Rad dag: jämföra platt skytte avstånd 4 Knex kanonerså det har brytt mig eftersom jag först började bygga Knex kanoner när folk skulle bara pip ut spänner. Det finns så många variabler som kommer i att spela att du definitivt inte säga för en pistol hur långt det skjuter.

Låt oss titta på alla grundläggande de som kan påverka hur långt den skjuter:

-antal gummiband
-Hur långt band sträcks på pistol sig
-vilken typ av gummiband
-Hur slitna ut banden är
-grå eller svart staken
-vindkraft
-ammo typ
-vinkeln på pistolen när den avfyras (detta är en stor en)
-Hur lång personen är
-första mätpunkten för markkontakt vs. där du sluta att hitta skottet
-Hur väl du tillverkade pistol själv. Inte varje version av en pistol fungerar på samma sätt. Typexempel: Jag byggde en MeZak, fungerade bra. Jag kunde inte för mitt liv få en andra att fungera nästan lika bra som min första en. Samma delar, samma instruktioner, samma person, samma banding. Det inte skulle bara fungera för mig.

Nu med det ville ur vägen, jag även oddsen med 4 kanoner jag har konstruerat och testa deras sortiment. Av villkoren var:

-Varje pistol skulle brand platt. Jag försökte göra dem så lika som möjligt
-Varje pistol skulle eld från min axelhöjd. Jag är 6' lång.
-ändan av pistolen skulle röra stängslet vid 0' märket
-Varje pistol hade endast 2 #64-banden på den, och jag sträckte dem som lika av ett avstånd som möjligt.
-Jag och en annan person skulle leta efter det första stället skottet träffar marken och se den närmaste punkten på måttbandet
-5 skott per kanon, genomsnittet av de skott skulle vara den slutliga urval

Nu kan få den faktiska siffror.

Det Racker geväret - 32' 11"

Min Modded ZKAR - 40' 10"

Min äldre design TR12 - 37' 2"(utan 45' avvikare som jag fick, 35' 1" f)

Knex pistol - 35' 5"

Detta är bara spänner jag fick med min vapen med de tidigare angivna villkor. Gör detta göra alla av dem ser riktigt svaga jämfört med de flesta vapen? Ja gör det. Det beror på att jag bara använt 2 band och sköt dem platt och faktiskt mätt hur långt skott gå.

Saker att tänka:

Racker geväret var lamslagen eftersom kroppen inte tillåter för banden att sträckas nästan så långt som de andra vapen.
TR12 är en äldre design, och jag bygga inte främre helt som KILLERK skulle ha önskat mig att. Detta innebär ram slår knappast torn staven, och det inte skjuta så väl som de senare version skulle.
Knex pistolen skjuter inkonsekvent eftersom blå spön är riktigt hemskt för fotografering. De är alldeles för lätt och flyga runt överallt i luften.
Alla dessa vapen slå 50' eller ytterligare lätt med bara en liten mängd av vinkel på dem.
Du kan alltid lägga på mer gummiband och på vissa vapen sträcka banden längre.

Jag hoppas detta inlägg är informativ och användbar för alla och envar, och får människor att ompröva kanoner vid bedömningen av spänna postat av människor.

Relaterade Ämnen

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Akryl bow syn

jag byggde denna enkla fullt justerbar båge syn ur skrot trä och plast jag hade hemma. Du kan ha så många sikte poäng ("pinnar") som du gillar, och de kan vara mycket nära varandra. Synen är ramlösa och täcker inte upp någon del av djuret eller...

Svävar akryl & Whiteboard soffbord

Här är hur man bygger en "svävar" soffbord med akryl ben, som även fungerar som en whiteboard! Vi gjorde det på TechShop Pittsburgh, och en fullständig Strukturlista och församlingen guide finns tillgänglig i PDF-filen nedan.Som detta Instructab...

Zig Zag Table Runner

Jag gör dessa dubbla dubbelsidig löpare för helgdagar och särskilda tillfällen, några som gåvor och några jag sälja för vad $$ jag satte i dem, dess främst en annan hobby att hålla min hjärna från rost.De tar ca 6 timmar total tid för att göra och ja...

Peekaboo Sugar Eggs

Traditionally given as Easter gifts, panorama or peekaboo sugar eggs are impressive and inexpensive to make. Den primära byggnadsmaterial är socker och de flesta av specialutrustning kan bytas ut för grundläggande hem verktyg. Tiden är vad du ska inv...

