Pasta maskin ersätter Clamp - användning Mini Bar klämmor istället!Jag har denna gamla pasta maskin min mamma gav mig när jag var en cash-fattig student. Det är en riktigt solid maskin men problemet jag har med det och har alltid haft egentligen, är förbannat klämman som följde med den. Inte bara var det alltid svag och bräcklig, så att maskinen till "walk" även när skärpt till bristningsgränsen av både maskin och counter-topp, men det är inte djupt nog att rymma moderna counter tops som är mycket tjockare än de var när denna maskin gjordes. Och jag är inte ensam om att ha dessa två problem. Den ' net är levande med samma klagomål. Jag var helt inställd på att köpa en ny maskin tills jag läste många negativa recensioner, på Amazon, pasta maskiner nu görs av 'big 2' skaparna. Tydligen har de cheapened kvaliteten på material och kvalitetskontroll. Klagomål finns i överflöd om de plast redskap som bryter, billiga tunna aluminium rullarna, och nudel sågar som inte fullt mesh så nudlarna inte separat. Nej tack... Min maskin har robust metall redskap och solid stål rullar. Jag vet eftersom jag tog isär för att ge det en välbehövlig städning och lube jobb--inte rekommenderas, det var en Björn återmontering det. Och nudel fräsar producera separata nudlar, även de tunna "ängel hår" blad. Så jag bestämde mig inte att få en ny sämre maskin för $60 och i stället för att hitta ett sätt att stabilt slå mig ner.

Jag hittade på ett forum, ett förslag att använda dessa stora dyra en hand klämmor på vardera änden av veva sidan av maskinen men jag kunde inte hitta en liten nog att ge klarering till startveven. Jag försökte traditionella C-klämmor men handtaget skulle inte klara övre "puckeln" av klämman. Jag köpte även material för att göra en transportabel montering styrelse som jag skulle kunna klämma ner till kampen mot toppen. Som tur är det, medan jag var ute efter klämmor för den avsedda linjen, hittade jag verkligen intressant kära, på Lowe's, som jag inte hade hittat tidigare:

IRWIN 2 - i x 4 - i Mini Bar Clamp ($3,98 på Lowe's)

De är riktigt fina. De justera direkt, till skillnad från C-klämmor, och har mjuka plast kuddar på käkarna, att skydda ytor på basen.

Jag köpte allt material för det avsedda montering av styrelsen, men när jag kom hem, jag kunde inte motstå att prova dessa fina klämmor, fäst direkt på själva pasta maskinen:

Observera att klämmorna ut åt sidan, så nära som möjligt till kampen mot toppen, bara hänga av sina tips. Det är nödvändigt att tillåta startveven att klara topparna på klämmorna på rullarna och nudel bladen. Observera också att kanten av maskinen är även med i utkanten av counter-topp av samma anledning:

Video som visar hur lätt det är:

Resultaten var så bra att jag fortfarande inte har blivit av att göra montering styrelsen (en annan Instructable kanske). Nu maskinen spänns så fast, är det som en ny maskin. Det var aldrig detta fast. Det kommer inte flytta, även med styvaste torraste degen. Verkligen fantastisk. Nu använder min fru och jag det regelbundet, inte en gång vartannat år som förr. Vi gjorde 5 dussin raviolis för Thanksgiving och vi göra nudlar hela tiden, och ibland kinesiska dumplings.

Jag vet att många är i samma båt som vi var så jag hoppas att detta inspirerar dem att blåsa nytt liv i sina gamla pasta maskiner, och även deras nya, och får använda dem oftare. Det finns inget som fresh-made pasta. Ingenting... ;)

Relaterade Ämnen

Från träd till teknik: ersätter papper användning med USB-enheter

detta instructable syftar till att påvisa de positiva effekterna med hjälp av USB-enheter kommer att ha på miljön, med statistik som rör saker som mängden papper som normalt används per år. Om alla i världen var att använda en blixt driva till hålla...

Hur man använder Dr Bronners tvål istället för schampo

Folk älskar Dr Bronner's castille tvål, men om du någonsin försökt att använda den istället för schampo, du kanske har märkt att det inte lämnar ditt hår mår mycket bra. Till skillnad från vanliga schampo, kommer att tvål reagera med mineraler i vatt...

