Pwnge K'nex Bowenkelt lätt knex fören jag gjorde under min lediga tid detta är min 1. instructable gå till steg 2 först eftersom min kompakt var att vara gay
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sammansatta K'nex Bow

Hej, detta är ett projekt som jag skapade häromdagen och det tog mig ca 40 minuter till perfekt.Så blev jag nyligen beroende av showen pilen, som handlar om en miljardär som var strandsatt på en ö i 5 år och var tvungen att överleva ensam. Han återgå...

K'nex Bow

Hej, och Välkommen tillbaka till en ny instructable, K'nex fören (eller vad du vill kalla det)!Steg 1: form Anslut två gula stavar till ljus grå kontakten skapa bilden ovan.Steg 2: Vad gör denna skjuta Placera ett gummiband över formen.Steg 3: Ammuni...

K'nex bow prototyp

anmärkning: Observera innan du gör detta att denna båge syftar till att skjuta större pilar. Jag har inte testat det ännu, så jag bara lägga ut den som en idé som andra kan bygga vidare på. Efter bygga det Vänligen inte slänga någon kritik för design...

K'nex Gears War vridmoment Bow

replika från det första spelet. Enda skott. Bra utbud. Lite tufft att bygga. Några bilder saknas för detta så snälla ställa frågor om du har problem.Steg 1: Bow vapen 1. Build this.2. bygga nio mer.3. Tillsätt blå stavar som så.4. Lägg fyra fler pane...

K'nex Chu-ko-nu/upprepande armborst

Chu-ko-nu har skapats runt 181-234 e.Kr. av kinesiska strategen Zhuge Liang. Jag har återskapat sin uppfinning av k'nex. Jag vet att det finns andra upprepande armborst på denna webbplats, men jag anser att detta är först instructable för en Chu-ko-n...

Super k'nex armborst (skott gem) ((varning, mycket farligt))

ett armborst gjord av k'nex som skjuter Gem.Varning: detta CROSS BOW är mycket farligt, det bör behandlas med stor omsorg och ansvar, jag är inte ansvarig för skada som orsakas av detta vapen. PS Detta är min första instructable, please bare med mig....

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

Duct Tape Bow Tie

Steg 1: 1. Få tejp och sax redo.Steg 2:2. Klippa bandet till valda längd. Jag använder ungefär 4-5 inches.Steg 3:3. Skär en annan bit tejp samma längd och sätta ihop.Steg 4:4. Nypa i mitten av din båge och dra ut insidan till form bow form.Steg 5:5....

Hemgjord närvarande Bow

glömt att köpa bågar för dina gåvor här julen? Har du fri tid att få dem men vill hellre göra något kreativt? Vad sägs om du prova och gör din egen hemlagade närvarande stråkar. De är kreativa, unika, och en stor konversation lappar!En hemgjord båge...

Bow stabilisator från bambu

främre båge stabilisatorn är en stav med en föränderlig vikt i slutet som motverkar styrkan av den strängen pull, och gör det lättare att stadigt sikta bågen, vilket ökar noggrannheten. Det kan också göra det tystare slaget och fören vibrerar mindre....

Hemgjord Sling-Bow

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen sling-båge. En sling-bow är i grunden en slangbella som ändras för att skjuta pilar. De är ganska stark beroende på vilka material du använder att konstruera dem med, och kan göras på e...

Hur man gör en hemmagjord Bow Rack DIY

Så mycket som vi skulle älska att hålla våra båge i vår lastbil 24/7 så vi kunde skjuta det varje dag, sanningen är, är vi behöver en trevlig och säker lagringsutrymme för det när vi gå några dagar utan att skjuta den. Och låt oss vara ärliga, det är...

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...

Ski Bow

jag sökte på en plan att bygga bågar av skidor, men jag bara kunde hitta hitta exempel gjorda av cross coutry skidor. så jag bestämde mig att bygga en mitt eget sätt.Jag glömde att göra steg för steg bilder.så denna instruktions är bara för att inspi...

Fallout Mini Nuke Diddley Bow

Fast i ett fallout shelter valv letar efter något att göra? Tja, inget bättre sätt att fördriva tiden än för att göra ett musikinstrument.En diddley-bow är en klassisk maker instrument. Med några saker rensas från apokalyptiskt wasteland, kan du enke...

K'nex ersättning hund ben

Idag i vår MakerSpace klass instruerades vi att bygga något som hänför sig till ett djur som kunde bara ha 50 K'nex stycken. Vi tänkte utanför boxen och utarbetat en plan för att skapa konstgjorda hund ben. Även om detta inte är ett verktyg som visat...

1-shot K'nex RBG

här k'nex pistolen är en pistol som du måste ladda om mellan varje skott. I grund och botten du dra gummibandet från en punkt till en annan, trycka av och upprepa. Kritik är välkommen, men vara konstruktiv, vänligen.-Robust-Inte troligt att jamma (me...

12-flaska K'nex vinställ

kommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.Steg...

2 häftiga Tricks att hjälpa K'nex byggare

detta kan hjälpa dig att göra något coolt.Steg 1: material Kan du förmodligen använda hand pennvässare men jag tror de som de använder i skolan är bättre.Steg 2: Vad gör det Detta fungerar bara för orange och grå en kortplats kontakter.Steg 3: Lätt a...