Rippa DVD-skivor till din iPodnågonsin haft din favoritfilm på DVD, och du vill också ha det på din iPod men inte betala $15 dollar på iTunes? Detta lätt att följa guide ger dig en enda film arkivera av dina favorit DVD -skivor. bästa av alla, detta använder alla freeware (ingen irriterande testversioner) och kostar inte ett öre.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till DVD-skivor till din Zune

detta Instructable kommer att lägga ut hur man rippa, konvertera och synkronisera DVD-filmer till din Zune framgångsrikt. Genom att använda några program, kan vi synkronisera fulla filmer (lagligt erhålls) till din Zune i ett format som är ca 1.0 Gb...

Hur rippa DVD-skivor gratis med VLC

som alla jag få stressad på grund av min oförmåga att spela filmer jag köpt som en DVD på bärbara mediaspelare, datorer utan DVD-enheter, etc. Jag är en öppen källkod muttern så jag inte vill betala för $50 programvara som inte fungerar så bra. Lyckl...

Streaming DVD-skivor till Xbox 360

Hej mitt namn är Eric Schwarz jag bygga hemsida för en levande bland annat, och tycker om att dela saker på internet.Så låt oss gå rakt på sak, mycket människor vill stream DVD men inte vill behöva konvertera dem och har två kopior av filmen på är be...

Spela DVD-skivor med din Sound System!

Har du någonsin önskat att spela Musik-DVD-skivor eller till och med Video-DVD-skivor med din CD-spelare eller Sound System? Nu kan du - med detta instructable du lär dig, hur du ansluter en vanlig DVD-spelare med din CD-spelare. IT´s verkligen lätt....

Hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och dator

detta instructable berättar hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och din dator gratis. Jag fick just denna mp4 spelare och verkligen ville lägga en film eller två på den. Och behaga tala mig hur jag gjorde eftersom detta är min första i...

Lägg till youtube-videor till din ipod gratis!

i princip jag ska lära dig att lägga till: s youtube-video till din ipod i 4 enkla steg.nedladdningar du behöverMediaStore FLV Player (valfritt)http://www.tucows.com/preview/511076Gratis video till ipod converter (Manditory)http://www.tucows.com/prev...

Lägg till interna Bluetooth anlagen till din iPod 4G

om du är som mig, du har ofta frågat dig själv varför Apple inte har lagt till infödda Bluetooth anlagen till sin iPod linje upp. Även iPhone stöder endast mono Bluetooth!Visst, det finns många adapter som kopplas till iPod dockningskontakt för att g...

Att få videor från Internet till din iPod, snabb, lätt och gratis!

Ibland du se en video på YouTube, och du vill ha det på din iPod. Jag gjorde, och kunde inte lista ut det, men sedan jag gjorde, så jag beslutade att dela det med internet. Denna guide gäller bara på YouTube om du använder samma nedladdning programva...

Lägga till mer GB till din iPod Mini

min syster fick den nya Nano för sin födelsedag, jag var kvar med den 2: a gen och hennes gamla mini lögn i hennes rum samla damm!Hon fick en ny iPod eftersom sin Mini handlade upp, inte laddning, och ganska mycket inte fungerar alls. Jag bestämde mi...

Rippa Vinyl Records till din PC

de flesta av oss har en samling av gamla vinylskivor liggande att vi aldrig lyssna, kanske eftersom i denna dag av digital musik och iPods, ingen vill krångel med en skivspelare. Om du någonsin velat konvertera din vinyl till MP3-filer eller ens brän...

Hur får man gratis musik eller videoklipp till din iPod, Zune eller alla mp3-spelare

jag älskar gratis saker! mp3ify ger dig gratis musik!GRADERA MIN INSTRUCTABLE! dess min första och jag vill veta hur jag gjorde. Låt mig veta vad jag kunde göra bättre!Steg 1: gå till webbplatsen! här är platsen! allt du behöver göra är att söka ditt...

Hur rippa DVD/Blu-ray till Seagate Central, Personal Cloud, trådlös Plus och andra enheter.

Det är bekvämt och coolt att lagra, organisera, strömma och dela dina digitala mediefiler (filmer, musik och foton) använda Seagate hårddiskar som Seagate Central, personliga moln/personligt moln 2 Bay, trådlös Plus/Wireless mobil lagring, Dockstar,...

Hur du får din ipod touch (eller iphone om du verkligen ställt till det) att sluta krascha av brist på minne

Hi, det, ipod touch och iphone-användare. OK, så im ganska säker på att ni alla har en något grundläggande förståelse för hur apple ipod fungerar, höger? Du öppnar en app. Denna app använder någonstans mellan kanske på en ipod touch 1G, 5-30MB tillgä...

Hur till vända din iPod touch till en telefon med Skype

Skype är en awesome sätt för människor att hålla kontakten och Anslut gratis. Med programmet Skype för iOS kan du aktivera din iPod touch till en telefon och ringa gratis. Allt du behöver du är en iPod touch (2: a generationen och uppåt), ett kompati...

Ljudböcker för din iPod från inköpta böcker på CD

detta instructable är för oss som vill ha fullständig tillgång till vårt förbetalda media genom våra iPods. Jag antar att detta system skulle kunna fungera för andra bärbara enheter som fungerar via iTunes, men jag är inte helt säker.Saker du behöver...

Hur man titta på DVD-skivor på en Netbook

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Netbook-datorer är extremt lätt och r...

Få ut mesta möjliga av din Ipod - Ipod Tips

Hej alla, detta är min första instructable, och hur du får ut mesta möjliga av din ipod. Jag kommer att ge tips på vad jag har gjort på min Ipod Classic (6G). Hoppas alla gillar det. :)OBS: DETTA INSTRUCTABLE ÄR INTE KOMPATIBEL MED IPOD BLANDAR. OCH...

Hur konvertera video till Apple iPod video MP4 format

Lär dig hur du konverterar video till Apple iPod video MP4-format.Allt du behöver för att överföra din hemvideo och videofiler till din iPod är:1. AVS Video Converter http://avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx2. iPod kan video uppspelning med en Dat...

Göra en ficka klocka kedja för din iPod

jag gick i ett varuhus en dag, uttråkad av mig, när jag råkade några pocket watch kedjor och tänkte för mig själv: "fickur är så ålderdomlig, varför skulle någon bära en när de har iPods och iPhones?". Sedan tänkte jag, varför inte göra en ficka...