Porsche Carrera konceptHej och tack för att ta tid att titta på min senaste bygga, min Porsche Carrera koncept.

I grund och botten vad jag fick min inspiration från är Jack-O-Jack 1973 Porsche Carrera RS, men jag satte min egen twist på den. Detta är det mest detaljerat jag någonsin har lagt till en knex bil och jag tycker det visar. Den har en dörrar som öppnas, en ratt att faktiskt funktioner och en kraftfull 10 rubberband motor som driver den på snabba hastigheter. Jag tror att motorn är en ny funktion som inte är normalt i bil av denna design. Det enda som jag tror kan förbättra är position av rattstångens som är lite för nära väggen, men annat än att det är mycket, mycket häftigt runt. Viktigast, hjälper det mig att tänka på mer runda aerodynamiska knex bildesign.

Jag har planer på att posta detta så småningom, bara vill ha några imput på vad du tycker om den.

Tack för att titta! JonnyBGood

Relaterade Ämnen

1973 PORSCHE CARRERA RS MODIFYED + CRASH TEST

HI detta är i princip JACKOJACKS uppfinning men jag har gjort det med några uppgraderingar. HOPPAS DU GILLAR DET OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, JAG ÄR GLAD ATT SWAP VÄN KODER. Följ mig.....

1973 Porsche carrera RS

ja det är vad det är tänkt att vara....

Hämta, redigera och skriva ut din egen delar från McMaster-Carr

McMaster Carr är en fantastisk resurs. Det är väl utförda, informativ, omfattande... men ännu bättre, de ger gratis 3D-modeller för de flesta av deras delar. Inte alla, men många.Om du har tillgång till en 3D-skrivare, kan du skriva ut dessa delar sj...

Carreras de ducha

Candidata para la competición:ESTA es una entrada para la competencia de göra energi (Hacer Energía). Yo obtuve la idé para este juego buscando cuales son los mayores consumidores de energía sv una vivienda promedio, uno de ellos son las regaderas. M...

Koncept: Icarus, lönn frö & Beetle Wing-typ hoppa fallskärm.

Ikaros är en begreppsbaserad metod för att utveckla en ny typ av hoppa fallskärm.Kompakt och vikbar, användbar från och med hög och låg nivå höjder.Jag försöker att utveckla denna idé till verklighet med ett team av flyg och utstå ingenjörer, i enlig...

Dolda blad koncept

Disclaimer: Jag ber om ursäkt för den vackra titel bilden, det är inte mitt koncept, min är ful och skissartad, köra iväg medan du kan :DDet verkar alla gör gömda blad som bara glider ut, eller blad som kör in på inverkan...Jag tror fjäderbelastad så...

EL wire att hjälpa små barn - ett koncept

Vad är detta "vänners kompatibla handlar om?Om du är förälder, vet du bebisar är vackra och ömtåliga saker. De första dagarna i livet behöver många barn lite extra tid på vårdavdelningen. En vanlig orsak till några dagar i neonatal ward är pediatrisk...

3 kostymer: Bridesmaids, Zombie brud och Carrie

här är min spin på filmen Bridemaids, Zombie brud med en full makeup tutorial, och den klassiska skräcken filmen Carrie....

DIY ALLT I EN DATOR; Koncept till verklighet "komplett"

HejDess min första instructable. där jag ska försöka förklara visa dig hur du kan göra en billig alla i en PC.Men det är inte billigt men billigare än Orignal produkt veryyyyyyOKzzz min första bild är ett koncept bild förklara vad jag vill göra.Jag v...

Modellera Porsche ledde falländring

byggdes en 1/6th scale RC 1997 911 Twin Turbo Porsche, målade i färgskiftning billack. Efter rensning RC inälvsprodukter, placerade inuti jag moderkortet i datorn. Sedan pimped jag ut, extra katoder under, lysdioder och vattenkylning. Fallet under bi...

Lagringssystem från återvunnet McMaster-Carr * lådor

har du kärlek McMaster Carr * så mycket som jag gör?Vill du få miljontals dessa lådor som är perfekt storlek och har dem strödda över platsen?Ni hatar återvinning sådan stadiga lådor i papperskorgen?Har du behöver lagringsutrymme i ditt garage/hem oc...

DIY FASHION | Carrie Diaries nagellack (Tote) påsen

trots att jag var aldrig ett fan av Sex and The City, jag älskar att titta på The Carrie Diaries som visar hur Carrie Bradshaw blev de Carrie kvinnorna i världen har vuxit till kärlek. Inför en nagellack skadade handväska av avlidna mamma, beslutar C...

Koncept för en skulptural akvarium Installation / / KRYPSKYDDZON

Ibland kan upphittade föremål eller skrot material vara en utgångspunkt för ett stort verk av konst eller designobjekt.Med hjälp av enkla material utformades KRYPSKYDDZON som en konceptet prototyp för en storskalig akvarium installation.Uppdatering:...

Porsche 918 Spyder

Jag har bygga de nya 918 Porsche spyder.Steg 1: Framsidan Jag börjar alltid med den främre sidan av mina bilar eftersom om jag lyckas replikera formerna av denna del jämfört med riktiga bilen jag alltid till att bygga blir en succé. En hård del för m...

Knex Gun koncept (spaken semi-auto)

Hej, alla. Jag vet jag inte har varit aktiv på ett tag, det är eftersom jag inte kunde komma på något att göra. Men sen fick jag en idé för ett nytt koncept som jag tror inte att någon har gjort det förut. Detta är en ofullbordad version av vapnet oc...

Knex hagelgevär koncept

redigera detta har postatJag skulle vilja tacka TD för detta fantastiska koncept.Hur som helst, jag gjorde TheDunkis' hagelgevär koncept , och har lagt några förbättringar av mitt eget:> större, starkare Mag> starkare design> Ny utlösare (jag int...

Nytt Knex Mag koncept

Hej stötarna,Det har varit ett bra tag! Jag var bara skruva runt och försökte komma på något nytt. Detta är vad jag fick, det är en toppmatad mag som skjuter vad är i huvudsak musköt bollar (svart caps fäst med en grön stav). Jag gjorde detta ca 6 må...

Helautomatisk Knex pistol koncept

Hej varje en detta är ett nytt koncept Knex pistol som jag gjort. Det är helautomatisk och skjuter det grå Knex. Detta är inte min idé. den gjordes av Louis XIV men jag gjorde det helt automatiskt. Den använder 6 gummiband och den är kompakt.NACKDELA...

#rethinkphone: awesome idéer och koncept.

Faktiskt,Jag undrar bara några begrepp och lite nya idéer som kan integreras i en smart telefon. Vilket är fullt möjligt och kan komma i nära framtid (inom 10 år.)Se min video om du inte gillar rött mycket (som jag).Så kommer jag att dela min nya beg...