Recliner Laptop tabellJag ville göra en enkel laptop tabell för min fåtölj. efter att ha sökt på internet efter en idé hade jag ingen framgång. så vände jag mig till mitt garage att hitta ett billigt och enkelt sätt att göra det vända. och vad jag kom med med ett hjul som en på en dolly, och unbolting de 4 bultarna som håller 2 bitar tillsammans. och du har en bult på försedda med vridbar för tabellen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Laptop tabell - med begränsade verktyg & Plywood

Jag har behöver en laptop tabell länge nu så det var på tiden att jag till att göra ett.Jag skickade mycket vänligt några av skils verktyg att prova så jag trodde detta skulle vara det perfekta projektet genom sina steg. Du behöver inte en verkstad f...

DIY Laptop tabell för bil på Nej kostnad miljövänlig.

Saker du behöver:1. en stark kartong.2. band eller rep eller någon flexibel sträng att hänga det uppifrån3. cutter eller sax.4. krokar eller klipp.Steg 1:Man gör låg kostnad laptop bord för din bil utan att spenderaett öre, det allra första du behöve...

(Laptop) DIY tabell

Kartong Laptop tabellEnkel, lätt och behändig för mängder av aktiviteter.Behöver en över varvet tabell men vill inte några dyra laptop stand?Material:En hel del unbent kartong (4-5 - 40-50cmx30 - 40cm)4 x kartong rullar (från inom glad Linda eller om...

Gör laptop bord för din bil

jag brukade arbeta med min laptop i min bil så jag gör en tabell att sätta min laptop på.Steg 1: Ingredienser och verktyg det inte mycket...-Plywood 50x40cm (du kan justera som du vill)-Träpinne 50cm-2 plast sträng, 70cm-2 zip slipsVerktyg-Drill-Trä...

Dubbla brist på laptop reception

Jag ville ha ett kort laptop skrivbord som vi kunde hålla i vardagsrummet och som skulle tillåta någorlunda bekväm användning av den bärbara datorn medan du sitter i soffan. Tidigare, barnen hade använt den bärbara datorn medan du sitter på dynan på...

Billig ljus/spårning tabell

jag har ritning enkel tatuering mönster för folk av och på i några år nu. Jag gillar att hålla min ursprungliga ritningar av uppenbara skäl och jag har använt en scanner/skrivare till ge ut kopior. Så jag bestämt mig och gjorde en billig och attrakti...

3 x 1 Folding Chalkboard fack

jag har barn och jag har en man med en laptop... så jag ville göra en tabell för att tillgodose alla sina behov.Steg 1: Vad du behöver Skriva ut snittet lista och shoppa om du inte har dessa grejer hemma.I tillägg... behöver du...Bultar och vingmuttr...

PI sköld

Vad det gör: en gång setup, din Pi kommer att sända ett WiFi-nätverk. Alla enheter, till exempel telefon/Tablet PC/laptop, som ansluter till denna WiFi kommer att vara skyddade från olämpligt innehåll. Du kan anpassa vad kommer att filtreras baserat...

Laptop STAND PVC tabell

jag fick denna idé från andra INSTRUCTABLES och tillämpas för en PVC laptop bord stå att jag ändrade för användning av hur vi (min familj) mestadels använder den bärbara datorn i horisontellt läge.Vi vet dess dåliga för dig kropp, hållning och sämre...

Driv tabell för Recliner

Jag ville ha ett bord på min fåtölj så bestämde jag mig att lägga till en till den. Efter att jag fick det bestämde jag mig för att jag var alldeles för obekvämt att alltid behöva lyfta upp för att sitta ner så jag tog det ett steg längre med delar j...

K'nex laptop kylning tabell

här är hur man gör en enkel kylning system ur en massa knex bitar.Jag använde en hel del lila bitar och trekantiga stöd bitar för att göra detta, men jag är säker på att du kan komma med din egen väg, om du inte har dessa bitar.Den här tabellen stöds...

En DIY Laptop Rack

Dessa dagar är så stark att många människor använder dem som sina primära arbete eller hemdator. Med denna setup, du får den processorkraft som du behöver, men de flesta av oss vill ha en större skärm. Så vi naturligtvis köpa vissa widescreen behemot...

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

Fixa din överhettning Laptop! (Och hålla det ser trevligt)

Jag fick just min [nytt för mig] Samsung-serien 7 chronos laptop mindre än en vecka sedan, och jag var mycket imponerad av det förutom ett klagomål: det var varmt. Nej, inte den typen av hot!Hur som helst, fläkten skulle ramp upp bara sitter på skriv...

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Snygg laptop cooler

Hello guys, mitt namn är Alex och detta är min första instructables. Som de flesta av er, förmodligen, jag blev beroende av denna webbplats och jag vill säga att det är allt så bra! Sedan det första jag verkligen behövde var en bärbar dator svalare (...

RGB LED Pixel Touch reaktiva Gaming tabell

Tabeller är användbara saker att ha och som vi behövde ett nytt soffbord för vardagsrummet det är meningsfullt att bygga min egen med några extra elektroniska funktioner.Min tabelldesign består av följande funktioner.10 x 16 RGB lysdioder10 x 16 IR t...

Gaming Station från återvunnet Laptop skärm och gammalt trä

Hej och tack för att ta lite tid att läsa min senaste Instructable, jag hoppas att du tycker det är bra som en guide för att skapa något liknande eller åtminstone att det inspirerar dig på ditt eget projekt. Och om du tycker det är bra jag skulle ver...