Rädda planeten: dricka KRANVATTEN!En av de bästa sätten att hjälpa till att rädda vår planet är att börja dricka kranvatten.

Glömma bort flaskan. ANVÄND KRANEN

Genom att dricka kranvatten som du sparar inte bara material och energi resoursces flaska vatten (plast!) och förhindra att avfall allt som hamnar i våra deponier för evigt. (Tro inte att alla återvinns). Plus glöm inte alla transportkostnader och föroreningar att komma att buteljerat vatten till dig.

Jag återanvända en dryck flaska jag köpte nästan sex månader sedan för att bära min vatten ska fungera. (Återanvändning. kommer före återvinning i talesättet--minska, återanvända och återvinna). Det finns många återanvändbara alternativ till tote ditt vatten fram och tillbaka.

Om du verkligen inte kan tolerera smaken av du kranvatten, överväga kranvatten filter eller ens en filter pitcher.

Kom ihåg att minska--Återanvänd--ÅTERVINN att rädda planeten för våra barn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den enklaste uppladdningsbart batteri krets (och rädda planeten alltför)!

Hallo alla...Idén kom till mig när jag var redo att ersätta en battericell i min väckarklocka bredvid min säng. Även använder jag de senaste 5 år endast laddningsbara batterierna av de flesta typer jag övervägt hur många battericeller människor värld...

VERKLIGEN isolera din loft (eller vinden!) - och rädda planeten

att vara pengar och tid rik fattig, jag ville klippa mina utgifter, och vara lite grönare.Så jag fixade SF40 SuperFOIL på undersidan av min takstolarna att hålla sig varm, minska räkningar och rädda planeten: www.superfoil.co.uk/SF40-titlepage.htmlJa...

Hur till rädda planeten och pengar

detta instructable visar dig hur man sparar pengar och planetenSteg 1: vattenflaska besparing här är ett enkelt sätt att spara pengar på vattenflaskor om du har några liggandes eller ska bara kasta bort dem inte kan du enkelt använda ett vattenfilter...

Förvandla papperskorgen till användbara grejer och rädda planeten!

i mitt första instructable jag använde ett slags plastflaska för att göra bakre bike fender. Jag skär några ur flaskan, men större delen av det förblev oanvända. Jag gjorde en video att visa dig hur jag vända skräp till en bra bärande enhet. (kanske...

Tjäna pengar och rädda planeten

låg på kontanter och vill hjälpa till jorden? Jag har lösningar!Steg 1: återanvända Återanvända. Ett enkelt ord. En enkel idé.Titta på alla grejer du kastar bort. Burkar, mjölk kannor, flaskor. Tänk på alla de saker du kan göra med dessa saker!Här är...

Konvertera varje toalett till variabelt flöde för $10. och rädda planeten

vattenvårdsförbund är en av de viktigaste steg som vi kan vidta för att skydda miljön. Färskt vatten är inte bara en ändlig resurs, det blir dyrare. Det finns många instructables som visar hur man gör en lågt flöde toalett genom att lägga till en bur...

Återanvända en engångskamera och rädda planeten! och spara några pund

nyligen var jag ner min lokala foto butik (Pixmania) få ett par begagnade Engångskameror så im säker på att du är medveten om de gör väldigt roligt för chockerande människor. Be bara och de ger dem bort. Jag tänkte också, va, dessa företag få kameror...

Rädda planeten och fickan. $$ Konvertera billigt P & S digitalkameran till uppladdningsbara

år sedan, köpte jag en delfin Jazz 2.0 Megapixel digitalkamera.Hade bra funktioner och pris. Den hade också en aptit för AAA Bateries. Inte en till promenad från en utmaning, jag trodde jag skulle mod att använda ett laddningsbart batteri sluta slösa...

Wearable PCB Guerilla valuta - den "gyllene bocken"

Varje självrespekt anarkist kommer att förstå hur förslavade vi till den kapitalistiska ekonomiska system som tar oss upprepade gånger till randen av ekonomiska apocalypse genom bankers girighet och JÄVIGHET.Lokala valutor blir mer och mer populärt i...

Växa massor av potatis

En dag, medan djupt i en meditativ trance, samband I med andan av Peter röda, chefen av en stam av vikingarna som bodde i min by över 1 000 år sedan. Under den efterföljande konversationen utmanade han mig med en viss aktivitet - ett verkligt uppdrag...

Hur man ser ut efter en liten kattunge

Varje dag är April fool's day för Tecwyn Twmffat. Och idag är inget undantag. Lust att fira den är oemotståndlig. Är detta instructable en genomarbetad spratt eller innehåller den användbar information? Jag lämnar det upp till dig att avgöra.Nyligen...

Hur man jailbreak (untethered) 3.0 och 2.2.1

uppdatering: dev team har släppt en ny version av redsn0w och saurik har släppt nya versioner av mobila substrat och winterboard för 3GS!-champster2.2.1 är endast för ipod touch 2G.Och även kolla in de data som jag, Cyle/cyleleghorn/A.C.E., har lagt...

Gratis nio Volt batteri klipp och små kapslingar

återvinna din "dead" 9v batterier till något användbart och rädda planeten.Steg 1: Verktyg och förnödenheter Tools:LödkolvPlatt huvud skruvmejselLeveranser:Ett 9 volts batteri med ett metallhölje (jag rekommenderar Duracell)LödaTvå små bitar av...

Bygga en fabrik låda från en gammal Futon bas

Hej igen,Detta är inte en ny idé, det finns tiotals liknande instructables. Jag antar att du kunde hitta nya idéer från att läsa min eller kanske har du helt enkelt samma material liggandes som jag gjorde.Okej... Jag älskar växande tomater men jag är...

Apocalypse syster (med Laser katt!) Fotoredigering med Pixlr

förra året min lillasyster fann stort nöje i min Zombie familj foto-edit för Halloween, så i år bestämde jag mig att göra henne till en super läskig, katt-älskande apocalypse monster med Pixlr.FRAMTIDEN: Världen har tagits över av Super-Cute skurk ka...

Plywood Honey Bee svärm bete fångst kupan och Nucleus Box - Dual Purpose hur DIY planer

Att fånga svärmar av honungsbin måste vara en av de mest spännande och fascinerande händelserna av året. Jag säger "händelse" eftersom det tenderar att ske främst i maj månad i Storbritannien. Förra året, 2015, vi fångade 9 sådana svärmar och ök...

10 enkla steg för att göra din egen cello!

* Uppdaterad 12/13/15 jag ber om ursäkt för något trauma ellerkroppsskada som orsakats av min 9: e klass grammatikMin vän och jag försökte bygga en cello för min 9: e klass Science Olympiad ljud av musiktävling--detta är resultatet.Trä:-Kropp: plywoo...

Eco friendly skärbräda rengöring

Sluta använda dyra kemikalier! Rädda planeten och använda detta mycket enkel rengöring lösning!Steg 1: 1 #PUR några salt på skärbrädaSteg 2: 1.1 # Du kan använda fina eller grova salt beroende på hur hård är smutsen. Eller du kan blanda och använda b...

10W Retro-futuristiska LED lampa

Lysdioderna kan vara mycket effektivt och ekonomiskt i långsiktig användning. En 10W LED lampa kan ersätta en 100w glödlampa eller en 30W kompakt lysrör. Trots en relativt hög initial kostnad, jämfört med andra typer av inhemska lampor, kan din elräk...