Quilled fjäril ringarHej! Jag kommer att visa dig hur du kan göra dessa chunky bedårande fjäril ringar som i dag kommer säkert ta tag ögonglober.

Par upp dem med din casual t-shirt och jeans att ge en feminin touch till din ser... och utan tvekan, de ser helt underbart när det paras ihop med en klänning!

De är lätta att göra... använda teknik för "quilling".

Låt dessa "beautiflies" pryder fingrarna bonny!

PS Om du gillar min idé, träffad omröstningen! uppskattning betyder mycket för mig :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

En vacker Quilled fjäril

Är inte du alltid förvånad över hur vackra fjärilar är? Deras levande färger blandas så vackert.Bland dessa vackra skapelse av Gud älskar jag färgerna på Monarch butterfly. Det är det som färgar av den sol sEn dag som jag såg på en bild av denna fjär...

Quilling fjäril med en quilling kam

Tillbaka i 2011, när jag först fick min quilling kam jag gjorde gjorde några quillingfjärilar med den. Även om det var något mycket, bara några enkla sådana, jag kom ihåg hur roligt jag hade att göra dem.När jag tittade tillbaka på quilling fjärilarn...

Reversibel quilling smycken

min fru ville skapa ett smycke som kan ha flera användningsområden. Så tänkte hon på nåt som kan återanvändas genom att bara vrida och använder. Hon gjorde dessa jeweleries använda quilling papper. Halsbandet är reversibel, men örat ringarna är preci...

Quilled bugg i en burk

så jag har det här med perfekt bra saker är bortkastade. Som ättikslag burkar. Jag älskar dessa enorma kosher dill pickles. Jag mellanmål på dem hela tiden. Och de kommer i fin storlek glasburkar. Naturligtvis, inte kan jag verkligen kasta bort dem,...

Fladdrande papper Butterfly

Vi kommer att göra en fjäril... slut på papper! Ja, papper. Denna vackra filigran fjäril görs enbart av 1/8" pappersremsor och lim med ett quilling verktyg. Jag visar hur jag gjorde det och vad jag använt! (allvarligt så enkelt!).Samla dina leveranse...

Hur man quill en fjäril

Quilling är en rolig och givande erfarenhet. Kom ihåg, experimenterande är nyckeln till perfektion här!Steg 1: Vad du behöver: 1. quilling remsor2. en quilling nål3. quilling eller hantverk lim4. tandpetareVax papper kan komma till hands, alltför, me...

Quilled skimrande fjäril

Jag såg en bild på en fjäril, och jag visste bara att jag var tvungen att quill en! För papper använde jag pärlskimrande papper, som ger den färdiga produkten ett skimrande utseende. Bidragit till att fånga essensen av fjärilen. Jag skulle betygsätta...

Att få börja med Quilling

Hej, i detta instructables jag inte bara berätta hur man gör en specifik sak med quilling papper men även jag lära dig grunderna i Quilling. Detta är för nybörjare som inte vet om Quilling och genom detta instructables jag vill inspirera människor at...

Papper örhängen: Hur man gör Quilled örhängen i bara några steg!

Papper örhängen är den senaste mode uttalande som är snabb att göra sin väg i modevärlden. Lär dig hur man gör quilled örhängen i bara några steg med hjälp av steg för steg handledning. Den ultimata komforten att du samtidigt bär papper smycken är at...

DIY-projektidé: Hur man gör lätt Quilling örhängen Tutorials

Tja, tar denna gång för min vackra anhängare jag den mest fantastiska designen i papper smycken i form av quilling örhängen. De ser snygg och är absolut fashionabla och ultimat i komfort. Få din hantverkare sida och få in i den kreativa sätt att göra...

"Järnaffär smycken" tråd lindade gångjärn fjäril hänge handledning

http://www.JewelryLessonVideos.com presenterar: "Järnaffär smycken" tråd lindade gångjärn fjäril hänge handledning. När naturen blir infunderas av människans skapelser, är en helt ny uppfattning om smycken gör född. I den här lektionen fortsätte...

Celtic fjäril hänge

Detta är en spin-off handledning för min ängel och Demon vingarna hängande; Jag verkligen gillade min design för angel wing delen och beslutade att ansluta två av dem skulle resultera i en vacker fjäril. Således började jag uppgiften att göra vingar,...

DIY fjäril hänge

Ända sedan jag har lärt mig hur man gör virvlar med tråd verkar det som jag inte kan sluta att göra mer swirly smycken. Jag har postat 2 swirly smycken ibles - swirly tråd ringar och virvlade-all-runt tråd ring och redan gjort en lista över 10 mer sw...

DIY papper örhängen: hur man gör runda Beehive Quilled örhängen

Vad sägs om att göra dessa awesome DIY papper örhängen? Detta lätt papper hantverk på hur man gör runda Beehive Quilled örhängen är otroligt lätt att göra och verkligen en stor smycken att göra idén! Para ihop dem upp med din sommarklänningar till et...

Papper Quilled Jhumka örhängen - nyanser av grönt

Lär dig att göra dessa vackra traditionella indiska jhumka örhängen från papper quilling remsor! Möjligheter för färgkombinationer är oändliga.Steg 1: "Titta på det här... är det inte snyggt?"-den lilla sjöjungfrunSamla ditt material. Du behöver...

Papper Quilling örhängen Tutorial - hoptryckt Dome örhängen

Lär dig hur man gör dessa roliga och läckra örhängen från remsor av papper. De är super lätt och kommer inte att dra dina örsnibbar!Steg 1: Vi lever i en materiell världDu behöver följande:* Tolv (12) remsor 1/8" tjocka quilling papper PLUS ett (1) e...

Quilled Floret och Ring örhänge

utformar, hantverk, smycken är min Passion. Jag meddelanden här hur man gör vackra vårblommor med Quilled papper. Varje design, form, färgkombination kan försökas.Material som behövs:Quilling papper (valfri färg)Slitsade quilling verktygCirkel dimens...

Ringar med våren (mode som fladdrar med en blixt, faux dichroic glas)

Dessa ringar är roliga, trendiga och ack så söt!!!Om du letar efter en liten utflytning och här gå du. En bit av smycken med rörelsen är olikt iögonfallande, bra för barn, och om du redan scrapbook, du är en chef för spelet.Jag började göra dessa rin...

Far-dotter trä fjäril helg projekt

jag arbetar med trä (som du kan se om man tittar på några av mina andra instructables). Så jag ville förmedla / presentera min 8-åriga dotter för det när jag insåg att hon ibland tittade intresserad av vad jag gjorde.Jag antar att hon också såg vilka...