Plywood Hexagon lampaGöra denna hexagon lampa i 11 enkla steg!

#stadslabrotterdam

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör ett sovrum lampa från Shims

Utmaningen var att göra en lampa billigt från saker jag redan hade liggandes.Material-1 paket av cedar shims ($3 - $4 på Home Depot)-Några skrot tunn mahogny-Lite plywood-Lampa delar jag beställde bort av ebay för ca $10-Lampan uttaget ($1.40 ebay)-L...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Hemliga fack Plywood lampa

Målet med detta Instructable är att visa hur man lägger hemliga fack i plywood. Jag ville bevisa konceptet och se hur långt jag kunde ta det, så jag gjorde en lampa med hjälp av fyra olika fack stilar, och lagt till en hemlig stash glödlampa och nyck...

Plywood golvlampa

jag har haft denna webbplats och gemenskapen under lång tid och har velat bidra för nästan lika långJag har äntligen fått något att skriva.Här är något jag jobbade på förra sommaren. (väl inte riktigt, det är en rendering som jag gjorde igår kväll) F...

Fractal Lamp

Jag designade, programmerad och byggde denna lampa under loppet av ett år. Projektet börja inte med mig vill bygga en lampa. Det började som en enkel övning i programmering, krets byggnad och hacka. Jag valde att upcycle IKEA Dioder lampan för att ja...

Stående lampa

Denna lampa är tillverkad med hjälp av en laser-fräs och en 3D-skrivare.Den innehåller även en ljus-anslutning med en switch och en plugg.Verktyg & tillbehör-3D-skrivare-3D-glödtråden (... gr.)-Lasercutter-3,6 mm Plywood/akryl (650 mm x 300 mm)-Linja...

Stående lampa gjord av akryl

KungörelseOm du stöter på några problem eller fastnar på någon punkt inom instructable (särskilt i den bild bearbetning avsnitt eller om några delar) bara gärna skicka mig ett Instructable-meddelande eller ett e-postmeddelande och jag ska göra mitt b...

Eclipse Lamp

Eclipse lampan är en enkel, trä cirkel som hänger på en vägg och tonas till en mjuk glöd när du slår.Ljuset lyser genom ett tunt lager av träfanér på framsidan av skivan och halvcirkelformade hål i ryggen skapar en halo-liknande glöd på väggen bakom...

Iris Lamp

Iris lampan är en skiva formad Vägglampa med en mekanisk iris byggdes. Vrid skivan och LED-lampor Klicka på, glänsande through rörliga iris och glödande genom trä fanér.Denna lampa är baserat på Eclipse lampan som jag postat tidigare. Jag är fasciner...

Dolda Silhouette lampa

Detta enkla trä block har en hemlighet: genom att klicka på en switch blir det en bordslampa! Med hjälp av plywood, träfanér, lysdioder och några enkla elektroniska ledningar, detta projekt kommer tillsammans om en helg att göra en rolig lampa för he...

Antik lampa orgel - MIDI/OSC kontrollerade

skapa din egen antik lampa orgel för att lägga till nostalgisk atmosfär midi instrument!12 glödlampor motsvarar de 12 tonerna i en oktav (minus oktav tonen). Rektangulära rutan utspelar sig om du vill placera ljuskällorna vertikalt för display, medan...

Lätt Awesome (tak/tabell) lampa!

Dess en av de mest fantastiska lampa som jag gjorde. Mycket lätt och effekten av ljus är helt fantastiskt!Men jag förlorade alla foton jag klickade i processen! [min telefon blev stulen :'(]Så gjorde jag en 3d att förklara processen! :)Jag hoppas ni...

12 volt RV accent lampa

denna lampa görs enkelt från en pumpflaska för flytande tvål pump, pump slutet bröt så jag använde basen för en lampa i min rv. Det speciella med detta, är det har magneter tappade inuti så det kommer att stanna på plats och jag kan ha den på medan h...

123D make inspirerade akryl lampa Mashup

färg och ljus har alltid fascinerat mig. Jag har varit ett fan av mitten av århundradet, danska och modern belysning design för ett bra tag. Jag har samlat retro swags under ett antal år, som kan ses ovan eftersom jag älskar deras utseende - de repre...

Justerbar trä lampa

Justerbar bordslampa tillverkad av skrot trä och jul prydnad.Steg 1: materialDu behöver följande material:Skrot plywood och trä blockChristmas ornamentSocketSladd med stickkontaktGlödlampa (helst ledde)Steg 2: Lamphus På en plywood, mäta och rita:Nio...

Utlänning bortförande lampa

detta instructable visar dig hur man gör en utlänning bortförande lampa.Steg 1: material 8" sträcker sig ersättning kastruller - 3 (2 för UFO) och 1 för skärande bitar frånsläta sidor avsmalnande dricksglasliten skålmedium base ljus socketLampans sla...

Antik stil anpassad lampa

detta är en skräddarsydd lampa baserade bort av tim-1138's instructable finns här. Jag gjorde först en med tre lampor som en gåva och bestämde när jag hittade lådan här en använder, att göra en annan, och dokumentera det.Steg 1: leveranser Här är lis...

Bubblande Pipe lampa

I detta Instructable kommer du lära dig hur man bygger en bubblande Pipe lampa. Denna lampa har en riktigt bra industriella / galen vetenskapsman estetiska och gör för en cool tillägg till alla rum och är en utmärkt för samtal som är säker på att int...

Burnout lampa

lysrör är synonymt med de mest deprimerande aspekterna av det moderna livet: deras själlösa flimmer presiderar över stora gångarna i stora lådan butiker, servergrupper, bås och parkeringsgarage. Ännu, som enskilda objekt, är de glatt, glänsande vita...