Popup strålkastare blinkning med arduino och relay board med min miata.oroa dig ledningar upp växlar att göra miata strålkastare wink är en smärta, inte detta är något mindre smärtsamt.

mitt mål med detta projekt var att göra strålkastarna blinkning eller slå andra saker med fabriken. Jag trodde det skulle vara vägen svalare att det ser lager som möjligt men faktiskt gör mer än lager. en sleeper bygga, om du kommer.

vad denna kod gör är ett tryck av headlight switch gör förarna side billyktan wink, en dubbelklick gör strålkastarna både går upp eller ner, en kort håll (1/2 sekund) sätter en billykta upp och den andra ner och en lång håll (1 1/2 sekund) är för om någon anledning din motors gå vilse: det återställer variabeln till false och sänker strålkastarna.

Jag rekommenderar headlight switch ändringen i det andra steget, men det krävs inte.

Detta instructable kan användas för nästan alla pop upp strålkastare bil, jag har en miata så det blir exemplet kommer jag att använda

allt kommer att fungera med strålkastarna på eller av.

[Spela Video]

INKÖPSLISTA

Förutom verktyg är här vad jag rekommenderar att få

arduino - nano(~7$ebay)
-aktiv hög 5v 4-kanals relä module(~6$ebay)
-minst 6 manliga/kvinnliga par höljda kopplingar
-50 ft 24 gauge tråd för att förstora
-en 12v i 5v ut USB-strömförsörjning
-2 rumpa anslutningar
-en av de breadboards som du har att löda eller ett Lödfritt set av brödunderläggen, lödda ser renare.
-2 ft av 28-30 gauge tråd (om du väljer en löda skärbräda)
-ett par 6-32-skruvar med matchande nötter
-ALLA ZIP-BAND
-en bil med popup strålkastare
-tålamod

-im förmodligen glömmer något, Känn dig fri att berätta i kommentarerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Styra DC Motors(PC Fans) med Arduino och Relay board

I detta instructable kommer vi att se utan att gå in i detalj, hur man använder 12V DC motorer (PC Fans) med Arduino och relay board eBlockSteg 1: Konfigurera maskinvara och programvara För att göra det behöver vi viss maskinvara kan du hitta på Inte...

Gör din skoter / motorcykel strålkastare ljusare med 80%

Jag har denna Lil' Scooter heter Honda Activa.Och som de flesta andra 2 hjulingar, har det så kallade "Strålkastare" som är dim som ljus.Bo med mig och du får lära dig hur det är lätt att göra dem mycket ljus och för inte mycket.Steg 1: Skyldige...

Ersätter Volvo strålkastare vindrutetorkare med bärgades blad

strålkastare wiperskär blad (förvånansvärt) är en svårt att hitta objekt på de flesta auto butiker i USA. De måste beställas eller köpts från en återförsäljare - hur de kommer till ett högre pris. Detta instructable detaljerna förarbeten av ersättand...

Bildskärmsmenyn ljud ATM-7 Smartphone talaren med Arduino och Blynk

Dessa dagar finns det flera sätt att genomföra flera zoner ljudet med smartphone baserad kontroll men de flesta är begränsade till ett par zoner eller kräver dyra egna rutor i varje läge (Hej! Sonos). En talare väljare ansluten till en mottagare med...

HUR MAN REPARERA/BYTA STRÅLKASTARE VÄXLA I DETALJ PÅ DODGE RAM | Ta bort DASHBOARD PANEL och MULTIFUNKTIONS PIGTAIL

i den här videon visar jag dig hur jag tar del av instrumentpanelen på min 96 dodge ram 1500 och reparera växeln strålkastare multifunktionella med dess vanligt problem att smälta de kontakter som orsakas av saknade reläer, tack för att titta på, gär...

Rengör din disigt strålkastare med tandkräm

Här är ett knep som varje bilägaren bör veta! Minns dagen då du köpte din bil, allt var pipig ren. 5 år senare, kommer du inse att din strålkastare är täckta med grumlig smuts, rengöring med tvål inte är tillräckligt. Lösningen; tandkräm!När vi gick...

