Paracord två ton Fobdetta är en enkel paracord fob. Detta är också min första instructable så gå lätt på mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Muttrar för knop: Paracord grejor - "Fob"

Hej alla och Välkommen till min instructable! Idag på nötter för knutar: Paracord grejor, vi kommer lära sig grundläggande Knut och teknik för att göra fob ovan!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:SaxKarbinhakeTändareOm 6 fötterna eller så av tågvirkeI...

Paracord Fob Designer penna...

Hej killar,För några dagar sedan vi såg att det fanns en ny tävling som heter THE PARACORD utmaningDå tänkte vi att vad ska vi göra för den här tävlingen...Sedan tänkte vi idén om DIY Paracord Designer penna...Att du inte tror oss om vi säger att vi...

Paracord Fob med dolda fack

Hej Felllas,Jag älskar paracord nu och efter att ha gjort denna awesome nyckelring fob med dolda fack insåg jag att jag skulle ha försökt detta som min första paracord projekt ganska detta en, eftersom detta är mycket enklare.Du kommer inte tro mig o...

USB Flash Drive Paracord Fob

problemet jag har hittat med USB-minnen är att hålla dem kopplade och därför hålla reda på dem. Denna fob ger ett sätt att fästa fast en flash-enhet till din nyckelring, Logoband, ryggsäck, bil, etc. Teorin är att du kan hålla reda på de större objek...

Paracord självförsvar Key fob. (Black-Jack)

jag har tittat runt på internet försöker ta reda på om någon annan gör dessa som jag gör. Allt jag någonsin kan hitta är en monkey fist bifogas en cobra väva, eller samma med bara en extra längd på sladden. Jag hoppas att detta hjälper någon, och att...

Att göra en Bi-Tone Paracord armband

följande är några enkla instruktioner om hur du skapar ett paracord armband med antingen en eller två olika färger av sladd. Dessa armband är slitna för mode och också tjäna ett syfte i outdoor-branschen. När armbandet är demonterad, du kan använda g...

Trilobight snabbt distribuera Paracord Fob

I början kambriska perioden började trilobite dess globala härskar, som så småningom leder till 17 000 arter av den lilla critters. Jag tillägnar detta nyckelbricka till våra utdöda, kitina vänner.Vet du vad annars finns det 17 000 arter av? Paracord...

Cross Knut nyckelring Fob

jag har sett många sätt att göra en nyckelring fob och tänkte "Hey jag kan göra en också." Så detta är min första instructable hantera paracord och jag hoppas du njuter. : DSteg 1: Samla ditt material Behöver du en eller två färger paracord, en...

DNA Helix Paracord nyckelbricka

att vara paracord användare, du har säkert sett tillräckligt nyckelbrickor att göra dig sjuk...De är alla bra och intressanta, men det är dags för något nytt.Dags att göra en Helix Paracord Fob.Här är vad du behöver.Paracord (uppenbarligen)En nyckelr...

Flera färger Paracord kan Koozie

Ah, Paracord! Manliest av tågvirke. Så kompakta och tuffa att det är sladden för nötter som gillar hoppar av flygplan.Titta på guider tillgängliga, men du kan börja att tänka det är endast användbar för nyckelband och berlocker. Idag ska jag Visa kan...

Hur man kan återanvända paracord skrotar

Paracord älskare,Be någon som någonsin har arbetat med paracord att det finns förmodligen ingen korrekt sätt att mäta den exakta längden på paracord krävs för att göra något. Detta är skälet kommer alltid att finnas massor av paracord skrot. Be en ny...

Paracord Desert Flower Medallion

alla kreativa själar,Jag trodde aldrig arbeta med paracord skulle vara så roligt tills idag. Det är bevisat över & över igen och idag att det inte finns någon kreativ inspiration bättre än instructables, jag älskar dig.Paracord projekt förvånade allt...

Paracord silvertejp band nyckelring

ett tag jag har letat efter ett sätt att bedriva silvertejp mig och jag har äntligen hittat en lösning som fungerar för mig. Nu att vissa människor bär silvertejp med dig kanske söm lite konstigt, men jag bär silvertejp av samma anledning som jag bär...

Paracord hastighet skosnören

jag började bli trött på att behöva ta av mina handskar att ändra från cross-country pjäxor till vandringskängor. Temperaturen var i de negativa tonåringar och tar bort handskar bad om frostbite. Så, jag tänkte att det måste vara ett bättre sätt att...

Paracord nyckelbrickor

jag har precis börjat med paracord, och jag hittade den här, men annorlunda, så jag tänkte jag skulle sätta min egen twist, och på så sätt föddes.Steg 1: starta bara luckan på bit para sladden om längden du vill fob, och ca 15 cm i en annan sladd und...

Hur man knyter en Dragon Fly hår hårspänne med Paracord

jag använde 550 paracord köpte på Barre ArmyNavy för att göra detta. Pärlor för ögonen liksom metall hårspänne kom från Walmart i avsnittet hantverk.Längden på sladd behövs bestäms av hur länge du vill dragonfly vara. Formeln för sladd behövs är (län...

Paracord nyckelbricka med Charm

gör att lära tävling svar: vad gjorde du? Jag gjorde paracord nyckelbrickor med berlocker. De viktigaste saker du behöver är en charm, vissa paracord och en nyckelring. Jag gjorde en en för min mamaw för hennes födelsedag som har en charm med en canc...

Paracord helix, hacka version

Hej knotiga människor... LolSå du har sett många tutorials för att skapa en paracord Helix eller DNA eller twister eller cykloniska Fob... rätt? Mig också:), (vad en vacker tillfällighet :]). Så varför en annan tutorial? Tja, som sagt det är en hacka...

Paracord hund krage, Halti krage

det finns hundratals instructables som utnyttjar paracord och det är verkligen en mångsidig produkt.Jag har några här själv inklusive ett paracord rescue bälte och en paracord multitool påse!Jag skulle verkligen uppskatta din röster för nuvarande par...