Reparera en läder bagage handtaginte du hatar när detta händer? Du når till lyfta din favorit vintage resväska, förstärkare, musikinstrument fall eller (som i detta gäller till exempel) bärbara Victrola fall, och plötsligt, halva din läder handtag sliter isär.

Som detta händer, du generellt har begränsat val för reparation: (1) du kan försöka hitta en modern läder reproduktion (och betala mycket höga priser!) eller (2) försök att passa en modern plast handtag i ärendet (som aldrig riktigt ser rätt, eller passar i befintligt hål), eller (3) du inte byta ut handtaget och från denna punkt på bär er fall mycket som du skulle bära en säck cement (med två händer).

Detta instructable handlar om ett 4: e alternativ, som reparerar handtaget du redan har.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Reparera en trasig gräsklippare handtag

Jag har använt samma gamla pålitliga 6,5 HP B & S drivs 22" MTD varv maskiner push klipparen för ca 15 år nu. Denna gräsklippare har sett en hel del användning och missbruk. Även om underhåll har saknats, håller det å hacka. Dessa är indikatorer...

Chemex läder hals handtag

Detta är ett roligt och enkelt projekt jag gjorde för min 3 och 6-kopp Chemex kaffe bryggare att ersätta trä hals handtag.Steg 1: Skär ut bitar och stansa hål-Klipp ut halsen och kragen bitar från en kraftigt läder. Jag gjorde ett papper mock-up förs...

Läder trafik handtag hund koppel

Denna 8 tum läder trafik hanterar är en superenkel projekt, och mycket praktiskt för utbildare och oss vanliga människor också! Jag gillar det eftersom du kan lämna den på din pooch när du låter honom springa runt. Om du inte litar på din hund helt b...

Laser skär läder iPad handtag

när den första iPad kom ut, det var ett mycket dåligt urval av iPad fall, speciellt trevligt sådana, så jag gjorde min egen. Det hade ett lock som täcker skärmen, och gjorde ett bra jobb att skydda iPad, men det saknades en kritisk sak, handtaget.Här...

Bagage handtag Wrap

Här är ett enkelt sy projekt att skapa en hantera Wrap som kan användas i bagage att enkelt identifiera dem och lägger också till en mjukare grepp för att lyfta dem.Steg 1: prepareringVi skulle behöva nedan artiklar:1. tryckt Bright färgade tyg 5,5 "...

Testa och reparera en kläder torktumlare switch

En familjemedlem gav mig en ganska ny elektriska torktumlare att de nyligen ersatt. Det fungerade... men det skulle bara bli varm på en inställning. Jag hade ursprungligen planerat att del ut och använda motorn för vissa slumpmässiga projekt, men eft...

Under och efter, reparera mina fäder Laptop PWR uttaget!

jag tror faktiskt inte jag skulle få den bärbara datorn tillbaka tillsammans... Men på något sätt... Jag gjorde.med endast en handfull extra skruvar kunde inte jag hitta hål för......

Inkapslad - kroppen formad läder Lugguge

Kroppen är en skulptur: det är ständigt i rörelse, men varje bildruta av rörelsen är en unik skulptur i sig själv. Om du vill skapa en skulptur av kroppen är inte bara om att fånga en kroppshållning; Det handlar mer om fånga energin och återskapa kän...

Fars dag DIY: präglat läder Bagagebricka & slips klipp

En läder Bagagebricka är för människor som har sina resor agera tillsammans. Det också looksway bättre än papper Taggar. Våra kit har allt du behöver göra en präglat läder bagage-tag, och det finns även material för att skapa ett monogram läder slips...

Paracord bagage flagga

En annan variant på nyckelbricka idén. Familjen var på väg på den första planet resan i ett tag, så jag gjorde dessa för min fru och dotter att markera deras bagage. Detta var roligare än de vanliga karbiner och bandanas du se....

Använd Zip band att identifiera bagage

Använd Zip band att identifiera bagagePå flygplats bagage karusellen har de alltid dessa skyltar som säger, "Många väskor ser lika - vänligen Match din fordran kolla nummer till ditt bagage...". Och av uppenbara skäl! Det sömmar att bagage favor...

Kommer som Foreign Exchange Student

Ungen är borta för sommaren i Hamburg, Tyskland. Hon blev antagen till en speciell sommarprogram drivs av AFS (American Field Service) som gör långa och korta foreign exchange student program. Ett par av hennes andra klasskamrater valdes ut att gå på...

DIY Ukelele fallet

jag har nyligen köpt ett begagnat ukelele och är tillräckligt bra kvalitet för mig att jag ville ge det ett fall. Det ursprungligen kom med sin egen låda, men det är svårt att bära med sig, och i sig inte skulle skydda den väl. Hardshell fall skulle...

Bärbar Boombox / svalare

Detta en instructable av ett projekt som jag bara färdig inför sommarväder. Jag har tagit inspiration från "Coolaste svalare" och andra kylare / bluetooth kombinationer på marknaden. För min smak, jag bestämde mig att sträva efter högre totala l...

Gör en Cargo cykel!

Hej mitt namn är Michael.Välkommen till min utbildning på att göra en lastbil cykel (slaktare cykel) från en vintage stål mountain bike hacka sätt. Jag skulle säga i en hundra cykling entusiaster är allvarligt om att äga en last cykel, och en i 20 av...

Utomhus Survival Kit

i detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen utomhus survival kit. Satsen innehåller 10 grundläggande överlevnad objekt som du kan ta överallt och du har allt att överleva vad naturen kastar på dig om du hamnar i denna situation.Steg 1:...

Stjärniga kriger Lightsabers revisited

Nyligen (se exempel: lätt $5 Lightsabers av Seamaster den 23 oktober 2015. Lärorikt och vacker, Grattis till författaren! ) många instructables om DIY lightsabers Visa oss hur man gör dem för barn. Jag sade mig att jag kommer att först bygga en proto...

Pocket urban överlevnad EDC

det verkliga syftet med en "EDC," (vardagliga carry) är just det, att bära den med dig varje dag!Jag uppskatta tjusningen av en altoids tin för dess oansenliga natur, dess storlek och att de är lätt tillgängliga. Mitt problem med dem det att när...

Customized Little Sister ADAM Syringe

Dear Friends,Detta är berättelsen om skapandet av min egna anpassade lillasyster ADAM Syringe. Mitt namn är The Mad Gadgeteer, och jag är någon som färdas genom dimensioner och fantasi söker min förlorade kärlek. Medan man reser, jag stjäl åtminstone...