Hur man återställer molnigt strålkastare, och göra det sista

i detta instructable vi ska visa dig hur man gör en grumlig strålkastare objektivet lysa som ny igen. Processen är enkel, tar bara ca 30 minuter, och reparation varar i ca 4 år.Vad du behöver:11 oz. aerosol UV strålkastare klarlack1 halv-ark 400-slip...

Fixa dimmigt strålkastare

Efter några år av regelbundet köra din strålkastare kan bli dimmigt och gulnade. Dimmigt strålkastare minska mängden ljus som projiceras på vägen på natten och de blir diffust. Diffust ljus visar mindre detaljer än icke diffust ljus och kan vara en s...

Cykel strålkastare hylla lampa

Hej alla, jag är från Italien och jag älskar cyklar. Jag rida 'em, fixa 'em och skapa Sanderud i Stange kommun objekt med gamla delar.Du kan hitta några av dem här: http://www.2you.it/ilmecca/Page7.html(det är på italienska men bilderna är självförkl...

CBF 125 strålkastare krets ändring

Tanke på populariteten av CBF 125 var jag förvånad över att hitta lite i vägen för detaljerad information för att hjälpa dem som vill förbereda sig en cykel för installation av HID headlighting. Det mesta av informationen jag avslöja var antingen oku...

Hur man installerar en LED motorcykel strålkastare

Här är det! En ny LED strålkastare för motorcyklar med hög prestanda 4D LED projektor lins, CCFL Angel och djävulens öga. Det kan tillämpas på många modeller: Motorisk cykel och sport cykel / Cruiser / Chopper, Honda, Kawasaki, Yamaha, Aprilia. Dimen...

LED motorcykel strålkastare

för att minska energiförbrukningen för belysningssystemet med min elektriska fordon, tog jag på mig att ändra alla belysning till LED-lampor. När det kom till byter glödlampa 18 watt 310 lumen strålkastare lampan, ingen av drop-in LED ersättning löka...

Kilo-Lumen cykel strålkastare

jag började cykla till jobbet i sommar och behövde en bra strålkastare och bakljus. Jag ville inte spendera mycket, men jag ville ha extrema synlighet. För omkring $150 jag slutade med en strålkastare sätter som ut någonstans runt 1200 lumen och en v...

High Power LED strålkastare. Oooo så ljus...

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

Mätning av avstånd (och mer) enhet använder Arduino och GPS

i min tidigare Instructable, visade jag hur du få grundläggande uppgifter från en bärbar GPS, Holux M-1000 och konvertera UTC till lokal tid. I morse (Nov. 3: e), slutade i sommartid. Jag vände på enheten när jag vaknade upp i morse för att se om tid...

Lätt DIY CREE LED strålkastare uppgradering för din motorcykel

H4 CREE LED strålkastare kit jag använder kom med 2 förkopplingsdon, 2 - 25W Cree LED-lampor, kylfläktar, och lätt att följa instruktioner. Satsen dök upp på mindre än 5 dagar efter beställning och var mycket väl emballerad. Bästa med detta hela kit...

Cykel 3W Led Retro strålkastare

Hej alla! :)Idag ska jag visa dig ett intressant projekt - retro cykel själv kyla 3W power Led strålkastare!Förra säsongen, hade min gamla lampa strålkastare dålig hållbarhet, icke-Strömsparare och dålig ljusstyrka :(Denna säsong jag har gjort en ny...

DIY Full LED 600 + lumen LED strålkastare.

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

LED strålkastare - Roomlight

Detta är en 12 volts 102 LED strålkastare projekt med hjälp av mycket enkla komponenter och relativt enkel konstruktion. Den använder vanliga ultra ljus stråhatt lysdioder som är billiga. Som vi inte använder någon high power LED är mängden värme som...