Allt-i-ett Outdoor ugn, spis, Grill och rökare

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Ring Wraith Kraghandskar

Jag ville göra några autentiska letar handskar för en ring wraith kostym.Jag hade några krav ändå:Jag ville inte göra handskar och var glad att sätta bitarna på köpt handskar.Jag ville hålla det allmänt mjuka så att det inte skulle skada någon.Jag vi...

Utskrivbara Tilt-Shift-objektiv Adapter

Hur man gör din egen 3D tryckt Tilt-Shift-objektiv Adapter. Tilt-shift-objektiv används för att skapa en miniatyr effekt eller en mycket kort skärpedjup i ditt fotograferande. Detta har länge varit en stor och väl dokumenterad DIY projekt, mest för a...

Arduino Wind Chill maskin

Problem: så jag har tagit promenader med min hund, Marcus och min Arduino stegräknare.Ute i höga öknen i januari, det blir här kallt och lite vind skapar en kall vind chill factor. Jag är en lat gamla nörd och skulle vilja veta vad den wind chill fak...

Eno Camping hängmatta DIY Knock-Off

Camping är en av mina all-time favorit fritidssysselsättningar. Växer upp i Colorado, innebar detta långa familj enheter till nationalparker med en pop-up campare i släptåg eller vandringar i bergen för helgen backpacking äventyr, med omgivande utsik...

Arduino MIDI fot Pedal tangentbord

UrsprungMin pappa är en musiker. Han kan spela många olika instrument. Men han bara har två armar, men han har också ben! Det är när vi bestämde oss att vi vill återanvända pedaler från en gammal orgel och omvandla dem till en arduino powered MIDI-ke...

Miniatyr LED City

Denna miniatyr stad görs med redo gjort full cologne 3D tryckta byggnader, skrivs ut och transporteras av Shapeways. De kallas Ittyblox. Du hittar dem i denna webshop. De är utformade på ett sådant sätt att när du tänder dem från undersidan, några fö...

Projekt: Papper-klon

Välkommen till kammaren av papper och lim, Frankenstein Junior. Någonsin övervägt att skapa liv inte bara i en virtuell värld men också fysiskt, så att du kan ha ditt Alter Ego precis bredvid dig?Skapa en klon och erfarenhet glädjen av en kompis som...

Laser Cut Record

Några månader tillbaka, skrev jag om hur jag använde en 3D-skrivare för att omvandla någon mp3 till en fysisk post. Trots att all dokumentation för respektive projekt finns här och 3D-modeller kunde eventuellt skrivas ut via en online fabrication tjä...

Airsoft eller luftgevär (eller andra projektil kasta enheten) kronograf med en mikrofon

min första Instructable, konstruktiv kritik Välkommen.Om du har en airsoft pistol eller någon annan projektil bränning enhet som du behöver eller vill kronograf alternativen är ganska begränsad. Du kan hitta någon annan som har en kronograf, och be e...

3D-tryckta kretskort, för lödtenn-free printable elektronik

Intro--vad är detta instructable? Med tanke på schematiskt för en enkel krets, gör det en verklig krets med bas komponenter, vissa ledande tråd och en 3D-skrivare. Ingen lödning, ingen etsning kemikalier, inga skicka bort för något.Detta Instructable...

Gutterless regn fat - en "rinna"

jag ville dela instruktioner om hur man bygger en "avlopp fat" för er som inte kanske har hängrännor på ditt hus. Detta projekt är mest användbara för oss som har en tydlig mejseln i våra flis där vattnet rinner från taket.Steg 1: Köpa tre cedar...

Air drivs potatis kanon

jag var tvungen att bygga en potatis kanon för en vetenskap projekt och behövde en där jag kunde få en konsekvent lansering styrka. Typiska hårspray kanonen skulle inte vara lämpligt för ändamålet så jag konstruerade denna luftdrivna launcher som en...

Att lägga till Arduino webbaserad OSD knappen fjärrkontroll till kameran SuperCircuits PC165DNR

Super kretsar PC165DNR kameran är en mycket låg ljus färg videokamera som är utmärkt för användning med ett teleskop eller för allsky meteor capture. Den har knappar som gör att användaren kan ställa in olika exponeringstider och het pixel blockering...