Predator A Knex Assault Rifleen futuristiska letar pistol med en fantastisk pin dra rovdjur är det vapnet som du vill när i strid

Statistik
Ammo grå connecters
Power 40ft
Noggrannhet meh
Ser badass

Relaterade Ämnen

Knex assault rifle (med löstagbar mag)

min nya knex assault rifle.mag baserades på big z mag...

Knex Assault Rifle G-45

Hej och Välkommen på min instructable sida av min Knex G-45 Assault RifleInstruktioner kommer senare...V1.0 samma design fungerar! Men ibland rod får ut och bryta :(V2.0 samma design fungerar! Nu med förbättrad (ljus) lager...V3.0 samma design funger...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Shredder en Knex Assault Rifle

en allt runt assault rifle med hög effekt och bra utbudPower 35-40 ftStor noggrannhetSer anständig...

Knex Assault Rifle - KRMA3-A2

Nu är detta en knex gevär. Alla de tokiga, irriterande niggles har blitt fästad! Kan ta en titt på dessa pro's och con's sedan!Pro - uppgraderat magazine rymmer 16 stavar-Uppgraderade pin guide och lager möjliggör fler band som ska läggas till vapnet...

Knex Assault Rifle

se min knex gevär. Detta var inte ett försök modell det var bara en personlig design av min version av en automatkarbin.Proffsen50-70 fot utbud6 runda magRobustSkjut trigger (kredit till oblivitus)SevärdheterFlyttbara magNackdelarIbland fastnar utlös...

Knex Assault Rifle C.88

kolla in min nya Knex Assualt gevär C.88 V1.2Sup killar, detta är min kraftfulla knex gevär. Det skjuter en anständig 40-50ft med 2 #64 gummiband. Den har en mag men det laddas inte direkt i tunnan. Du drar i spaken och en kula kommer ut och du ladda...

Knex assault rifle - KRMA2 - (uppdatering)

de huvudsakliga bristerna av vapnet har korrigerats. Följande ändringar inte bara förbättra utbudet av vapnet, men förbättra sin styrka och göra den betydligt bekvämare. Jag har lagt till en enkel säkerhetsbrytare, en pin guide/handled vakt och jag h...

LAMAR Knex Assault Rifle

storaMagazineAssaultGevärPro:Comftrable handtagStort magasin (24 bilder)Sanna TriggerBeståndetSevärdheterCON:Tunn utan modPoäng:Trigger: Vince B 1993Att njuta av!Steg 1: lager 1. Stock2. bygga dessa2. dessa alltför3..Now detta4. bifoga så, se nästa b...

Min Knex Assault Rifle

detta är min första knex gevär. Det är ganska exakt, inte alltför kraftfull och det ser ganska cool. Funktioner inkluderar en fore grepp, lager (Hollow men mycket robust), T-bolt pull, inre dolda tidningen, bekväma grepp och järnvägssystemet. Detta g...

Min nya Knex assault rifle

Ja, Hej. Detta är min nya gevär. Jag gjorde detta i ca 3 timmar. Det visade sig mycket mycket bättre än jag väntat. Skjuter ca 40ft men den har en mycket bra starka utlösare så kanske 50ft. Trigger blocket i fat fungerar som sätt Pooplord spaken acti...

K.A.S (Knex Assault Rifle) V1.3 instruktioner

heya killar ben da builder här med min senaste "vänners kompatibla min K.A.S V1.3, är utrustad med en granatkastare (löstagbar), löstagbar mag och en utdragbar stock!Låt oss ta en titt på modet i denna senaste apparat skall vi...Steg 1: Grenade Launc...

Knex Assault Rifle - KRMA3A1 (uppdaterad ' kompatibel)

uppdatering - 5 nya bilder på th A2 tillsammans med A1.Så jag grejar med nya fat typer som så småningom ledde fram till detta.Proffs - hög cap (! 2-16) rod mag uppdaterad-Brett fat för mycket mindre friktion-Icke elastisk sant trigger-Smart lager gör...

SturmGewehr 44 (MP43/MP44) Knex Assault Rifle V7

på grund av de förfrågningar som jag fick att skriva denna pistol, har jag nu gjort instruktioner för att bygga den. Min nyaste modell! Jag hoppas du njuter! Jag bara bytt tillbaka "Bridge" leder till beståndet och sedan slutet av beståndet. Ann...

Lightning A KNEX Assault Rifle

RE uppladdat eftersom bilderna inte visas i den INSTRUCTABLE!Med en laddning handtag, dubbla sevärdheter, en gul rod mag som kan ändras för att skjuta röda stavar, är blå stavar ext. blixten en awesome krig vapen. Laddningen handtaget möjliggör snabb...

Den Takedown MK II en Knex Assault Rifle

träffa THE MK II är det som takedown men bättre!Hur är det bättre du kan väl fråga gjorde jag en lista JUST för digförbättrade handtagNya sevärdheterÄndrade lagerFörbättrad utlösaFörbättrad ramFörbättrad bult (laddning handtag)Förbättrad pin guideÄnd...

Vortex A Knex Assault Rifle

så några gamla mönster var att bli gammal så jag gjorde en ny design. Vortex är ett kompakt vapen med en stor mag och blå rod ammo som kan ge en krypskytt en springa för dess pengar med dess noggrannhetStatistikPower 45-55 ftNoggrannhet fantastiskaSe...

Knex g36c assault rifle model

hello knexers! Idag ska jag ge dig min knex g36c assault rifle modell.Det skjuta inte, men det ser ganska cooltPro: s-ser cool-nästan exakt storlek-bilagor-främre fat sak ser realistiskt, det är split som den verkliga-mags är löstagbarNackdelar är-in...

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...