Pie vävstol bandet charmHej alla! Lång tid ingen post (för mig)-_ -

Här är en ny instructable, gör kommentar, föreslå eller fråga.

Påminnelse: Klicka på rutorna i bilder för att se instruktioner. Jag använde det så eftersom jag var för upptagen för att redigera bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en sushi w / räkor/ebi vävstol bandet charm?

Eftersom det är min favorit mat så jag gjorde det en vävstol bandet charm. Hoppas ni gillar den. Vänligen kommentar, föreslå eller fråga.Steg 1: Steg 2: Sushi ris Steg 3: räkor Steg 4: montera Steg 5:...

Strawberry vävstol bandet charm

Idag kommer vi att göra en jordgubbe charm av vävstol bandSteg 1: vävstol positionse till att din vävstol är som visasSteg 2: att placera din gröna band 1. Placera dubbla gröna band från peg mitten längst upp till höger2. Placera dubbla gröna band fr...

Hur man gör en klänning vävstol bandet charm

Vänligen kommentar, föreslå eller fråga. < 3Steg 1: Steg 2: Steg 3: Steg 4: Steg 5:...

Hur man gör 2D och 3D sushi rulle vävstol bandet charm?

Jag vet att stegen är lite förvirrande men du kan kommentera nedan om du har frågor, ska jag svara jag kan.Vänligen kommentar, föreslå och be. < 3Steg 1: Steg 2: 2D sushirulle (bortse från första banden cap) Steg 3: Making/utsläppande banden cap Steg...

Hur man gör en macaroon vävstol bandet charm

Vänligen kommentar, föreslå eller fråga. Tack.Steg 1: Steg 2: Base Steg 3: fylla Steg 4: Sista handen... Steg 5:...

Vävstol bandet orm (väska tillbehör/armband)

Så idag jag kommer att lära dig hur man gör detta super söta, super enkelt och super cool vävstol bandet orm tillbehör, som också fungerar som en awesome armband!Jag hoppas att instruktionerna är allt klart, och om inte, vänligen lämna en kommentar n...

Min vävstol bandet skapelser

dag, jag ska visa dig min vävstol bandet skapelserSteg 1: första, min armband listan över mitt armband:1.) godis färg blomma armband2.) fishtail armband3.) bro stil armband4.) stege armband5.) taffy twist armband6.) quadrafish armbandSteg 2: nästa, m...

Vävstol bandet jig

detta är en liten vävstol bandet jig idé som är mycket enkel att göra.Steg 1: Vad du behöver. Allt du behöver är två pennor, två små mynt och lite tejp.Steg 2: montering Placera mynt mellan två pennor och tejpa dem alla tillsammans tätt. Sedan tejpa...

Vävstol bandet fishtail

heres en fishtail armband gjord av vävstol bandSteg 1: material behövervävstol styrelsen eller fingrarnaen krokgummibandoch s klipp eller c klippSteg 2: att placera gummiband och hooking göra en åtta i två pinnar då gör de andra två band som på bilde...

Lätt Cobra vävstol bandet

Detta är "lätt cobra vävstol bandet"Du ska behov---38 vit (eller någon annan färg) vävstol band.--25 mörkblå (eller någon annan färg) vävstol band.--24 gul (eller någon annan färg) vävstol band.--en vävstol styrelse--en krok--S eller C clipsSteg...

Vävstol bandet glasögon sladd för mormor

Steg 1: Hej alla detta är min första Instructable så låt mig veta i kommentarerna hur det är Detta gör en bra present till din mormor eller mamma eller pappa osv osv... Så först du fick. Gör en riktigt lång vävstol bandet olika färger eller enhetliga...

Vävstol bandet pärla Charm

Hey guys idag jag gör en vävstol instructable i evigheter. Min andra vävstol bröt jag köpte en ny en som är riktigt storaSteg 1: Vad behöver vi Din vävstolGummiband valfri färgKrokSteg 2: Konfigurera din vävstol Så först ta 2 gummiband och placera de...

Vävstol bandet penna grepp

detta är en riktigt söt design för penna grepp som jag brukade göra grepp för min vävstol plocka. Så hela denna tutorial använde jag en ny app som kallas Pixlr skapa min collage, om du kan berätta. Detta kommer att bli den nya app jag använder för dä...

Rainbow vävstol Cherry Charm

denna charm är ganska lätt att göra. Du kommer att behöva göra två av dessa om du vill göra en twin körsbär charm som visas i bilden.Du behöver:-11 röda band-1 gröna bandSteg 1: Lägga till banden. Ha din vävstol med pilar som pekar uppåt. Titta på bi...

Rainbow vävstol Cross Charm

Heyo! Detta är min tutorial på hur man gör en Cross Charm! Detta är min ursprungliga design, jag hoppas du gillar det!Material:-30 band (valfri färg! Jag tycker brun, grå eller gul är bäst)-Krok-Vävstol (i vacklade läget)Är du redo? På steg 1!Steg 1:...

Rainbow vävstol Fuzzy Charm

dag jag kommer att visa dig denna söt Fuzzy charm!Du behöver...-30 huvudsakliga färg gummiband (färg av fuzzy)-2 svarta band (ögon)-3 band (tillval för båge)Steg 1: Ögonen! För detta steg kommer vi att göra ögonen. När du är klar lägger ögonen på sid...

Rainbow vävstol popsicle charm

Hej loomers dag gör vi en ice lolly charm på rainbow vävstol.De saker du behöver är:Vävstolen, (in i konfigurationen av stagered)En virknål eller vävstol kroken och din gummiband.Steg 1: Kontrollera att pilarna pekar bort från dig. Placera dubbla ban...

Rainbow vävstol fotboll charm (görs på två vävstolar)

Idag ska jag visa dig hur man gör en fotboll charm på rainbow vävstolen. Om du har en vävstol du inte kan göra denna charm utan överföringar.Steg 1:du behöver:14 ett färgat band6 b färgade band6 c färgade band1 c klipp (valfritt)Steg ett: göra en hex...

Minecraft Rainbow vävstol Creeper Charm

i denna Instructible kommer jag visa dig hur man skapar en cool minecraft creeper charm på rainbow vävstolen. Du bör ha lite erfarenhet med vävstolen att göra denna charm. (Dvs. vävstol ordförråd)Steg 1: material -Rainbow vävstol-En massa gröna band-...