Parallella Lipo batterier laddningNyligen köpte jag några nya Lipo batterier för min quad och mitt batteri befolkningen växa från 2 till 8. Lika lycklig som jag var om den öka tid som jag kunde spendera utomhus flyger min quad, detta innebar en mycket lång laddningstid för alla 8 batterier.

Jag forskning om parallella laddning och fick reda på att ingen speciell utrustning krävs, du kan i princip omfattning och dela utgångarna på laddaren. Naturligtvis vissa grundläggande parallella laddning huvudmän är övervakade, Följ den instructable till det sista steget.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Redcat Racing Sumo med Lipo batterier

här är en liten uppgradering till ett lager 1/24 skala Redcat Racing Sumo arbete på 7.4 V. Lipo batterier. Hoppas du finner detta lämpligt :)Sumo Lipo konverteringSumo körs på 4 AA-batterier som är lika med 6V DC, kommer vi att konvertera Sumo för at...

1s LiPo parallella avgift styrelsen för flera kontakt typer

I detta instructable jag kommer att bygga en liten PCB styrelse att parallella charge små 3.7V 1S LiPo batterier, typ vanliga i RC leksaker såsom quadcopters. Dessa batterier generellt har låg kapacitet och har inte mer än en cell. Större, mång--cell...

Återställa/Återuppladda alltför urladdat LiPo (litium Polymer) batterier!

LiPo batterier bör aldrig släppas ut under 3.0V / cell, eller det kan permanent skada dem. Många laddare att inte även du kan ladda ett LiPo batteri nedan 2.5V / cell. Så, om du av misstag kör plan/bilen för länge, du inte har din låg spänning cutoff...

LinkIt en - LIPO laddning påminnelse

Om du är i avlägsen kontrollerade saker vet du att de kräver batterier, som måste tas ut. Många billiga laddare kommer överpris LIPOs om inte unplugged vid rätt tidpunkt. Det är dock svårt att ständigt kontrollera dina batterier och lätt att glömma....

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

Lithium Polymer etikett: En omfattande Guide till arbeta med LiPo

i detta Instructable jag kommer att gå över grunderna för korrekt laddning, urladdning, hantering, användning, lagring, och Litium polymer batterier så att du kan använda dem säkert och effektivt sätt i dina framtida projekt. Nu, detta är absolut int...

Batteri ansvarsfrihet protector utstansade switch med ATtiny85 för bly syra bil eller Lipo batteri

Jag hade hittat de kommersiella som på $49 till dyra som jag behöver flera batteri beskyddare för mina bilar och solsystem. De använder också för mycket makt med 6 mA. Jag kunde inte hitta några instruktioner i ämnet. Så jag gjorde min egen drar som...

DIY SOLAR LI ION / LIPO laddare

[Demovideo][Spela Video]Tänk dig du är en gadget älskare eller hobby /tinkerer eller RC entusiast och du kommer för en camping eller utflykt. Din smarta telefon/MP3 spelare batteri tar slut, har du tagit ett RC Quad Copter, men inte kunna flyga under...

GoPro Hero2 parallella batteri Expansion Pack

DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig om du skada kameran under detta INSTRUCTABLESäkerhetsinformation LiPo batteri: Lithium Polymer etikett av Radioactive_LegosHoppa till steg 2 om du bara vill se var att löda din tråd internt.Detta är inte: en bärbar US...

LIPO drivs Roomba

detta är en riktigt enkel och snabb bygga logg som jag gjorde i morse.Jag svepte upp hundar päls när jag mindes jag hade en roomba ett par år tillbaka och slutat använda eftersom beståndet batterierna sög. Jag hade lekt runt med idén att göra det lip...

Hur man gör Lipo batteri USB-laddare/Adapter för telefon, iPod, MP3, etc.

i denna instructable video, jag visa dig hur man gör en enhet som använder ett LiPo (litium Polymer) batteri till USB-uteffekt. Du kan använda enheten för laddning/kör alla USB-enheter, t.ex. mobiltelefoner, MP3-spelare, iPhones, iPods, fläktar, lamp...

LiPo-Powered Arduino

låt oss inse det, 9V batterier suger. De inte länge, de är dyra och gjorde jag nämna de inte länge? Jag jobbar på och köra flera elektriska RC bilar, och på grund av detta jag äger en hel del litium Polymer (LiPo) batterier. Numera kan du få dem för...

Hur man Dove-Tail gemensamma en Laser skär låda + Lipo laddare

Laser skär rutor för projektet lådor är överallt nyligen, men jag har funnit att de ofta behöver en hel del hårdvara och komplexa mönster att göra dem fast. Detta Instructable visar dig hur man gör attraktiva och strukturellt ljud projekt kapslingar...

Hur man bygger en cykel bil horn med 16 vanliga uppladdningsbara AA-batterier

INTRODUKTIONHej cykel bil horn fans!Efter omfattande tester och metoden av försök och misstag kom jag äntligen fram med denna ganska tillförlitlig installation. Jag menar inte att säga det är den bästa och ultimata lösningen men här visar sig vara de...

Händig utomhus ljus använder LiPo batteri

För utomhus, jag ville ha en bärbar ljus som var liten till transport, och som enkelt kan justeras för olika användningsområden. Efter att ha tittat för stativ, kom jag över en billig mikrofon stativ.Att ha en monter, behövde jag passar det med en lj...

Hur att förlänga livslängden på du TATTU professionell UAV lipo batteri

Som en slags "tillbehör" för drönare är TATTU professionell UAV lipo batteri en "dyraste". Inte att dess hög retail pris, men eftersom det kan lätt skadas för vårdslös hantering.Hur man uppnår bättre användning av ett lipo batteri? Det...

DIY VANSINNIGA elektriska Longboard (Obs: testning pågår)

SPECIFIKATIONER:45 + mph toppfart35 km/h marschfart7.5 HP (6400 watt)18 mil intervallRegenerativ bromsningINLEDNING:Glöm vad du tyckte om elektriska långa brädor. Detta är inte några 15 mph leksak cruiser. Detta är ett dubbla hjul enhet monster, och...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

En SK450 död katt Quadcopter att kalla din egen

Innan vi börjar vill jag bara ta den första meningen i detta Instructable att du vet att det finns inga döda katter inblandade i att göra den quadcopter som beskrivs i de kommande stegen. Anledningen till att titeln på detta Instructable innehåller "...