PVC Tandborsthållare - inuti skåp dörrenkelt projekt. Minimal verktyg, ingen limning. Få dina tandborstar av fåfänga och bort från bakterier.

Jag såg detta projekt görs på Internet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dinosaurie Tandborsthållare

Min son är en dinosaurie fanatiker som mycket unga barn. Han gör inte också ett mycket bra jobb med att komma ihåg att borsta tänderna eller att hålla sitt badrum fint och prydligt. Så jag gjorde denna Tandborsthållare från en billig dinosaurie och b...

Hur man gör en personlig Tandborsthållare

detta instructable kommer att visa hur man gör en mycket enkel personlig Tandborsthållare med en laserskärare. Jag gjorde det på TechShop! Besök webbplatsen på www.techshop.wsSteg 1: Skapa en CorelDraw fil av ditt Örngott med ficka Designa din person...

Sugru Tandborsthållare

vet du hur mycket besvärande är att försöka göra en tandborste stanna upprätt på ett plan så att borsten inte rör ytan? Jag försöker göra det varje morgon och jag fortfarande inte kan göra det! Så jag hålla brukar min tandborste i en kopp, men den pa...

Din första 3d skriva ut (Tandborsthållare)

3d utskrift ett objekt (Tandborsthållare) från thingiverse.comSteg 1:1. Ladda hem en .stl-fil från http://www.thingiverse.com/Steg 2: 2. Öppna filen .stl i makerware:http://www.Makerbot.com/makerware/Steg 3:3. placera objektroteraVälj Gå > på plattfo...

PVC mugghållare

jag gjorde denna kopp innehavaren av en 4 tum ID PVC-rör. Det var främst att användas vid en gammal baseball området som inte har inbyggd mugghållare. Den var avsedd att arbeta på räcket där mina föräldrar har säsongsbiljetter till, men det fungerar...

PVC pennhållare

här är snabbt, Billigt och användbart, konstnärliga, effektiv (använder mestadels saker du redan har), och ser ganska bra. Det ser typ av som pennhållare i Stålmannens fästning av ensamhet. Det finns ett oändligt antal sätt att göra detta, så uttryck...

Murare burk Tandborsthållare

Upcycled murare burk i en tandborste och tandkräm hållaren. Du kan hämta filen STL nedan. Inte alla mason burkar skapade lika så du kanske måste ändra denna del. Se instruktioner nedan.Steg ett - hitta en murare burk.Steg två - mått mått skruvlock.St...

3D tryckt Tandborsthållare

Detta är en billig och enkel DIY projekt för någon med en 3D-skrivare! Det är en enkel, sanitära väggfäste för att hålla ditt badrum rena!Steg 1: 3D-modelleringJag gjorde dessa tandborste fästen med tinkercad, en enkel online 3D designprogram. Det fi...

Tandborsthållare huvudet

jag har 9 barnbarn: 2 av dem är fortfarande bebisar, men det innebär fortfarande 7 tandborste huvuden (vi använder elektriska tandborstar). Förra veckan, min fru sa "varför inte du förbereda någon unge aktivitet (de bor med oss för sin semester) så v...

Critter resistenta Tandborsthållare

problemetJag har alltid varit en person som hund. Det har aldrig funnits tid i mitt liv att jag inte har haft en fin fyrbenta följeslagare. Men min senaste pooch, en hund som heter Chester Copperpot, utvecklat en söt tand för min fru och mina tandbor...

Tandborsthållare

Utmärkt idé för badrummet. Denna design omfattar öppningarna längst ner, och personliga monogram inslag. Utrymme för två tandborstar och tandkräm.Steg 1: Första Design.Jag brukade design detta instructable TinkerCad.com. Mycket lätt. Mycket grundlägg...

Elektrisk Tandborsthållare

Badrummen har bara inte en bra plats för en elektrisk tandborste. Jag gjorde denna liten hylla att fylla detta behov.Verktyg som behövs:Bord sågRouter med kvartalet runda bitar och nyckelhål skära bitarDrillGeringssågFil eller trä raspSkruvmejselSand...

Tandborsthållare (hänga på väggen)

detta är min första instructables. så var snäll mot mig, jag är fortfarande lärande.Min Instructables kommer att vara enkelt genom att leverera det med enkel engelska, rakt framåt, och har en massa bilder. Du behöver inte ens läsa, bara rulla ner bil...

10 Hacks life med PVC #3

10 Hacks life med PVC #3Här är den tredje upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.[TITTA PÅ VIDEO]-PVC innehavaren på cyk...

Self vattning planter från katt skräp behållare

Hej alla,Jag har en katt som katt använder skräp. Jag gillar att köpa plastbehållare med kattsand eftersom de verkade ha bra återanvändning. Jag har hållit dem under en tid men aldrig visste vad med dem att göra.Våren kom och jag planterade frön för...

Hänga en fiol med glashållare och packning kran

i mitt tidigare projekt (hänga en elgitarr med magneten) jag använde en rostfritt stål Tandborsthållare för att stödja vikten av gitarren.För en lättare musikinstrument som en fiol eller en liten akustisk gitarr ett rostfritt stål glas gör innehavare...

Tandborste Hållare - 3d cad-filer

på tinkercad (min favorit gratis cad) jag kan skapa olika mönster. För några dagar sedan kunde jag skapa en Tandborsthållare som håller upp till 4 borstar. Jag har utformat det på höjden av 5 1/4 inches.Det finns tinker cad logotypen högst upp på hål...

Anpassad tandborste Hållare Design

Detta Instructable går igenom steg för att skapa din egen personliga Tandborsthållare baserat på konturerna av ett foto. Processen beskrivs steg för steg. Detta objekt är helt 3D utskrivbara.Steg 1: Använda bilder som riktlinje för att rita design.Nä...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...