Potatis till PrintJag har en; sätt ville prova detta, men aldrig sett till att det. Då slog det mig att detta kan vara något som skulle kunna arbeta för ett "före och efter". Potatis ska skrivas ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D-utskrifter: från Design till Print!

Nyckeln till hemliga dörren här på biblioteket förvaras kommer saknas så vi beslutade att göra en viktig tagg för den.Vi startade i en vektor grafikprogram för att skapa anpassade text sedan importerade textfilen design till Tinkercad att lägga till...

Hur till Print bildekaler hemma (nebsi/engelska produktionsmetod)

[detta beskriver ett klistermärke att göra teknik som nu kallas den nebsi metoden]Det finns massor av ställen på nätet där du kan utforma bildekaler och få dem skeppas ut till dig ASAP. I små mängder detta sätter tillbaka du ett par dollar per kliste...

Raffinering ArchiCAD BIM modeller till Print byggnader

Historia av projektet.Jag gick nyligen min lokala fab lab med målet att finslipa min 3D utskrift färdigheter. Jag är också en arkitekt så jag beslutade att använda ett av mina projekt för att utveckla mina kunskaper om utskrift. Efter några test mode...

Chocolate Chip Cookies potatis

Detta är mjuk, inte Sega, inte för söt, kryddad, potatis cookies.När du biter det, kommer du att smaka på russin och choc chip. På toppen av några stänkte med strösocker, några fler med florsocker. Det är riktigt bra ^_^Steg 1: Ingredienser och metod...

Växa massor av potatis

En dag, medan djupt i en meditativ trance, samband I med andan av Peter röda, chefen av en stam av vikingarna som bodde i min by över 1 000 år sedan. Under den efterföljande konversationen utmanade han mig med en viss aktivitet - ett verkligt uppdrag...

Hur man gör magi Mud - från en potatis!

Det är mind-blowing tycker det här är i vår mat! Här är hur man gör en glödande "magisk lera" från vanlig potatis.För mer videor, kolla in: www.thekingofrandom.comSteg 1: Titta på videon!Varning: Detta ämne kan göra en enda röra, så gör det i et...

Potatis kanon

mig min pappa och min bror gick till Home Depot och fick PVC-röret och sätta ihop en potatis kanon det skjuter långt över 300ftSteg 1: fat Pipan är en 1" 1/2 av 5ft PVC pipe med denSteg 2: förbränningskammaren Förbränningkammaren är i grunden en 3&qu...

En potatis två potatis tre potatis mer!

Introduction – Why grow potatoes?Om du gillar att ha finns potatis det många goda skäl att växa din egen.Genom att odla din egen potatis kan du säkerställa att din mat inte har kommit i kontakt med insektsmedel, ogräsmedel eller andra potentiella ska...

Odla potatis i A 5 Gallon hink

så att syftet med detta instructable är att odla potatis i en 5 gallon hink så att du kan starta dem inomhus och kunna transportera dem fram och tillbaka inne och ute beroende på vädretSteg 1: Få dina leveranser De saker som du kommer att behöva är f...

Odla potatis i däck

detta är ett bra alternativ till det traditionella sättet att höja potatis i rader och bästa för något trångt utrymme.Odla potatis i däcken är enexpensive, kul för familjen, och bäst av allt hjälper moder jord.. så gör din del att hjälpaSteg 1: bergg...

Dremel gravör potatis Carving för Potato Fries

Detta instructable fördes på grund av Power Tool kök tävlingen. Den andra instructables ser jag en massa människor att hitta coola använder för borrar så jag ville försöka hitta en användning för en annan makt verktyg som jag har liggandes. Jag bestä...

Finger-safe potatis fragmentering

jag värdesätter strimlad potatis, men även mina fingertoppar. Detta kom till mig en dag när jag gjorde rösti. Inte bara gör det hålla mitt blod där det ska vara, men jag har funnit det vara snabbare också.Steg 1: Sticka en gaffel i potatis Pinnarna s...

UPPLYSTA potatis

göra energi med potatisSteg 1: Skär potatis i halvorSteg 2: Tränga in potatisen med zink brickor och en pennies.Steg 3: Använda kablar för att ansluta öre från en potatis till zink från en annanSteg 4: Ansluta LED och Grattis! DESS UPPLYSTA!...

Bilagor till $6 marshmallow musköt

när jag först läste den $6 marshmallow musköt instructable, insåg jag att det är begränsat till avsked endast småprojektiler, och du vill skjuta en mängd föremål från stora potatis, till små naglar. Kanske vill du även mycket mer tryck och säkerhet....

Kyckling och potatis patty middag

Ok så jag inte är en stor kyckling äter, detta recept är inspirerad från överblivna rostad kyckling bröst från denna kompatibel vet jag plattan ser en lite extra men det finns kyckling potatis och ägg i patty så allt jag verkligen behövde var en vegS...

Toskanska soppa med röda potatis, italiensk korv & Kale

detta är min ta på en kopia katt recept till Olive Garden Zuppa Toscana soppa. Det är läckra och rejäl och detta recept gör en stor ole gryta med det, så var beredd på att ha kvar overs såvida du matar en folkmassa.Potatisen tenderar att njuta mycket...

Vitlök grillad fläskkarré med krispig potatis & Cracklin'

Hej alla, tid för tredje Punk kärlek mönster arter identifiering tävling! Här är en doozy men priset denna gång är 1 år av Instructables Pro Service:En liten samling av ovanligt färgad vit mossa hittades växer kraftigt på tre stora stenar på kanta av...

Green Chile potatis Taco

vi gjorde dessa tacos i hem EG för många år sedan. Min syster och jag fortsatte att ta dem till vår familj när barnen bodde hemma och det har varit en av våra favorit recept. Vi gör dem inte så ofta längre men då och då jag kommer att göra dem för at...

BaW-Bot del 3: Lägga till syn och Touch till Bot

detta är den tredje delen av vår BaW-Bot (klockor och visselpipor Bot) bygga-5 separata instructables som undersöka olika Arduino-relaterade tekniker, kombinera för att skapa en Bot med alla klockor-och-visselpipor.Del 1: Bygga en Arduino på ett bräd...