Plug-in portabel luftkonditioneringnågonsin varit bara lite för varmt, men du ville inte slå på a/c? Nu finns det Plug-in portabel luftkonditionering (Pipac)! Det kommer att ge dig en liten tryckvåg av kall luft, precis tillräckligt för att kyla du ner. Det bästa är att den inte använder freon och det tar bara upp 12 volt!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Portabel luftkonditionering

Jag fungerar min bil 8 timmar om dagen som en väktare. Min bil är min kontor. Det är inte kostnadseffektivt att köra min lastbil luftkonditioneringen hela dagen. Jag byggde denna bärbara luftkonditionering att använda i min bil och det fungerar bra.R...

Batteridriven Peltier portabel luftkonditionering

Bara en introduktionHej där, när du läser detta instructable, du letar efter något att svalna dig rätt?Eftersom jag är ny på instructable, ska jag lägga upp vad jag har uppfunnit dessa år. Hoppas de inte är ut den när jag posta dem här.I sommaren 201...

DIY R134a portabel luftkonditionering!

Här är min senaste företag i kyl. Jag har alltid velat ha en bärbar innebär att kyla en behållare för livsmedel eller luft villkor ett litet utrymme. Använda reservdelar liggande jag beslutat att skapa en liten paketerade luftkonditionering enhet.Jag...

Hålla mig Cool portabel luftkonditionering svalare 120V

jag har alltid velat ha luftkonditionering i mitt skjul, jag använder det främst för lagring, men jag är alltid i det letar efter något! Jag var också ute efter för att ha något jag kunde ta med mig, vart jag än går, så att en kompis om vi bara umgås...

Portabel luftkonditionering (bara Lägg ice)

Centralen luftar inte fungerade så bra i mitt sovrum, så jag beslöt att göra detta för att kyla ner mig / mitt rum.Också, detta gör en awesome backup om din AC bryter, denna lilla killen kommer att tidvattnet dig över tills reparatören dyker upp.Steg...

Mini Peltier luftkonditioneringen (planer)

detta Instructable visar dig hur man gör en miljö vänliga portabel luftkonditionering. Denna maskin använder en Peltier modul som en mekanism för kyla och vissa kylfläktar för att blåsa luft.Steg 1: Här är en bild hur det fungerar Detta är precis som...

Beer cooler air conditioner

En portabel luftkonditionering med 12 volt fans, en Styrofoam öl svalare, en luftningsventil och frysta öl, som fungerar på USB, nätadapter för ett eluttag eller en 12V bil lättare.Jag gjorde denna bärbara luftkonditioneringsapparat du använder på en...

Fönstret Vent för portabla AC eller annat bruk

Det finns 38 bilder med bilder, instruktioner och ritningar med måttsättning. Detta kan vara lite jobbigt att göra men gör ett bra jobb under lång tid. Om du har till krok upp en portabel luftkonditionering, hårtork, Fume Vent eller annan anslutning...

12-volts luftkonditionering

2011 byggde jag en droppe trailer tår (TD) liknar denna de flesta TD campare bär någon form av luftkonditioneringen att ta itu med det varma vädret. I torra områden i landet en swamp kylare fungerar bra som blåser en fläkt över ett block av is kommer...

Luftkonditionering web kontrolleras av Arduino

Hej därDen höga temperaturen i somras, får mig att tänka att detta projekt. Kanske det finns liknande på internet, men jag hittade inte.Detta projekt bygger på arduino och fungerar bra på styrelser större än UNO, som har inte så mycket minne. Med det...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

DIY Plug-In hybridbil

detta Instructable visar hur jag byggde ett Plug-In hybridfordon.En plug-in hybrid är en bil som kan köra av en kombination av el (som lagras i batterier) tas ut från ett vägguttag, och några andra bränsle, som bensin.Detta fordon använder endast bat...

Gratis luftkonditionering

tekniskt det skulle kallas för en värmeväxlare, vi kärleksfullt kallar det vattenkylare, men det har gett oss med gratis kall luft i mer än 20 år nu så att det definitivt fungerar.Strax efter Flytta hit (Montana) märkte jag att vattnet från våra väl...

Hur att kyla ditt hem naturligt utan luftkonditionering

luftkonditioneringsapparater är några av de största makt konsumerar apparater de flesta hus har. De har motorer som använder 1500 watt eller mer och körs i 8 timmar eller mer på sommaren.Bara stänga av luftkonditioneringen kan spara stora pengar på e...

Alternativa Plug innehavaren

jag är verkligen förvånad över den makt & enkelheten i Sugru. Innan Sugru har jag experimenterat med många material. Alla hade några utmaningar som rörigt att hantera, ovanligt lång tid att ställa in, begränsad livslängd, ärevördiga att värma etc. Su...

Degen-mindre Portabella svamp pizzor!

jag anser mig en mad-kock, en korsning mellan en galen vetenskapsman, och en erfaren (men långt ifrån professsional) kock.Jag skapade detta eftersom jag behövde ett sätt att göra pizza friskare så jag kan fortfarande äta det, men gå ner i vikt iställ...

DIY Solar luftkonditionering enhet

solen är bra och viktigt att nästan alla jordens processer. Vad stör mig är att solen också gör luften riktigt varmt! Som ett resultat, vända miljontals människor sig till luftkonditionering att kyla deras hem, bilar, kontor, etc. Traditionell luftko...

DIY luftkonditionering med återanvända

Välkommen, idag kommer jag visa dig hur man bygger en liten luftkonditionering, material som är lätt att hitta ochsvårigheten är mycket låg, naturligtvis, har inte samma makt som en sann conditioner men givet den låga utgifterna hansprestanda är myck...

Luftkonditionering Xbox 360 Controller V. 1

Hej,Mitt namn är Jimi och jag gillar att göra saker med mina händer, mina hobbies inkluderar små och stora motoriska mekanikerna, programvara och maskinvara av datorer, trä arbete, metall arbete och jag plaska i plast arbete.Denna idé kom till mig, e...