Ringlar cirkel armbanddetta är en present som jag gjorde för en jul gåva utbyte. Jag ville göra något lite annorlunda från vad jag brukar göra, prova några nya tekniker. Jag hade använt ringlande innan, men bara för att avsluta tråd, inte för att göra en komplett form. Trots att det kostar lite tid att rulla cirklar, tycker jag det är värt det. Detta är förmodligen inte den bästa idén för en sista-minuten-present, men om du har tid kan du säkert göra detta. Med hjälp av olika färger kan ge armbandet ett komplett annorlunda utseende, så du kan verkligen ge det din egen twist, kanske även lägga några pärlor? Jag är riktigt nöjd med hur det blev och jag hoppas du gillar det!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka cirkel armband

denna fotled armband påminner mig om den krokodil stygn men det är mer av en cirkel. Jag använde 100% bomullsgarn eftersom det skulle vara på min vrist och det var de mjukaste garn jag har.Leveranser:* 100% bomullsgarn* storlek jag 5.50mm virknål* st...

Ringlar Wire armband smycken att göra Tutorial

jag gjorde några experimentera idag och spelat med sladdar. Jag älskar att spolen LOL och så jag försökte skapa en armring. Här är vad det ser ut!Steg 1: jag skär ut 8 inches 18ga tråd och började rulla ihop direkt från en 28ga tråd.Steg 2: Hålla rin...

Knappen mania armband

DETTA ARMBAND ÄR MYCKET ENKEL ATT GÖRA OCH KRÄVER ENDAST HUSGERÅD. DESS TID KRAV ÄR OCKSÅ MYCKET MINDRE. SÅ SE TILL ATT PROVA UT DEN OCH ÖVERRASKA DINA VÄNNER MED DENNA UNIKA ARMBAND!!!Steg 1: kravTunn bambu pinnar att vi kan böja i form av en cirkel...

4 juli Crystal Memory Wire armband

gör dig redo för den 4 juli genom att göra dina egna gnistbildning crystal memory wire manschett! Med över 20 bilder i hög upplösning fyrfärg och lätt för att följa steg för steg anvisningar, kommer du att kunna hand-se detta vackra iögonfallande arm...

Justerbar vävda koppar armband

I denna handledning kommer vi att skapa en enkel, justerbar, vävda koppar armband. Jag älskar detta projekt eftersom det är mycket mångsidig och ger en bra introduktion till flera tråd vävteknik. Armbandet du skapar här kommer passar alla storlekar p...

Atomic armband

efter att mitt halsband och örhängen, bestämde jag mig för jag behövde ett armband. Jag bestämde mig under helgen hur jag skulle göra det, men inte hur det skulle se ut. Så idag jag räknat ut min design och fick mina alla bitar utskuren. Jag hoppas d...

Bass Guitar String armband armband

Jag använde några gamla nickel elbas strängar för att göra vissa bangles för min flickvän som spelar bas. Dessa är bra för alla som spelar gitarr eller bas, och om du kan fånga en basist ändra strängar, du har ditt material gratis!Material:Gamla strä...

Paracord armband utan spännen!

Detta armband är en stor sak att göra utanför med några vänner på en solig dag eller ens inne på en regnig dag. Detta armband är också ett användbart överlevnad verktyg transporterar cirka 3 meter paracord. Allt det använder är paracord, utan spännen...

Flora/Bluefruit prototyper Armband

Inledning:Jag skapade denna bit så mina elever kunde snabbt prototypen trådlösa bärbara projektidéer. Som ni kan se, möjliggör armband olika sensorer att snäppas in och ut. I själva verket är alla elektroniska komponenter löstagbar vilket gör tvätt,...

Hur man gör ett mönstrat armband med kaffepåsar och cykeln tröttar

Hej alla, vill vi visa dig ett annat sätt att använda en cykel däck och Nespresso kaffe skida att göra ett armband. De material vi använder för att göra detta armband är: använda Nespresso kapslar, rensade innerslang av en cykel, hoppa ringar, hummer...

Galaktiska smycken (armband)

Hej, vänner av Instructables!Jag ska lära dig att göra en fancy armband!Det är enkelt och roligt!Material• 0,5 mm mässing• 0.8 mm Mässingstråd• Nagellack färger du väljer (Välj några färger, och glöm inte att inkludera en tydlig underlack nagellack s...

Lätt 2-nålen rätt vinkel väva armband (storlekar kan variera!)

Det var en stor dag: små händer skulle hennes första födelsedagsfest, en "prinsessan" teman man. Hon var uppklädd i en skiktad vackra rosa klänning, lite sandaler och en ren vit tröja, hennes flätor svänga som hon gick. Och dinglande från hennes...

Hur man gör en Origami Ninja Star armband

jag kommer att visa dig hur man gör en origami ninja star armband.Steg 1: leveranser TejpOrigamipapperSnaps (som de på en jacka, finns i hobbybutiker. Jag hittade de jag använt i sömnad isle)SaxPen (valfritt, men rekommenderas)HammareUttaget (storlek...

Lära sig ett andra språk ett ord en dag armband

universal svårigheten att lära sig ett andraspråk är det faktum att studenternas öron, mun, ögon, händer och sinne inte nedsänkt i miljön. När de inte har möjlighet att använda vad de lär sig snart nog, glömmer eleverna snabbt vad de lärt sig. För at...

Duct tape bottle cap armband

titta på armband!!!Steg 1: material allt du behöver är galen lim och tejpSteg 2: vad man ska göra först måste du lägga ut en remsa om så länge som din handled kanske längre.Steg 3: nästan ta sig dit när du plocka upp det band du vill vik den i halv v...

Tyg blomma armband

denna enkla blomma armband är perfekt för att lägga till några lekfullhet i en våren outfit. Det kan ta lite tid, beroende på din nivå, men är relativt lätt. Du kan också använda denna teknik för ett halsband eller göra en väska handtaget, etc.Steg 1...

Gummiband slav armband (ingen Rainbow vävstol behövs)

Uppdatera 5/26/2014: för alla er som vill veta hur du skapar Spider armband, goda nyheter, jag har precis avslutat den instructable på som. Vänligen kolla upp det genom att klicka här.För några dagar sedan hade jag några gummiband men (sorgsna ansikt...

Blomma armband

hur man skapar en vacker blomma armbandSteg 1: vad du behöver 1. två bitar av tråd att passa din hand2. Perls blå, svart och transparent3. sex cirklar av smycken4.A brosch av något slag5. tång skär böj och pressa6. nylontråd för 6lbSteg 2: Hörnet böj...

Göra din egen orientaliska snygga armband

detta armband är gjorda av enkla material och ser bra ut.Vad du behöver:-järn-tråd-tång-cylindric objekt i olika storlekar-ett mynt (eller en fingerhat)-pärlor-limInnan du börjar, Tänk på att järn tråd har vassa ändar, och du kommer förmodligen klipp...