Pirat skatt från papperskorgen, verkligen!Ok, vem älskar inte pirat grejer? Kids dessa dagar älskar pirat parterna och vad Piratpartiet behöver inte massor av bytet? Med alla coola tillbehör du kan köpa för en pirat temafest, kan kasta en shin-gräva få ganska dyr. Här i detta Instructable kommer att jag lära dig fantastiska konsten att förvandla papperskorgen till guld och silver treasure! Skkk! inte berätta för någon, det är en pirat hemlighet. Den som ertappas stjäla hemligheter kommer att gå på plankan!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kapten Zeelo-Bulldog pirat med fartyg och tillbehör

jag tror verkligen den inställda up/background gör bilden men svåra kan också komma med ett tema. Jag tycker alltid om åldern av min hund, personlighet och på gång vad de är i. Zeelo är bara lite över ett år och verkar vara i allt, inte till nämna fö...

Hur man har en piratäventyr

Rastlösa barn hemma? Trött på att skriva Instructables och vilja till få utanför? Har en pirat skatt äventyr med dina barn!Steg 1: Du behöver:Krävs:En kartaTreasurePrata som en piratTillval:SkattkistaPirat hattÖgonlappRibba svärd (cover av trä rör is...

Fantastiska tyg blommor

Jag älskar utseendet på tyg blommor. De har en härlig vintage, sentimental känsla, perfekt för bröllop och andra speciella tillfällen. Och när du gör dem, det finns underbara möjligheter att lägga till prydnadssaker, personlighet och innebörden i des...

Garn skattkista

detta är en skattkista som jag gjort av garn och plast duk - bra för att dölja pirat skatter :)...

Papperskorgen till din skatter bit

Denna hylla var en ruttnade röra när jag plockade upp ur en hög med kasserade hushåll grejer. Det, sanningsenligt, begravdes under fyra fot av hushållsartiklar som hade dumpats i ett garage av, från ser av högen, en skip lastare. Hur som helst, jag g...

Papperskorgen att skatt

slå en gamla skrivbord på ett söt fåfänga/skrivbordSteg 1: slipning Start av slipning du skrivbord så målar sticker.Detta är en gammal skrivbord som jag hittade på sidan av vägen kommer till papperskorgen. Mycket robust. Men mycket ful!Steg 2: färg V...

Papperskorgen att skatt 1

Ok så kanske inte skatt i detta fall men för varje sak form Geo Caching stöd för stående när du anstränga ryggen eller om lik jag du bara har en dålig rygg, en käpp eller personal är praktiskt. Jag gjorde en liknande "kompatibel" 2 år sedan men...

Papperskorgen till skatt 10-Halloween rose tree

detta träd var inspirerad av en bild jag såg av rosor med ögongloben centra, jag verkligen inte anges för att skapa denna för i år men det mesta tycktes hitta mig eller viza versaSteg 1: material jag inte hitta en massa falska träd på trottoaren, fal...

Papperskorgen att skatt smycken

slå du gamla skräp till nya skatter, genom att återanvända saker du kanske redan har om runt huset.Steg 1: Saker du behöver jag tog ett gammalt örhänge jag hade förlorat matchen till, en gammal fender bricka ur min mans verktygslåda, som en gammal pl...

Papperskorgen till konstnärliga skatt med husfärg!

Detta är ett riktigt bra sätt att bli av med en liten bit av överblivna inomhus husfärg, matcha din inredning och låta barnen ha roligt om du är benägen.Den bättre nyheten är att det kan användas till nästan vad som helst om du har rätt limmet. Det k...

Papperskorgen till skatt 5 trädgård-uteplats tabell

detta är en annan snabb projekt med fantastiska resultatSteg 1: fynden Du hitta alla möjliga saker när du bromsa gruvdrift, att hålla ett öppet sinne är nyckeln till nytt purposing. Denna trasiga stol kastades på lastbilen som skrot men det är utsmyc...

Papperskorgen att skatt #13 demon häst/dragon

detta har varit ett 2 årigt projekt, det tog 2 år att bygga men det började för senaste halloween och fungerade inte, det finns bara ca 7 timmar ingår i denna faktiska pjäsSteg 1: historia den ursprungliga idén till detta projekt började för flera år...

Papperskorgen att skatt 7-auto tatt 2

första off jag ber om ursäkt för de dåliga bilderna, jag inte håller räkningen på de som jag raderade men jag fick aldrig en riktigt klar bild.Lite bakgrund, några av er kanske har läst min "kompatibel", mina döttrar började sälja trevligare bar...

Papperskorgen att skatt 16? tvärbalk

jag behövde tvärbalk att säkra saker ut trottoarkanten gruvdrift men jag ville inte spendera några pengar, här är vad jag gjorde. Ledsen för bristen på bilder men jag hade inte min kamera tillgängligSteg 1: material jag har hållit mitt sinne öppet oc...

Spara pengar på skatter

det är skatt tid av året igen och beväpna dig med lite kunskap första - oavsett om du går till en revisor eller fil egna skatter - kan spara mycket pengar på kort och lång sikt. Först av allt jag kommer att hjälpa dig avgöra om du behöver en revisor...

DIY: Presenter för spädbarn: papperskorgen till TREASURE

Hej kära besökare på min sida!Idag har jag beslutat att göra lite presenter till min grannes tvillingsöner och har använt vissa objekt att jag redan hade hemma och ett roligt spel för spädbarn:) Läs instruktionerna och titta på video, så du kan göra...

Hur man gör en papperskorgen av soda lådor (och spånskivor)

jag var i Barcelona förra året att ta Fab Academy 2012 i Fab Lab Bcn (Iaac), och det var detta café som heter "Pedro" precis framför min lägenhet, jag har varit där flera gånger att ta några smörgåsar och kaffe, men tyvärr caféet drevs ut ur ver...

Fånga essensen av en Lego Pirate Island

det finns många saker om en pirat ö som gör det en pirat ö. Detta kan omfatta 1. Tjock vegetation 2. skeppsvrak 3. Kranier och skelett 4. Treasure.Steg 1: Tjock Vegetation Vad vore en ö utan dess tjocka vegetationen? Gå grönt kommer att lägga till fä...

Cool (och enkelt) Minecraft papperskorgen kan

någonsin få något du inte vill i bröstet men vill inte det sitta i 5 minuter? Då behöver du en kaktus papperskorgen! Det fungerar verkligen! Fungerar på PC eller PE! Lets go!Steg 1: Gräva 3 block ned till göra en + underteckna men gräva 4 ner i mitte...