Queen size-säng som bryter ner för att flytta.



Efter att ha sovit på samma futon som mina föräldrar fick mig när jag var i årskurs 9 eller så (jag är 28 nu), jag bestämde mig för det var dags för en vuxen säng. Har flyttat den futon flera gånger, dock, och veta att jag skulle troligen att flytta denna säng några gånger innan det hittade det är permanent hem; Jag ville bygga en säng som kunde delas upp så att den kunde flyttas lättare.
Detta är vad jag slutade med.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Trådlös handskar som styr en robot genom att flytta fingrarna

Vi har en klar en robot styrs trådlöst via våra fingrar för att köra den... Vi använde två arduino kit... en på vår hand... och en på roboten... Vi använde flexibla sensorer på våra fingrar... flexibla sensorer är något liknande ett variabelt motstån...

Rustic Bed Frame - Queen Size

Det började ungefär ett år sedan. Min fru och jag var ute på hand gjort möbler och förälskade sig i en sängram av ceder. Det var slipad och "rustik" vilket betyder att logga form. Vi ville få det men det kostade $1,000. Så jag sa till min fru at...

Enkel men snygg, queen size säng

detta är min allra första instructable, men det är inte mitt första försök till att göra en säng. Tyvärr är det första gången jag har dokumenterat processen med avsikt att göra en instructable.jag är inte snickare. Jag äger tillräckligt verktyg för a...

Rustik pall huvudgavel (queen size)

Jag är glada att presentera för er min första instructable! Jag trivs med att arbeta med pallar grundligt och har använt mina skapelser på instagram (och Facebook (Facebook.com/397woodwork) att samla in pengar för utomeuropeiska uppdrag arbeta så gå...

Hur man bygger en Queen-Size säng

med ett utseende som kombinerar traditionella detaljer och konstruktion med de rena linjerna av modern stil, vår årsdagen säng är säker på att vara perfekt mittpunkten i bara om någon sovrum inredning. Som hela Popular Mechanics årsdagen möbler-serie...

Stiftelsen för Queen size-memory foam-säng från grundläggande ram

Kanske är jag en idiot, men jag sökte i timvis för ett sätt att undvika att använda en av dessa metall fällbara grunderna för min nya minne skummadrass... Jag hittade saker som var liknande, som verkade lovande men slutade att vara annonser för fällb...

Bryta ner en hel lax

Foto av Charlie NordstromDet finns ingen mat som lyfter sprit, kittlar kundalini, träffar umami glädjen mitten eller exemplifierar perfektion av universum som vilda stillahavslax. Vild lax också stöttar 137 andra arter från späckhuggare till Fiskgjus...

Bryta ner av 3DS max

Innan vi börjar kan gå över vad 3DS Max är:3ds Max är ett datorprogram som utvecklats av Autodesk media och underhållning särskilt utformade för 3D-grafik, vi är kan skapa 3D-modeller och animationer som kan importeras i olika spel motorer till exemp...

Göra en perfekt Presentation Box för en perfekt present (inklusive de saker som Martha Stewart glömt att berätta!)

Har du någonsin gjort något så häftigt för någon att du visste att du inte bara hålla den i ett vadderat kuvert och skickas ut till dem?jag vandrade från Breckenridge till Aspen med min sedan 14 månader gammal på min rygg i sena augusti för 2015. Jag...

Ljus som söker och hinder att undvika Robot

Syftet med detta projekt är att bygga en arduino robot som följer ljuset och undviker eventuella hinder i sin väg. Den är baserad på en Arduino Uno microcontroller ombord och den använder ljus beroende motstånd för att hitta mest ljusa ljuskällan sam...

Hel Hog mördar: Bryta ner en Mangalitsa-rött vaggande Heritage gris

Video av Jon BrownMycket av köttets smak kommer från fett. Människor börjar anamma mer fettig nedskärningar och matlagning med Fläsk späck gör en comeback. Med Välkommen full smaksatt, ister-lastad griskött ökar fett, lurviga Mangalitsa heritage avel...

Gosiga Queen Size Quilt

Letar du efter en alla hjärtans present du kan göra för din Valentine? Du kan inte gå fel med denna quilt. Det är lätt nog för killar att göra och kärlek i ditt liv kommer vara stolt att du visade upp dina feminin touch. Alla älskar en gosiga täcke.H...

Ett magiskt Trick som är säker på att imponera!

Hej alla!Här presenterar jag för er ett magiskt trick som kommer garanterat att imponera på folk- och "icke vänner" lika! Det kan göras var som helst, med mycket grundläggande material. Det är en perfekt hacka till göra vänner den första dagen i...

Hur man gör Windows Vista eller XP ser ut som Mac Os X utan att sätta din dator på Risk

det finns ett enkelt sätt att göra tråkiga gamla vista eller XP ser ut nästan exakt som Mac Os X dess verkligen lätt kommer lära dig hur! Att ladda ner gå till http://rocketdock.comSteg 1: Steg 1 Ladda ner & installera Rocketdock Ladda ner och instal...

En lysande +++ workshop verktyg - som slipper (oftast) för att få en BANDSÅG...

jag har velat ha - som i på allvar ville få en öm BAND, att klippa riktigt invecklade former från mässing och koppar plåt, men jag kunde inte heller motivera bekostnad, det utrymme som används för den, och den långa resan gå få en... och det faktum a...

22 saker som registrera företag kommer att leta efter och ta reda på om du

Varför så många stora musiker och låtskrivare aldrig lyckas bli enskivkontrakt? Enkelt uttryckt, det finns otaliga musiker som kan spela bra på sina instrument eller skriva bra låtar – att göra "musikaliska förmåga" en mycket vanlig och lätt att...

Hur man använder en CO2 laser power sond som mäter laser uteffekt att hitta en dålig spegel

denna video visar hur du använder Mahoney CO2 laser power sonden. CO2 laser power sonden är en vanligt förekommande och nödvändiga enhet till:1. åtgärd laser uteffekt för laser inställningar över tiden. Om du äger en RF (Radio Frequency) powered lase...

Reparera en LCD-TV/Monitor som långsamt har slutat att fungera

denna guide är skriven med min 32" LCD HD platt-TV med DVD spelaren modell: 32MD251D/37, men jag fick lagat detta samma problem på en bildskärm och en annan TV. Problemet är 90% alltid detsamma; utbränd kondensatorer makt styrelse.Orsakerna till en b...

Hur prov en PTC relä / fixa ett kylskåp som inte kan starta eller att klicka på kylskåp

A PTC relä är en enhet som används när kyl kompressor motorn startar. Kylskåp med en felaktig PTC relä kan inte börja eller kontinuerligt klickar på och bort det går inte att starta. Detta instructable visar hur man testar ett PTC relä för att avgöra...