Pecera de Mario BrosESTA idé surgió por que tenía un acuario vacío y decidí hacer algo creativo con el, yo quiero ciclidos africanos uno pequeños como el transcriptus que se ve en los diseños que realice así que pensé sv algo que fuera funcional y vistoso, una de las primeras idéer que tuve para hacer un acuario temático eran Mario Bross ya que las tuberías simulaban las cuevas del hábitat de los ciclidos sino que también eran algo conocido en nivel mundial.

La tubería inte solo es un adorno si ingen que tome la idé de un ensayo sobre la reproducción de las frontosas donde utilizaban tubos de pvc como cuevas para disminuir su agresividad ademas escondi el calefactor y el filtro sv ellas para el diseño mig basera sv algunas imagenes de internet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

Door Chain Of Super Mario Bros

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen DIY Workshop.Dagens projekt DIY workshop, vi kommer att göra en nyckelring port av Super Mario Bros, om du vill veta hur det gjordes följa bilderna ovan för att se videon förklarar i de...

8 bit Mario Bros Piano

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Mitt namn är Maria Fontiveros och beslöt jag att göra ett piano från 12 olika mynt från 12 olika länder. Jag ville ha detta pian...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Hur fick nya Super Mario Bros. U den minsta möjliga tid

Hej, och Välkommen till min mini-genomgång för nya Super Mario Bros. U! Jag säger "mini" för den här genomgången inte omfattar hela spelet. I själva verket omfattar den bara fyra av de nio världarna! Detta beror på att denna genomgång är för hur...

Mario bros örhängen

Mario bros örhängenSteg 1: gör det tecken du vill av polymerlera göra det tecken du vill av polymerleraSteg 2: innan du sätter du är mario bros cannabis in i ugnen innan du sätter du är mario bros cannabis in i ugnen som du har att sätta dit en earri...

Hylla åtgärder siffror av Donkey Kong och Mario Bros

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen DIY Workshop.I workshopen DIY idag, vi gör denna otroliga hylla baserat på fasen av det första spelet Donkey Kong som visas för första gången Super Mario Bros, hyllan är lite mödosamt,...

Mario Bros Room

Hej alla!Jag är ett stort fan av TV-spel sedan jag var liten och min favorit spel var - och är fortfarande - Mario Bros 3. så snart som min första unge född (han är 9 månader nu) insåg jag att hans rum en Mario Bros värld. Jag bestämde mig detta tema...

Super Mario Bros Warp Pipe ljud effekt toalett Touch Sensor

Klicka här för att hoppa till videor av warp pipe i aktion!Är du uttråkad med din toalett gör den samma tråkig ljud varje gång du spola? Nåväl har jag just sak för dig! Att införa toalett toner! För låg, lågt pris på bara $9.95 per flushtone, kan du...

NESBot: Arduino Powered Robot slår Super Mario Bros till Nintendo

denna guide tar dig genom stegen för att bygga en NES spela robot.Du behöver:En Arduino Duemilanove (andra styrelser kommer förmodligen fungera, men du kommer att behöva justera stegen för din enhet)Arbetande NES konsolSuper Mario Bros. (Obs: detta m...

Super Mario Bros inspirerade Wii USB-bas

i detta instructable jag visar dig hur jag anpassade min Wii med Super Mario Bros tema men mestadels hur du lägger till en laddare och USB-port till bas och konsol.VARNING:jag är inte ansvarig om du skruva upp din Wii, du kommer att ogiltigförklara g...

Super Mario Bros nattlampan gjort av LEGO

belyst Super Mario Bros. fråga block nattlampan!Lyste upp som en Tiffany lampa och med samma målat glas tekniker av min airshipen stern, var denna lilla låda inspirerad av den sexiga nördiga burlesk flicka Luna Chase, som blockerar en Super Mario str...

Super Mario Bros fråga Block

'Obs jag inte vet säkert vad detta block skulle se ut i verkligheten. Jag bara antar att det finns tegelstenar på sidorna, eftersom det finns vanligt tegel block på vardera sidan av den.Så vi har alla (förhoppningsvis) spelat den ursprungliga Super M...

Super Mario Bros. 3 öl Pong och knäppa Cup tabell

denna tabell är en av ett slag objekt som tog drygt 100 timmar att producera. Jag blåste upp och ut bilder av över 300 saker från Super Mario Bros. 3 och skär dem ut pixel pixel. Då jag limmade dem ner till en tabell (Ja den har ben) efter målning de...

Super Mario Bros papper frågetecken Block

detta är pappersversionen av TechNerd1012's "Super Mario Bros. fråga Block." Jag gjorde detta Instructable av den enkla anledningen att jag hade ingen balsaträ och ville göra ett frågetecken block. Jag trodde djupt i minnesbanker för ett sätt at...

Mario Bros Fish Tank

Hej jag hade en tom tank så jag beslöt att göra något kreativt med att jag vill ha afrikanska ciklider kan vara en julidochromis eller andra smallcichlid så tänkte jag på något som var funktionella och attraktiva, en av de idéer som jag hade var en M...

Mario Bros förklädet

är du uttråkad av alla de blommiga förkläden? Är du en hardcore gamer? Eller kanske du behöver en fin present för en geekie vän?Sedan måste du göra din egen Mario Bros förkläde! Perfekt för svamp matlagning.Steg 1: Material du behöverDet handlar om s...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...