Quinoa Pizza CrustQuinoa, uttalas som "Keen-wah" är en glutenfri fullkorn som ger 8 essentiella aminosyror. Quinoa är vanligen används i sallader, som är en annan läcker sätt att ha det, men varför har sallad när man kan ha pizza?!

Quinoa pizza skorpa är läcker, lite degig och ett annat bra sätt att göra pizza friskare! Quinoa måste blötläggas i 8 timmar så jag skulle suga det innan du går ut för dagen eller innan sängen om du vill göra det för lunch.

Jag älskar mejeri, men mejeri älskar inte mig så jag använde Daiya vegansk ost i detta recept. Det smaka och smälter som verkliga ost! Du kan använda vanlig mozzarellaost istället.

Uppdatering: Jag har gjort skorpan som en "tunnbröd" att äta med Indisk Curry/smör kyckling istället för naan. Istället för italienska kryddor och ost använde jag 1/2 tsk spiskummin, 1/4 tsk chili podwer och 1 matsked olja i smeten. Receptet är verkligen förlåta/flexibel! Helt uppfyller mitt sug efter kolhydrater!

Quinoa skorpa - 2 portioner

3/4 kopp Quinoa
1/4 kopp vatten
1/2 tsk Salt
1 vitlöksklyfta, hackad
1/2 tsk svartpeppar
2 tsk italiensk smaksättning
1/4 kopp Daiya Mozzarella stil strimlor eller mozzarellaost
1 msk olivolja

Pålägg - jag använde alla grönsaker att hålla det vegan, men använda vad du vill!

Pizzasås
Daiya ost
Tomater
Lök
Jalapeno paprika
Vitlök

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gluten fri Pizza Crust

denna pizza crust är magiska! Det tar bara några minuter att Vispa ihop, smakar fantastiskt, är full av små små luftiga fickor och faktiskt håller upp väl till pizza pålägg. Jag gillar smaken av detta så mycket som jag brukar äta det vanligt (som bre...

Hur man gör Zucchini Pizza Crust | Glutenfri

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/zucchini-pizza-crustPizza är fantastiskt, men det inte kanske det mest hälsosamma. Trots att detta recept är inte vegan, är det vegetarisk och gott. Med zucchini för att göra skorpan g...

Hur man gör Quinoa pizza skorpa

Inte du älskar pizza? Mig också, men det gör mig fett om jag inte äter för mycket. Så jag personligen på ett uppdrag att göra en stor mängd olika hälsosam pizza alternativ. Just nu min forskning är på skorpan och denna Quinoa pizza skorpa gör ett got...

Kryddig Pizza Crusted Pizza

min första i en serie av 1,793 recept för ungkarl kock: kryddig Pizza Crusted Pizza. Det är pizza, och skorpan är också pizza, och det är också kryddig.För ingredienser behöver du följande:Överbliven pizzaOst (mozzarella, pizza blandning, eller vad d...

Quinoa Pizza med Broccoli och Zucchini Topping (inget mjöl Pizza)

Pizza är en maträtt som alla bara älskar och det är en perfekt maträtt för nästan varje tillfälle eller ens för en enkel mellanmål bita på kvällen. Nyligen jag har införts till Quinoa och jag finner det mycket friska och jag försöker inkludera det i...

Quinoa snacks Bites - räkor Masala Quinoa mellanmål biter och rostad paprika Tahini sås Quinoa Pizza biter

I detta instructable, jag har gjort 2 snacks. Jag har gjort Quinoa Pizza betten och toppade det med 2 helt olika pålägg. Ena är räkor masala och räkor och andra varelser rostad peppar tahini sås och färsk majs och koriander. Därför jag har döpt min m...

Quinoa Pizza - glutenfri och Vegan

Hej! Idag ska jag visa dig hur man gör en vegan, glutenfri pizza baserat på super mat quinoa! Jag vet att detta inte är din vanliga pizza, men det är allvarligt bra och mycket lätt att göra.Äran för starten av detta recept går till mandlar och avokad...

Lätt 2 ingrediens Pizza Crust

Smak klokt denna skorpa är någonstans mellan Angelo Silvestrini skorpa (han är en world champion pizzabagare och instruktör vid norra Italien Scuola Italiana Pizzaioli) och Domino's. Komplexitet är ungefär lika tuff som att göra en kruka av kool-aide...

Lätt Pizza Crust

detta är kanske inte den bästa pizza skorpa recept som du har eller före. Men detta är den mest enkla och snabbaste pizza skorpa recept ännu delicouse. Min familj älskar det och jag har inga problem att baka även på hektisk dag. Ta reda på hemlighete...

Guinness Pizza Crust

Jag är inte en öl dricker. Jag har aldrig fått en smak för en kall öl (eller egentligen någon alkohol för det roll). När jag gå med min man på turer i bryggerier (som jag njuta) jag antingen passera under provtagning delen av turen eller jag tar så l...

Hela vete Pizza Crust med färska slipat mjöl

göra fem 12 tums pizza skorpor med hela färska slipat vetemjöl. Jag använder en Nutrimill miller för att slipa upp vete i hela vetemjöl. Jag lämnar i vetegroddar för extra hälsofördelar. Dessa pizzor smakar otroligt och hela min familj älskar dem. Du...

Pizza Crust

tjock pizza skorpa bevattnas med ost....

Kryddig Tilapia Quinoa hamburgare Crusted med mandel

Min förvandling recept var denna vecka inspirerad av den extra bakade tilapia (med en härlig tamari, Dijon, vitlök och ingefära sås) som jag hade hänga i mitt kylskåp. Tilapia är en flakey vit fisk - delikat i smaken och inte alltför skumt. Det lätt...

Lite surdeg Pizza Crust

frestande syrlig, men inte överväldigande. Packad med smak och konsistens, denna skorpa är så ljuvlig och sammansättning har sådan karaktär att det är svårt att märka den exakta källan till dess läckerheter (om du inte vet den hemliga surdeg faktorn)...

Kronärtskocka Spenat Pesto Pizza

Detta är en välsmakande pizza med en unik mix av smaker för de som verkligen uppskattar specialitet pizzor. Huvudsakliga smaken är mixen mellan soltorkade tomater och kronärtskocka som kompletterar varandra och kontrasterar väl med mix av ostar. Dett...

Chimmichurri Pizza

jag hade några kvar över chimmichurri sås liggandes och beslutade att skapa en Pizza! Pizzan har en hemgjord skorpa, chimmichurri som sås, herbed harvarti ost, grillad kyckling och rostad röd paprika.Steg 1: att göra skorpan Pizza Crust:1 tlbs instan...

Kul storlek Mini Pizza

Hej detta är min 1: a instructable. Detta instructable kommer att lära dig att göra mini pizzor som är roliga att göra och bra för barn.Steg 1: ingredienser Degen: http://allrecipes.com/Recipe/Quick-and-Easy-Pizza-Crust/Detail.aspxTomatsåsMozzarellao...

Blomkål Pizza skorpa recept

en stor hälsosamt alternativ till vanlig pizza skorpa.Gå henne för hela receptet:http://keepitfire.com/cauliflower-Pizza-Crust-recipe-Big-Papa/...

Introduktion till frukt Pizza

du har sugits in i planera en awesome fest för vänner och familj. Du har ingen aning vad efterrätt förbereda att wow dina gäster, för att inte nämna din kök expertis kanske inte med Emeril. Vad sägs om en paj? Vad sägs om en kaka, Jell-O formar, fruk...