Apple-banana Smoothie! (En stor användning för bruna bananer)

Lätt, Billigt, välsmakande och hälsosamma! Och en stor användning för bruna bananer!Jag älskar verkligen smoothie, och jag gör det hela tiden! Det är friskt och smakar fantastiskt! Så är här mitt favorit recept!Detta är också ett liv hacka recept för...

Multi-användning fungerar Shop StorageTable

för dig som arbetar i små områden eller en enda bil garage (du vet vem du är), detta är för dig. Jag gissar som många, jag har ett verktyg fetisch (du tror det?) och jag letar alltid efter sätt att maximera den arbetsplats som jag har. Jag snubblade...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Min användning av Ninzerbean's "tyg utskrift med Citra-lösa"

kommenterade jag ursprungligen på verklig instructable som jag inte vill skapa en ny när verkligen jag bara kommentera, men efter några tvivelaktiga verbala prygel från författaren, jag tar upp en separat webbsida bara för en kommentar (så länge det...

Vatten klokt Kalifornien - noll vatten använda gräsmattan ersätter

Gräsmattor i Kalifornien är en blekning lyx; ersättning är oundvikligt. Här är dina alternativ för betydande vatten minska sina kostnader och fördelar:Konstgräs: dyr och den fysiska barriären dödar naturliga biologi lämnar jorden delvis död nedanför;...

1: a generationen Ipad Mini bakre kamera ersätter

Syftet med denna guide är att gå igenom ersätter en trasig eller icke operativa bakre kamera för 1: a generationen iPad Mini. Du måste ta bort glas touch screen digitizer för att slutföra denna reparation, om glaset på din iPad är sprucken eller tras...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

Graber MAG cykel Trainer – ersätter Roller ändring

Beståndet rullen fick ökat i de första två minuterna av operation. Det var inte används mot ett däck så jag verkligen inte kan fel det. Det behövde vara mjukare och mer elastisk.Jag försökte biffiga gummiband på lager rullen. De kröp bort till ena si...

Migbot Prusa I3 3D skrivare - montering och användning

3D-utskrifter är en av dessa coola tekniker att när du börjar använda det, undrar du hur du någonsin fick along utan det förut. Jag har designat och producerar 3D-tryckta delar i flera år, dock så långt jag har använt tjänster såsom Shapeways att fak...

Installera en Zalman VF900-Cu kylfläns på ett Radeon X800 XT Mac Edition för användning i en G5

standard ansvarsfriskrivning - detta är hur jag gjorde det. Det fungerade för mig. Om du explodera din G5, Radeon X 800 XT, eller ditt hus, bil, båt, etc. Jag är inte ansvarig! Jag bifogar information baserad på min egen kunskap och erfarenhet. Jag t...

Skörda naturliga podophyllotoxin i den lokala skogen för användning vid behandling av genitala vårtor

[Foto: Cassi Saari]"Med dina vårtor botade? Stor. Ta en promenad i skogen? Fantastiska. Att ha dina vårtor botade genom att ta en promenad i skogen? Ovärderliga." -PeftyNågonsin hört den statistik som "25% av våra läkemedel kommer direkt fr...

Färsk Tagliatelle (utan en pasta maskin)

precis som i min nötkött Ragu Instructable.Detta är bra med rätter som Carbonara, köttfärssås, etc.Hand-rullande pasta degen kräver lite mer uthållighet än att använda en pasta maskin men det är inte omöjligt...Steg 1: För detta behöver du några past...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Guide till iPhone 4 skärm ersätter

Om du letar efter IPhone 5---ser inget vidare! ---> iPhone 5Efter att ha tappade min iPhone 4 medan i sitt fodral och ta reda på skärmen var knäckt, var jag bestämma att hitta en fix. Innan när jag hade en iPod touch, var 2nd generation, skärmen lätt...

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Ersätter mickar i din gitarr

om du är någonting som jag, du började med en grundläggande nybörjare gitarr och med tiden du insåg att du var redo för något bättre. Jag hade en Squier Telecaster(standard series) och jag var redo för en förändring. Jag var inställd på en Les Paul a...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...