Personlig Cookie Cutter julgransprydnader!Varje år till jul gör någon i min familj en uppsättning prydnad "Taggar" för varje person som går på deras lagring. Förra året jag gjorde dessa, och spelade in processen. När jag tänkte på denna idé, jag kunde inte hitta någon Instructable eller instruktioner online som var * ganska * vad jag tänkte på, så jag tänkte jag skulle sätta en tillsammans. Om någon granska detta Instructable har en idé om ett bättre eller enklare sätt att göra del av processen, posta kommentarer nedan för att hjälpa andra beslutsfattare! Detta var ett experiment och jag är säker det finns sätt att förbättra min "lista ut som du gå" process.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt personlig Cookie fräsar

Om din sällskapsdjur har en födelsedag, en fest, är känslan ner, eller du vill bara vara bästa ägare att du kan vara, att göra personlig sällskapsdjur trakteringen låter din pälsklädda vän vet du bryr dig. Här är en steg för steg-guide om att göra di...

Gör en cookie cutter!

Så du vill klippa ut cookie former men ingen av kakan kuttrar i butiken är din stil och du inte känner väntar/utgifter/det försök att beställa något från internet... väl inte oroa dig för att göra kakan kuttrar kräver några (2) verktyg och ännu färre...

Avancerade cookies cutter generator

Hej alla,Här är en enkel guide till hur design och 3D print sin egen cookie cutter!Min första 3D cookie design blev en 5 tum lång dinosaurie med 6 cookie limmas ihop med koncentrerad mjölk. Det var ganska skrämmande och välsmakande!Detta skript tillå...

Cookie Cutter skorpa Apple Pie

vad är bättre än en paj? En paj på en paj. Vi använde en pizza slice cookie cutter (som vi 3D ut oss) att göra en pizza pie crust gå på våra äppelpaj. Jag ska dela min paj att göra tekniker finslipat under många år om hur man gör detta amerikansk kla...

10 minuters Cookie Cutter från Soda kan

när jag behövde en hjärtat cookie cutter och ville inte gå på jakt efter en i butikerna jag bestämde mig för jag skulle göra mitt eget. Det måste vara kraftig och robust nog att skära i degen av något slag och det skulle vara lätt och snabbt att göra...

Designa en Cookie Cutter med Inkscape & OpenScad för 3D-utskrifter

Ett enkelt sätt att skapa anpassade cookie fräsar. Detta är en förenklad sammanställning av olika uppgifter spridda över interwebz.Den enklaste metoden för alla är att bara skriva ut en design med noll uppdatering av signalbesked... även om detta int...

TARDIS Cookie Cutter DIY-- och socker Cookies!

Gör din egen läkare som Tardis Cookie Cutter!Göra de största cookies i alla tid och rum!Jag använde en titan 3" Tardis leksak som min referens. Jag tror det är bedårande!Steg 1: leveranser! Jag fick en metall cookie cutter som hade inga vassa kanter....

#3DPRINT Cookie Cutter

#3dprint Cookie Cutter.* Tips se till att du damm mjöl på cookie cutter så att degen inte fastnar fräsenIngredienser250g smör, mjukt1/2 dl florsocker1 tsk vaniljextrakt1 ägg, vid rumstemperatur2 1/2 cups vetemjöl1/2 dl maizenaSteg 1 Med en elektrisk...

Cookie Cutter DIY

Häromdagen gick jag om att vilja prova ett nytt recept för att göra hund trakteringen. Receptet jag använde kallas för mig att kavla ut degen och skär ut behandlar innan bakning. Eftersom jag hade ingen cookie fräsar runt huset bestämde jag mig att f...

Anpassade Cookie Cutter

alla hjärtans dag 2005 / Problem: Cookies är den perfekta presenten, men enda kakan kuttrar kvar i huset är kvar från Halloween.Steg 1: Hitta en gammal kakform Besluta vilka cookie fräsar har du inget emot att bli av med.Steg 2: Värm Värm gamla cooki...

DIY Cookie Cutter för en Instructables Robot

Detta instructables är baserat på hur du skapar en cookie cutter för en anpassad design. Detta är första gången jag lägger något i kolumnen hantverk. Samtidigt baka cookies jag alltid velat ha några former som ibland är svåra att hitta i butikerna. D...

Hur man gör en cookie cutter och katt formad schackrutiga kakor

Efter att ha sett några snygga trick som att göra home made cookies fräsar, tänkte jag jag skulle dela min process för att göra min hemgjorda katt formad schackrutiga kakor.För cookie cutter behöver du:Papper (helst något tjocka som affisch styrelse)...

Snabb och enkel blomma/växt av släkten Trifolium Cookie Cutter från en soppa kan

detta Instructable visar dig hur man gör en blomma blomma cookie cutter i bara några minuter, med endast en kan och ett par tång. Inget behov av tenn snips eller metall arbeta färdigheter. Och det finns en mycket låg chans du ska skära dig själv.Jag...

Cookie cutter zombears

här är de: Zombie cookie cutter björnar!Ha roligt att göra dessa makaber letar deddy björnar.Steg 1: Material som behövs Tång: krökt näsa, skär och loopingPolymerlera: svart, grönt, rött och vittFimo flytande deco gel (med rött färgämne)BomullspinneR...

Hur man gör en hund ben formade Cookie Cutter

För de av er som gör din egen hund cookies, kanske du vill prova på att göra en cookie cutter.Jag använde en typ av koppar som är legerat med mässing, så det var mycket spänstig, men det är vad jag hade på hand på gång. (Fördelen med att ha föräldrar...

DIY - Hur man gör en Cookie Cutter / TED 3D utskrift / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=slWGz7ghT8w&feature=youtu.beTED 3D modell http://goo.gl/SDkN2S gratis nedladdningSteg 1: Att göra en Cookie Cutter / TED 3D utskrift du behöver! På allmän begäran i dagens video ska jag dela en intressant idé med hjälp...

Hjärta formade Cookie Cutter från plåtburk

detta Instructable kommer att berätta hur man gör en hjärtat formade cookie cutter ur en plåtburk. De tekniker som visas här kan användas för att göra någon form av formade cookie cutter.Steg 1: Verktyg och material Behöver du:-plåtburk (jag använde...

3D tryckta cookie cutter

bra för semester eller speciellt tillfälle! Jag gjorde detta på TechShop Detroit, de har utmärkt klasser att visa dig hur man använder sina 3D-skrivare och programvara. I detta Instructable gör jag en 25% större ängeln cookie cutter från en befintlig...

Cookie Cutter - en anpassad carving kniv

För två år sedan satt jag min första steg i skapandet av traditionella trä koppar. För att göra detta, Använd de flesta bildhuggarmaskiner krokiga knivar. Sedan dess hade inte dessa särskilda verktyg, jag sökte efter ett sätt att göra det mycket snab...