Parthenon Aten Grekland modelldetta är modellen av parthenon jag gjorde i årskurs 6, denna modell byggdes för ett projekt i vilket vi var tvungna att göra en replik av en milstolpe eller byggnad. Jag gjorde detta på mitt hus. Det byggdes från vissa projekt skumgummiplatta pluggen stång, papper, superlim, och vitt lim. Jag använde verktyget knivar och hobby knivar. Min pappa hjälpte mig med detta projekt (eftersom han är en ingenjör). Som jag byggde detta jag insåg att min skala skulle vara för stor att passa i två foten av två fot utrymme som vi fick, så vi gjorde det mindre. Det största problemet som uppstod var att göra hålen som kolumnerna satt i, beslutade vi att borra dem och det fungerade bra. Detta tog ca 6 timmar för att bygga totalt. Som kan verka som en lång tid men under några dagar det inte är så lång tid. Jag fick en 48/50 på projektet (jag förlorade 2 poäng på grund av grammatik). Detta var inte ihop från ett kit eller med instruktioner. Jag hade mycket roligt att bygga detta, men om jag gjorde det annorlunda, jag skulle bukta maskopi för att skapa en optisk illusion skapad i den riktiga Partheneon och jag skulle göra det mycket större!
Relaterade Ämnen

Hur man gör en till-skala modell av Parthenon i Grekland

Jag har alltid varit typ av intresserade av antik grekisk arkitektur, så en dag när jag var uttråkad, beslutat att göra en till-skala modell av Parthenon i Grekland. Detta visade sig vara faktiskt ganska enkelt, bara klippa ut olika stora rektanglar,...

Bygga en Fibonacci gyllene snittet mätare för $1

genom åren jag har läst mycket om det gyllene snittet ur ett designperspektiv. Grekerna märkte att det fanns en gemensam förhållandet i naturen som var tilltalande för ögat. Detta förhållande är 1:1.618 (dvs. 1 till 1.618) och kallas för det gyllene...

Aten Parthenon kungen av Pop up-kort Kirigami Origamic arkitekturen vikbar

detta är min Aten Parthenon som jag gjort slut på papper. Den kan vikas. Det har 58 komplett kolumner när det öppnas. Den använder en unik designad samverkande system att inget lim används (förutom två stycken limmas på baseboard). Jag hoppas du komm...

3D tryckt modulära Mars livsmiljö modell

Hela mitt liv har jag drömt om människor reser till en annan planet. Det börjar se ut som jag ser att hända under min livstid! Inspirerad av utrymme X Mars en livsmiljö, denna 3D tryckt modell är ett roligt sätt att utforska de möjligheter och begrän...

3D tryckta Canadarm modell

Inspirerad av Canadarm, denna robotarm är ledade, multifunktionell, och rör sig längs en gantry. Den äkta varan används för att hämta satelliter, knackar is utanför Rymdstationen MIR, och en mängd andra saker. Jag valde att gå med den astronaut platt...

3D-modellering och skriva ut din egen skugga kub

En initialer skugga kub är en kub där varje vy av kuben (överst, front och sida-vy) är profilen av en annan bokstav. Detta kommer från boken Gödel, Escher, Bach, av Douglas Hofstadter. En skugga kub är en riktigt trevlig grundläggande 3D design utman...

Ändra utfyllnad täthet i ett särskilt avsnitt på en 3D-modell för 3D-utskrifter.

Detta är en enkel handledning där jag kommer att jämföra ett kraftfullt funktionalitet som två tillgängliga utsnitt har.Ett utsnitt är ett verktyg som du kommer att behöva konvertera en digital 3D-modell till skriva ut instruktioner för din 3D-skriva...

3D modellering San Francisco cisterner

Hur skapar du en 3D-modell av något som lever under jord och finns bara i ett fåtal bilder från inre?Backstory: hela staden San Francisco är tegel cirklar i olika korsningar. Vad sjutton betyder de? Jag var fast besluten att ta reda på.Detta Instruct...

Dela en modell i Fusion 360 via offentliga länkar

Det finns många sätt att samarbeta i 360 - Fusion med ditt team, med utomstående aktörer, inom organisationen, med dig själv, med vänner eller med klienter, etc.Men ett riktigt enkelt sätt att dela med någon (speciellt någon som inte har eller som in...

Pinoccio hänger inhägnad (modelleras i Fusion 360)

Heya! Detta är en inhägnad för den Pinoccio - en öppen källkod mikrokontroller kompatibel med Arduino, som kommer med sin egen uppladdningsbart batteri. Varje fält Scout (grundläggande styrelsen) kan prata med alla andra en via radio nätverk och en l...

Bädda in en Fusion 360 (3D) modell på din Facebook-sida

Du har skapat en stor 3D modell använder Fusion 360. Du har bäddat in denna modell till en Instructable. Nu vill du visa upp samma modell på din Facebook-sida. Här är hur.(Detta Instructable förutsätter att du redan är bekant med publicerande Fusion...

Bädda in en Fusion 360 (3D) modell i din Instructable

Här är en cool nya sätt att förbättra din Instructables med detaljerade interaktiv 3D modeller skapats med Autodesk Fusion 360. Jag tar dig steg för steg genom processen att publicera din Fusion 360 modell på Fusion 360 Galleri och bädda in det i din...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

3D-modellering fall, chassi, etc

när jag får en ny leksak (elektronisk anordning), jag brukar gilla att lura ut med ett skyddsfodral. Det är coolt och alla om det finns fall, jag bara titta på mönster tillgängliga och välja en jag gillar. Men ibland finns det inte några fall tillgän...

Akvarium pyramid modell

detta är mitt akvarium pyramid modell gjorde det av mig och min far och du måste förlåta mig eftersom jag inte kunde göra steg för steg.Vattentank: 100 literHöjd av glas tanken: 60 cmBasen av glas tank: 80 x 80 cmHela har 1,30 m från basen till toppe...

3D-modell av elektronik fallet med AutoDesk Inventor Pro

I den första videon kommer vi att titta på 3D-modellering av ett fall för vårt projekt. Vi kommer att använda Autodesk Inventor Pro. för att göra detta med.I den andra videon kommer vi avslutar lektionen om hur du använder 3d-modellering av programva...

3D-modellering med drönare och AutoDesk® resumé 360™

Hej alla,Jag vill dela mina erfarenheter med 3D-modellering en arkeologisk struktur som kallas "Midas Monument" med en drönare ligger på Yazılıkaya, Turkiet. Det var relativt lätt uppgift, om du har rätt hårdvara och programvara. Och jag vill ta...

Förstärkt verklighet med Unity3D och Vuforia för animerade karaktär modell – Chuck Norris

Mer Augmented Reality finns tutorials här:1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.Steg 1: Hämta allt nedan och följ instruktionerna i videonHämta # Unity3D (Hämta och installera den, om du inte har det redan) (*.exe-fil)Unity3D finns också att ladda ner från härH...

Blender: Modeller och Tutorials del 1

Hej! Idag kommer jag visa dig några av mina modeller och hur jag gjorde dem i mixer. Versionsnumret används visas, och vissa kan inte ha en handledning. Nu kör vi!Steg 1: Modell - Game Boy MicroPerfekt för Blender nybörjare! Denna spelkonsol som är s...