PVC marionett standdetta är en grundläggande idé för en PVC marionett stå, utnyttja PVC fig riggen instructable.
Det är ganska billigt att göra och kan användas för nästan alla storlek marionett
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en mångsidig PVC Light Stand för Under $5

måste du lägga till ljus att korrekt exponera din bild (antingen för foto eller video). Jag hade samlat en anständig DIY ljus kit, men behövde någonstans att riktigt hänga mitt ljus. Lägsta kostnaden retail montern jag kunde hitta var $20. Jag lyckad...

$10 PVC C-stand

en C-stand är en viktig del av alla studio-fotografering. C-stativ är hög kvalitet justerbara stativ används för att montera lampor, hålla reflexer, upp bakgrunder, etc. Problemet är att verkliga professionella c-stativ får dyra. Om du vill köpa en n...

7$ PVC laptop stand för macbook 13"

ingen kapning, ingen limning, ingen borrning, bara plugg & lek! Lätt som fan, bara för 7 spänn!!!Passar perfekt till min macbook 13".mer instructables i min blogg: https://tomseworkshop.wordpress.com/Steg 1: Anslut rören tillsammans Det är inget...

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

PVC Laptop Stand

detta är en snabb, enkel och billig laptop står det tog mig 2 minuter att sätta ihop, jag kommer för en steampunk utseende, detta var ett litet projekt jag gjorde för min pappa som han behövde en laptop stand, och jag kommer att följa med andra små p...

Snabb PVC Banner Stand

jag behövde en snabb stå för en banner för en show, och sätta detta tillsammans efter att ha tittat några olika utföranden på webben. Jag lägga ut den här ifall måtten hjälpa någon annan.Min banner var 4 fot bred och 30 inches hög. Den arga kan vara...

Suporte para violão - cano PVC / Guitar Stand - PVC-rör

Um simples faça-você-mesmo usando Caños de PVC para criar um suporte barato para violão.Todas som mått estão ingen PDF.Detta är en enkel DIY använder PVC-rör för att göra en mycket billig för stativ gitarr.Alla åtgärder som är i PDF-format....

$18 PVC Laptop Stand med tangentbord/mus enarmade

ibland använder jag mitt skrivbord för datorn och ibland för andra aktiviteter som kräver utrymme på skrivbordet, så jag ville ha en bärbar dator stå med en bekväm plats att stuva tangentbord och mus när de inte används.Jag tyckte om massor av olika...

PVC Light Stand

detta är en ljus stativ som jag gjorde med hjälp av PVC. Jag gjorde det för att ge ljus till mina växter och jag ville ha något som kan flytta runt och anpassas vid behov. Detta är enkelt och billigt att göra. Det är ju de flesta PVC pipe!Steg 1: Sam...

PVC Notebook Stand för två positioner

jag var ute efter ett ställ för bärbara datorer som gör det möjligt att ställa en bra position för läsning och sätta notebok i vertikalt läge när jag vill ansluta till en extern bildskärm för att spara utrymme i mitt skrivbord. Eftersom jag inte kund...

Flera Gitarrställ gjord av en gammal dator tabell

jag skulle slänga min gamla bord när inspirationen kom från en PVC guitar stand bild jag såg på Internet. Här är det slutliga resultatet....

$12 mikrofon stativ

mina vänner och familj är tragiskt beroende av Rock Band. Vid många tillfällen, har vår stam av vänner fått ihop på en av flera hus och bränt hela natten (och grannarna sanity) med våra ofta off-knappen återgivningar av många bra låtar.Vi har alla le...

PVC Surfbräda forma Rack / Ding reparation Stand

detta en mycket grundläggande DIY PVC Surfbräda forma rack eller reparation stand. Eftersom bilder säger mer än 1000 ord kommer att jag hålla texten till ett minimum.Totala kostnaden för detta projekt - $30 (inklusive bågfil jag köpt)Steg 1: material...

Smartphone Stand / dockningsstation med hjälp av PVC

Nyligen var det någon sorts plumping arbete i mitt hem och några PVC-rör, tees, armbågar osv var kvar. Jag planerade att återvända till järnaffären, men efter att ha sett PVC utmaningen på instructable, jag tänkte på att göra något nyttigt ur den. Ja...

Hemlagad DIY laptop stand av PVC-rör

Känner mig trött när du skriver normalt, obekväm utan tillbehörLåt mig visa dig ett enkelt sätt att göra en LAPTOP STANDSteg 1: material(1 x) härskare(1 x) sax(1 x) sågPVC-rörBärbar datorSteg 2: PROCESS Mäta Laptop storlek (bred, längd)Tillskurna 3.4...

DIY PVC enda Guitar Stand

Heavy duty Gitarrställ, kommer inte spets och kramar gitarr, med 3/4 PVC....

DIY pvc flera guitar stand

ett enkelt och billigt stativ för en eller flera gitarrer. Tar kanske två timmar att bygga.Mod är baserad på imarunner2's pvc cykel rack.Steg 1: reservdelslista Detta är en 4 gitarr version.Jag köpte två 10 fot 3/ 4 tums pvc rör och hade dem halveras...

PVC Multi Ukulele Stand

Efter att ha gjort mitt PVC enda ukulele stå bestämde jag mig för det var bra för vad det var, men jag kunde också använda ett stativ för flera ukuleles. Kanske inte alla som jag äger, men fyra eller fem.Just runt då jag såg Janis Wilson Hughes Tillb...

PVC tredje Monitor Stand

jag håller på att bygga en ny dator och ville ha en separat dedikerad bildskärm för en SDR (programvara definieras Radio) station. En vän gav mig en gammal skärm som jag trodde skulle vara bra för denna användning. Mitt problem var att min skrivbord...