Pluggen Center Finder

Ett lätt-att-göra-verktyg som exakt markerar mitten av träpinnar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Simple Center Finder

Superthunder bult gjorde en bra Instructable med titeln snickare Center Finder. Han förlitade sig på noggrann mätning och borrning för kritiska dimensioner. Här följer automatiserar processen med att hitta de nödvändiga hålen och gör noggrannhet ound...

5 minuters cirkel center finder mätare

Detta är min snabba verktyg för att hitta mittpunkten för en dowel eller någon liten cirkel.För det mesta jag kommer att använda detta för att hitta mitten av bordsben så jag kan borra och installera en Gängad skruv att fästa ett beslag pläterar.Det...

En annan Center Finder

Detta Instructable visar hur man gör en precision center finder med relativt vanliga verktyg som finns i den genomsnittliga hem workshopen.En center finder av DrPeper fick mig att tänka om en design mycket liknar hans, men det skulle inte kräva en la...

En liten cirkel Center Finder & ritning stöd

jag ville se vad den största diameter cirkel jag kunde få från en oregelbunden formade liten träbit. Det finns mallar för att hitta mitten av log sektioner och lokalisera mittpunkten, men jag arbetade med mindre lager. Jag gjorde detta center finder/...

Center Finder gratis! (Ja, nästan)

Bläddra igenom de senaste ' ibles jag hittade detta center-finder kommenterade jag att ett gummiband skulle göra praktiskt taget samma sak och när Apolo8 frågade mer information jag sa jag skulle göra min egen "kompatibel på den.Här är de billigaste,...

Hemgjord center finder verktyg, snabb, billig, lätt.

Detta är en snabb metod att göra ett litet verktyg som låter dig hitta centrerar av cirkulärt formade föremål, såsom diskar eller ändarna av cylindriska objekt. Du placerar den på kanten av ett runt föremål så att stiften under vila mot sidorna av ob...

Göra en Center Finder

göra en precision center finder från skrot material.Egbertfitzwilly postat nyligen en Instructable på att hitta mitten av en cirkel. WirelessMonk postat en länk till en maskinbearbetade stål center finder. Rimar nämnde att göra en. Jag bestämde mig a...

Hur man gör en Center Finder verktyg

Jag är en penna turner och har börjat göra min egen penna blankvärden. Jag tycker om att göra min egen blanks snarare än köper dem. eftersom jag kan välja min egen trä och jag vet jag sourcing min trä från bärgning eller förnybara energikällor.Att gö...

Snickare center finder

Jigg för att hitta och markera centrum för PlanckSteg 1: principen När en linje delas av tre pekar kommer att den mellersta punkten Markera centrum i valfri vinkel till x-axelnSteg 2: Välj material Välj en trä Planck (1 "* 1/4 * 6 1/2")markerar...

Center finder

Jag älskar verktyg och jag älskar varje nu och därefter också verktyg för att göra levande lättare. Denna är baserad på en en gång verktyg från hackspettar men inte tillgänglig längre. Så beslöt jag att gjorde en själv med 3D FDM-skrivaren.Dess ett p...

Skiva Center Finder

jag jobbar med blandteknik och ibland jag behöver hitta mitten av en skiva. Om jag gjorde skivan själv, det lades ut från centrum, men om det är att säga en rund bakform eller lock, jag måste hitta det.Steg 1: Metoder och delar En metod för att hitta...

Flat Pack öl Caddy

Det har varit ungefär två år sedan jag gjorde The trä 6-Pack, men det har en stor brist... tre om du lyssnar på kritikerna som säger att 3/4" stock var för tjock och det skulle vara för tung. Till dem säger jag, "gör din egen och lyfta lite vikt...

---Hitta ditt Center---

Jag blev inspirerad att göra en Center Finder som jag inte ville köra 20 mil eller betala extra spänn för en köpta modell.När du gör en sökning, hittade jag postat av Phil B.Jag minimera min tid arbetar med metall, så jag byggde en ritning, använt MD...

Lace-Up stol

Om du vill använda CAD-program för att utforma komplex geometri, behöver du inte ha dyra CNC-maskiner att göra slutprodukten. Med en lokal kopieringsfirma och lite tålamod, kan du producera nästan vad som helst kan du designa i datorn. Detta instruct...

3 fot lång trä Nötknäpparen härden dekoration

Jag började bygga ett stort trä Nötknäpparen ganska länge sedan. Jag ville ha en stor härden dekoration att sätta runt omkring fridagen. Jag har aldrig velat göra en "how-to" ur den. Jag gjorde, dock tar flera videor under processen att dokument...

Fällbord

Jag laddade upp denna video på YouTube om hur man gör detta Cedar fällbord. Här är några mer detaljerade anvisningar om du vill bygga den. Det är ett ganska enkelt och kan göras på en helg. Jag valde Cedar för detta projekt, det är en stor utomhus tr...

Navajo spindel

Jag har nämnt detta projekt i ett par andra Instructables så som en kickoff till en serie av fiber arts relaterade artiklar.Detta projekt kom eftersom min fru gillar att sticka saker av plast matkassar. Ospunnen plarn är typ av skrymmande och gör en...

C-Clamp trä hylla

Jag inspirerades av Areaware vägg klämmor och ville skapa något liknande för mitt hemmakontor. Jag trodde en c-clamp hylla skulle vara ett bra komplement för mitt hemmakontor och kände att det skulle samordna bra med mitt rörtång bord instructable. S...

Diddley-Bow

Om du har sett några av mina andra Instructables eller Youtube videor, kanske du vet att jag bygga instrument från tid till tid... oftast snara trummor, handen trummor eller andra slagverk. En dag jag planerar att bygga en anpassad 5 1/2 eller 6 octa...