Plast duk IPod falletdetta är bara en mycket grundläggande och lätt design för en IPod fallet för dem som bara vill kunna bära den i fickan och skydda den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Plast duk glasunderlägg

jag ville ha några glasunderlägg (de jag har alltid gå saknas) och jag älskar att arbeta med plast duk! Så är här resultatet. Jag älskar också antika Egypten så som blev inspirationen till mitt mönster.Steg 1: Vad du behöver Leveranser:2 eller 3 olik...

Hur man gör din egna plast duk med en 3D-skrivare

Plast duk är en stapelvara i craft gemenskapen du kan använda det tillsammans med garn för att göra precis vad som helst.Istället köper canvas kan du använda skrivaren 3D att göra egna och medan du är på det, ingenjör funktioner för att underlätta mo...

Plast duk kort Deck Box

Jag älskar RPG och är en ivrig spelare. Jag spelar en hel del D & D och måste ha mina spell bok kort för druid som jag spelar. Jag gillar inte någon av rutorna köpta som jag har sett så jag bestämde mig att bygga min egen. Eftersom jag spelar en drui...

Hjärtat eller Gecko plast duk armband

Använd din fantasi för att skapa en plast duk armband. Detta är ett bra hantverk för mellanstadieeleverna. Du skapar en design på rutat papper innan du gör ett armband.Steg 1: material Cross stitch plast duk (14 mesh)Vänskap armband, bomullstrådRutat...

Plast duk garn påskliljor

Detta projekt är ganska grundläggande och kräver inte många leveranser.Leveranser:Plast duk storlek 7 Count - ett ark 10' x 13' ska vara braGarn i färger som du väljer - jag använde blekt gul och en grön som jag fick från en loppmarknadPlast duk nåla...

Plast duk Turkiet

detta är en rolig plast duk thanksgiving kylskåp dekoration.Steg 1: Sy kroppen Sew the body.Steg 2: Sy Wattle Sew the wattle.Steg 3: Sy näbben Sew the beak.Steg 4: Sy en röd fjäder Sew only one red feather.Steg 5: Sy gula fjädrar Sy två gula fjädrar...

Återvinna plastpåsar i användbara plast duk

Plastpåsar är något som vi alla har liggande. De flesta av dessa påsar kan återvinnas. Du kan även återanvända dem själv hemma. I detta projekt ska jag visa dig hur sammansmälta plastpåsar tillsammans för att göra tjocka skivor av plast som du kan an...

Altoids ipod fallet med minihögtalare

Detta fall är tålig, lätt att göra och låg kostnad. Jag lyckades hitta allt jag behövde hemma.Jag har en ipod nano, så jag inte vet hur detta kommer att fungera för andra ipod-typer, men en nano passar underbart i en Altoids tin. En nackdelen med den...

Instructables Robot plast duk!

Här är en plast duk sömnad jag gjorde av Instructables Robot!Huvudet är inte så bra, men det är fortfarande cool för mig. :-)Det ser ut precis som Instructables patchen. Förutom större.Garnet jag användeHuvud / armar / ben: Mörkt gult garn. (Fick av...

IPod fallet dekoration

söta sätt till jazz upp du ipod fallSteg 1: Vad du behöver -ruler-Foto-ipod fallet med tydlig tillbaka-fina spets penna, penna, pennaSteg 2: bilder Få några bilder av Internet (aka Google bilder) och göra dem som bilden jag inte vet hur stort det är....

Att göra en Altoids iPod fallet

detta är hur du gör ett säkert iPod Nano fall av en Altoids fall, lite silvertejp och lite skum.Vad du behöver:Altoids kan (helst tom)Skum (detta kommer pad din iPod och hålla den säker)Silvertejp (jag använde detta mer som en finish för att sätta på...

Reincarnate kassett fall så en iPod fallet

jag har gjort dessa fall för ett par år nu för vänner. De är mycket enkel men ändå mycket funktionell och inte svårt att rista. Jag gillar hur iPod menyerna Visa tydliga genom stängda fallet.De passar 5: e generationen, 30 gigabyte Video och 6: e gen...

Cykel innerslang iPod fallet

det inre röret på min cykel har nyligen fått ett hål i den. Jag hade lappat röret så många gånger redan att jag beslöt att återanvända den på något sätt. Idén kom att göra ett mål för min iPod touch (2nd Gen) ur det inre röret rubber.Steg 1: Vad du b...

Hemliga Altoids iPod fallet

detta är ett fall som jag gjort med en gammal Altoids ärende. Detta var ett lätt fem minuters projekt, och kommer att fungera på alla mp3-spelare som är storleken på en 5: e gen iPod nano eller mindre. (Jag vill be om ursäkt i förväg för kvaliteten p...

Nintendo DS Ipod fallet (DSI)

vad du får när du blandar en Ipod med en DS! Denna sak! Jag letade efter något att göra för den "game.life challenge" och samtidigt gräva i en låda jag hittade min gamla trasiga ds. När jag tittade upp såg jag min Ipod...Steg 1: Verktyg och mate...

Swiss Tech Ipod fallet

hur man gör en cool letar och tuff ipod fall av en swiss tech boxSteg 1: Få material gå ut och få en borr, sander (tillval), swiss tech box och en ipod nano 2: a generationenSteg 2: tillskuret dra ut första bit av skum och klippa den för att passa ip...

Hur man gör en Duct Tape Ipod fallet

detta är hur man gör en duct tape ipod fall att använda när du inte använder din ipod touch. Shuffle och nano fall kommer snart!Steg 1: Steg ett Få en self healing styckning mattan, Xacto kniv och 2 sorter om silvertejp (en utskrift och en solid färg...

ShamWow ipod fallet med bindemedel klipp fästa

The Shamwow ipod sock - använda den på bilen, båten, RV, stulna osannolikhet driva rymdskeppet, inte droppa, inte göra en enda röra, Använd hälften torka dina rätter och den andra hälften att täppa till öronen om du är trött på att höra Shamwow sälja...

Mini Molding Press för "Kydex" plast duk

Hej, detta är min första instructable, engelska är inte mitt modersmål så jag hoppas du förstår vad jag försöker säga, om något är oklart Vänligen informera mig att fixa det eller att förklara det grundligt.Par veckor tillbaka jag var jävlas med att...