Quick & Easy Lego USB hubjag gjorde detta nyss med barnen, det är kretsen från en billig USB-hubb i en Lego-låda. Det ser coolare än originalet, och har valfria minifigur kabel innehavare!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Lego Raspberry Pi + Usb hub fallet

Hej detta är min instructable om hur man gör ett lego raspberry pi fall, jag var trött på att ha min USB-hubb och min Pi separat från varandra så jag beslöt att göra ett fall att hysa dem båda.Detta fall har också en extra USB-hubb. Designen är gansk...

Bilen lättare-USB-hub

göra en bärbar, multicharging anordning för din elektronik, som låter dig ladda dina grejer i bilen.Steg 1: Samla saker bla bla bla... Ok, för att göra denna roliga och lätt enhet, vi behöver:1) regelbunden USB-hub (köpte min på 1,99 butik prissätt p...

USB-Hub Monster

en sex-legged varelse med förmåga att ansluta till USB-enheter genom någon och alla dess mycket justerbar armar och ben.Sång: "Sgt. Pepper's Paradise (Beatles vs. Guns N' Roses)" av Jimmi JammesSteg 1: Samla Core material -7-port D-Link USB hub-...

Hur man gör en lego USB-fallet

detta är min andra instructable och det är om hur man gör en lego USB-fallet....

LEGO USB

Hej alla! Jag är densitet och jag är 14 år gammal. Jag är ett stort fan av instructables och ville bidra till den ständigt växande gemenskapen av "instructers". För min första instructable, bestämde jag mig att bygga en cool och kreativa skal el...

LEGO USB-inga verktyg

Idag kommer jag visa dig hur man gör en Lego USB flashdrive med inga verktygSteg 1: Vad du behöverDu behöver en flashdrive, en 4 x 4 platt bit, två 4 x 1 tegel, två släta 4 x 1 platta bitar, en 4 x 1 platt bit, två 4 x 2 platta bitar och två udda bit...

Övervaka stativ för Mac mini med USB-Hub och högtalare

Mac mini är lite konstigt och jag har aldrig ångrat sitt extra kostnad jämfört med en standard-PC. Det finns dock en sak jag har aldrig tyckt om det: USB-portarna på baksidan. I mitt fall hålla jag enheten lite långt bort från bildskärmen så varje gå...

Steampunk USB hub

denna enkla instructable visar dig hur att dölja ett USB-nav, att passa bättre med ett steampuunk motiv. Jag ursprungligen kom med denna idé som del av en steampunk monitor design jag har jobbat på, men det kan enkelt installeras i valfritt antal enh...

LEGO USB-minne

Hej, idag im kommer att visa dig hur man bygger lego USB-minne. Detta är min första instructabel. Ledsen för de dåliga bilderna jag använde min ipod touch. Ledsen för min dålig engelsk. Engelska är inte mitt första språk.Steg 1: material Material: US...

Hur man gör en LEGO USB-

Hej... i'v alltid velat ha en lego USB men de var så dyra!... så jag försökte göra en, här är det :)Steg 1: 4 2/4 platta tegelSteg 2: 2 1/6 tegelSteg 3: 1 2/2 tegelSteg 4: 4 1/1 tegelSteg 5: 1 4/8 platta tegelSteg 6: Sätta din 2/4 platta tegel tillsa...

Göra en Lego USB driva!

Har du någonsin tänkt din usb driva hade ett junky fall, eller var det knäckt? Tja, är detta platsen för dig! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en riktigt cool LEGO (eller Mega blok) usb blixt driva. Det är måttligt lätt, och tar b...

LEGO USB driva

skapade jag min egen Lego USB driva, jag använde instruktioner att ianhampton gjorde, här är en länk till den. Här är vad jag gjorde för att göra det.Andra tutorials används silicon för att fylla på insidan, jag använde en 2 del epoxi. Jag fick just...

Hur man gör en Lego USB driva med endast 1 verktyg!

jag kommer att låta dig se hur man gör en Lego USB enhet med bara lite Lego, en USB-enhet och något att öppna din USB-enhet.BTW: Tyvärr om bilderna, jag har inte en stadig hand :)Steg 1: Vad du behöver OK, så här är vad du behöver. C1, c2 och c3 är t...

Lego USB Charger

.................................................................................................................................................Detta projekt beskriver hur man bygger en vev Lego USB-laddare med delar från en Mindstorms kit och Radio...

Min hemgjorda lego usb

detta är min lego usbhur du gör det? Låt s Läs detta:Jag fick en creditcard usb en mycket smal och lång USB-minne (storleken på ett kreditkort)Jag tog en kniv och snidade allt inuti tegel ut. storleken på USB-minnet.och än vissa 1 sekund limma inuti...

USB-Hub pumpor mynt fack

enkelt pumpa i två delar, öppnas för att plocka upp objekt eller mynt eller telefonladdare.egenskaper:-Öppna locket;-ett hål i ryggen tillåter passage av kablar inuti;-en fas kan gå ut av kablar (med locket stängt) som ett USB-nav, laddning betterie...

Raspberry Pi + USB hub Lego case

Greetings! Detta är min version av ett Lego fall för en Raspberry Pi 2. revision (en med monteringshål) som innehåller en USB-hubb. Denna särskilda Raspberry Pi översyn gör att den kan drivas via navet sig vilket är verkligen praktiskt eftersom:-Det...

DIY Lego USB

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en mod och gör en Lego tumdrev, så få ut din gamla Lego samling och börja bygga!Du behöver:-USB-minne-Lego tegelstenar-Super lim-Rakblad-DremelSteg 1: Ta isär din disk Först ta isär din tumma d...

Öl kan USB-hub hacka

verkligen kan göras till något föremål men detta är artikeln jag hade mest av liggande så att det verkligen var ett naturligt val för mig är det ett genombrott och det tillåter ett stort antal USB-hubbar läggas säga 4 X 1to4 nav i en kan gör en 16 po...