Remote Controller SafeHar du någonsin undrat hur du kan relativt easly dölja din fickpengar från din lilla/större brother(s) eller helt enkelt har din lilla "Fort Knox"? Tja... med detta Instructable kommer du att kunna! Låt oss se vad du behöver!

Verktyg:

x1 Flathead skruvmejsel

x1 Phillips skruvmejsel (valfritt)

Saker:

x1 remote controller (en gammal och inte behövde en är raccomended)

Det kan tyckas vara en enkel och dum idé, men förtroende mig... ingen kommer någonsin märka det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en robot Remote Controller

I det här inlägget kommer jag beskriva hur jag utforma, göra, testa och förbättra en anpassad RC fjärrkontroll.Målet med detta projekt är att skapa en remote controller som kan vara alternativ till en RC sändare eller liknande kommersiella styrenhete...

Mobiltelefon-baserade Remote Controller för vattenpump

Besvär i växling på en pump installerad i en avlägset liggande lantgård är ett vanligt problem för många. En hel del kretsar har utvecklats för att lösa detta problem. De flesta av dem är dyra och mikrokontroller-baserade. Här presenterar vi en mobil...

DIY Remote Controller för Hexdrake

Hej, jag är David och detta är min andra instructable :).Det är en fortsättning på min första instructable, där jag visat dig hur jag byggde min lilla hexapod, Hexdrake:I detta nya instructable jag ska visa dig hur jag gjorde detta protoype controlle...

Förvandla din gamla telefon till en Remote Controller

Detta är ett super enkelt projekt som endast kräver att du har en fungerande fjärrkontroll bil och en trasig gammal telefon. Detta är en cool sätt att imponera på dina vänner, genom att kunna köra bilen fjärrkontroll runt med hjälp av piltangenterna...

Säkring pärlor NES Controller

att göra en spelenhet med fuse pärlor som ser ut som en kylskåpsmagnet av fuse pärlor som ser ut som en Nintendo NES-kontrollant.Vintage videospel estetik gjorde en stor come-back för några år sedan. Fuse pärlor, med deras "pixel" utseende, desi...

Raspberry PI remote bil

Jag är från den tiden när första dator var född med Zilog Z-80 mikroprocessor. Dessa dagar måste vi skriva programmet koder i assembler. Skriv programmet in EEPROMs via eeprom brännare och redigera/radera program i EEPROM via UV suddgummin. Grundlägg...

Enkel Plug och spela LED belysning

LED-belysning: dyra valet för belysning hemma eller display, som endast gröna publiken hoppas att har råd med, eller är det?När du skapar en Halloween display i mitt kvarter, är belysning en av de viktigaste aspekterna. Om du inte kan se det, vem bry...

RC svävare + Customized fjärrkontroll

Gillar du RC fordon? Ni vill flyga men är rädd för höjder? Eller gillar du bara utmaningen att kontrollera fordon med låg marken friktion?... eller kanske du bara är sugen svävare lite eller ingen speciell anledning...Om du gillar svävare och inte ha...

Omgivande humör bild med fjärrkontrollen

detta instructable kommer att guida dig genom processen att skapa din alldeles egna omgivande humör bild!Vill du skapa en unik stämning ljus effekt eller en speciell natt ljus? Du är på rätt plats.Detta kom till stånd helt oavsiktligt, kommenterade m...

Kedjad humör-ljus med hjälp av hög effekt RGB lysdioder

jag har startet projektet mer än ett år sedan och arbetar på den på och av sedan dess. Nu är det äntligen gjort.Målet var att ha en snygg humör-ljus för mitt vardagsrum, inspirerad av en standard belysning konsol en vän hade en gång (med färgade lamp...

DIY pall rumsavdelare

Så för denna skapelse kom inspiration från några gamla fula köra ner pallar jag hade ut i min trädgård som jag var bara tvungen att göra något med. Jag äger mitt eget hem men beslutat att jag inte längre hade råd huset själv. Huset hade en något lite...

Airhogs RC helikopter vägg adapter

så jag tröttnade på att slösa bort alla dessa batterier och beslutade att koppla i en vägg adapter till min remote controller för min airhogs helikopter. Detta gör att jag kan köra registeransvarige av ett utlopp och när det behöver ladda jag fortfar...

BB-8 Droid, 3D tryckt & fjärrstyrda

Min egen version BB-8, nya droid från Star Wars: The Force vaknar.Checka ut den video för en demo och översikt över församlingen.Den drivs av en Arduino ombord och fjärrstyras via RF. Denna droid själv balans på två hjul, spela upp ljud, och har fler...

LED Ice Rink

Här är en cool projekt som jag gjorde för mina barn. En isbana med avlägsen kontrollerade LED-lampor under isen.Steg 1: Gör ramen och gör det platt1. av plast eller presenningar första!!! Gå till er lokala järnhandeln ett pris ut 6mil klart (du behöv...

Nintendo Wii bordtennis racketar

några dagar sedan var jag spelar Wii Sports på min Nintendo Wii... Jag spelade power cruising, fäktning, bowling osv... men jag gillade bordtennis mest och jag spelat alltid det med min vän!Så jag gick online och sökte för ett Wii bordtennis Racket.....

Enkelt, prisvärt sätt (guide) till hemlagad RC bil.

Hej alla./ * DETTA ÄR MIN FÖRSTA INSTRUCTABLE. SÅ VAR FÖRSIKTIG MED MIG. JAG ÄR STORT FAN AV INSTRUCTABLE FRÅN EN LÅNG TID, DET HJÄLPTE MIG MYCKET. NU LÄGGA IN MIN EGEN SÅ KAN DET HJÄLPA ANDRA LÄSARE SOM MIG. GE MIG FÖRSLAG. JAG VILL HA KUNSKAP FRÅN...

Motoriserade Pulldown gardin (telefon & radiostyrd)

Jag drar min gardin upp och ner ett par gånger om dagen. Om jag tittar på dra en film jag dra ner och sedan jag upp till få bättre belysning. Jag också dra ner när jag går till sova och jag drar det upp igen när jag vaknar. Jag vill att denna process...

Trådlöst styr en Robot med hjälp av Arduino och RF-moduler!

/*Redigera 05/05/2016Hej killar, jag har varit upptagen med college och kunde inte svara på commments. De flesta av y'all ville koden och scheman gjort lite bättre så jag har gjort scheman på Eagle 7.2.0 och laddat upp allt på Github.Här är länken: h...

"Rum-duino": styra enheten hem från Internet, en hem-brygga Arduino lösning

jag nyligen konstruerade "Roomduino" att styra elektriska enheter i mitt rum från internet, det är en lösning som bas på Arduino, jag anpassade utformade två brädor för små system, först är en "nätverk gate" ombord, som är som en hubb...