden och några överlevnad verktyg på din person utan fyllning di...

Låt oss gå överlevnad fiske!

jag har fiskat sen jag var 3 år gammal i både salt och sötvatten, jag hade chansen att fiska floderna Tigris och Eufrat när han arbetade som en entreprenör i Irak med en fiske kit mycket liknar detta en (inte att jag skulle äta ett skit av någon av d...

Paracord överlevnads armband

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en paracord överlevnads armband med paracord och cobra knut.Steg 1: Vad du behöver Paracord runt omkring 7-9 fot, linjal, tändare, knivSteg 2: Mät din handled Mät din handled med paracord och mäta bit...

Överlevnad fiske utan polack

har du någonsin sett PVC eller pinne överlevnad fiske kit? Problemet jag har med dem är att gjutning och upprullning är plågsamt långsam.Och förmågan att sätta agn där du behöver det är ganska viktigt om du vill bli framgångsrik.Detta var en hopfällb...

Paracord överlevnad Dogtag halsband: Eld/Signal

alla försöker göra en lätt, liten survival kit. Vissa människor gör dem i form av halsband. Även om ca 90% av tiden, detta betyder bara hängande bildar allt ditt kit av ett enda hårstrå paracord. Detta ser ut udda, bära omkring på alla dessa konstiga...

Grundläggande läder och Paracord överlevnad vandring bälte

I hela detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en enkel överlevnad bälte av läder och paracord. Om du gillar camping, vandring eller klättring detta är en stor bälte för alla friluftsmänniska.Steg 1: Vad du behöver:Paracord Fid nålSaxR...

Paracord flaska innehavaren Net

detta är min första instructable, så känn dig fri att låta mig veta om det finns något jag kan göra för att göra det bättre.Jag kommer att visa dig hur jag gjorde en monterad net att bära en nalgene flaska eller annan burk/flaska/artikel.med locket s...

Medic en Paracord överlevnads armband för första hjälpen.

Liv och död situation kunde hända på när som helst och någon plats. Att ha ett första hjälpen kit inom räckhåll är en omöjligt förväntan. Tanken bakom detta armband är att ge några av de akuta grundförnödenheter i en varje dag bär armband.Lär dig gör...

Hur man gör en enkel överlevnad fiske rigg

Jag är utstationering detta instructable i firandet av att ha fått 2000 synpunkter på alla mina tutorials. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en grundläggande fiske rigg som kunde göras i en överlevnad situationen som kroken är...

"Brådskande" Jigg för Paracord överlevnad armband - 3 armband storlekar i 1 jig

detta var en snabb jigg som jag gjorde för att göra paracord armband överlevnad. Det är inte alls upp i raden som jiggar gå, men det hjälper hålla armbanden konsekvent, och det var billigt.Jag kan mäta sladd och göra 3 olika storlekar av armband med...

Paracord överlevnad Bow

Hej!Detta Instructable, det finns detaljerade instruktioner för att göra en kraftfull, helt enkelt utformad båge, och för under $10. Jag gör detta på en budget, så att detta projekt kan vara mycket tillgängliga och alla delar är lätt att hitta i varj...

Grundläggande Cobra Paracord överlevnad Logoband

Under hela denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en basic, en färg, cobra paracord Logoband. Siffrorna i hela how-to motsvarar numren i diagrammen.Vad du behöver:TändareSaxLogoband klipp 6 ft. 550 ParacordInte pro medlem? Visa ett enklare at...

Primitiva stil överlevnad fisk korg fälla

syftet med denna korg fälla är att fånga fisk, under en lång tid. Om du planerar att bo på en plats för ett par dagar, är denna fälla perfekt för att fånga fisk. Det är en kraftigare, naturliga version av läsk flaska bug fällan, och en som har använt...

Förvandla en kan Tab till en överlevnad fisk krok

detta är väldigt lätt och enkelt. Alla verktyg som behövs för denna fisk krok kan hittas på de flesta multi-verktyg. Det tar bara några minuter att skapa.Steg 1: material -kan tabba-Fil-tråd fräsar (eller något som kan skära genom metall)Steg 2: Form...

Paracord överlevnad objekt

dessa är bilder av vad jag gjort med hjälp av några instrucables! Ja väver jag gillade cobra :) Cobra dragkedja drar King cobra armband och nyckelbrickor King cobra bärhandtag på ryggsäck Cobra på machete handtag King cobra hanteras monkey fist med e...

Paracord överlevnad nyckel kedja

jag var uttråkad idag så jag börjat spela runt med min para sladd och jag tror jag kan ha skapat en ny väva.Jag gjorde en nyckelkedja ur väven och jag hoppas du gillar den.Steg 1: Vad du behöver -2 delar av 3' av para-kabel-sax-En lättare-en nyckelri...