Rista ett gevär?? Eller något annat!Om sönderfall är ett tidsfördriv som du gillar, prova på att producera en miniatyr produkt! Detta är ett gevär som jag ristade se ut som min pappa hade när jag var en pojke! (Här är mitt gevär med ett öre för storleksreferens)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Magnetiska patchbay (för modulära synth eller något annat du vill patch)

HejHur man gör en patchbay (anslutning platser) för din modulära syntheller något annat du vill ansluta och deconnect lätt för hand...Innan du börjar måste du sånt här:för patchcables byggnaden:1-some vägg stiften i de 2 sorterna (med stora plast och...

Hur man drar en Lineless Illustration på SAI målare (eller något annat paint program)

i detta instructable jag ska visa dig hur man drar en lineless illustration. Detta är en riktigt bra stil och är lättare än det ser ut.Först behöver ut, du följande:-SAI målare (eller något annat program för färg)-Ett digitalt ritbord av något slag....

Konvertera din hjälm Schuberth SRC Bluetooth (eller något annat) att ladda trådlöst.

jag äntligen beslutat att punga ut för en SRC Bluetooth krage för min hjälm Schuberth.Det är en lysande bit av kit. Ansluts enkelt till min mobiltelefon. Att prata med en GPS eller PMR radio. Har en inbyggd FM-radio (inte bra kvalitet, men det funger...

Hur du returnerar en Kirby dammsugare eller något annat som är för dyrt. (Eller ännu bättre vägrar att köpa i första hand!)

Disclaimer: Detta är inte en knock mot Kirby dammsugare. De gör förmodligen bästa dammsugaren i världen, men om du har köpt en eller dina 80 år gamla mor har köpt en och nästa morgon du besluta att $1945 vakuum var inte ett bra köp finns det något du...

Tobak (eller något annat) trä låda

Hej alla,Här är en snabb (en dag) projekt jag gjorde på en söndag. Det är min knytnäve låda och jag ville göra det ganska fint.Jag tror att det kommer att användas för piptobak om den håller fuktigheten tillräckligt bra (vilket det troligen inte) men...

PSP sock fall (eller något annat)

detta är bara en enkel sleeve för alla dem som antingen köpt den nya 2001 serien PSP eller köpt en begagnad PSP. Detta kan också användas för en DS lite eller Ipod Touch Iphone eller något som är en ganska bra storlek. Hela poängen med detta är för a...

Popup-schema (eller något annat tryckt på ett pappersark)

detta instructable visar dig hur man viker en bit papper så att det utspelar sig i ett enkelt steg. Detta är praktiskt för scheman, foton eller annat som kan skrivas ut på ett pappersark. Nedan är en video av den pågående Enstegsprocess:Steg 1: Vikni...

Konkreta kyckling (eller något annat) med polymorph

betong är världens mest förekommande material och kyckling är världens mest förekommande domesticerade fågeln. Därför verkar bara rätt att sammanföra två i detta instructable.Efter att ha gjort min konkreta kyckling, jag är inte alltför säker på vad...

Elefant (eller något annat) Planter

I detta Instructable, kommer jag att skapa en planter för konstgjorda suckulenter ur en jumbo plast leksak djur.Leksaken jag råkade plocka för detta Instructable är en elefant, men du kan plocka några andra djur youd som. Nyckeln är att leksaken måst...

Lösa labyrinten med hjälp av Photoshop, Gimp, färg eller något annat program

Hej Karl beslutsfattare, lata killar och nyfikna typer!Denna kompatibel lär du dig att automatisera lösa labyrinter - för att lösa eventuella labyrint i väl under en minut. Du lär dig att lösa enkla digitala labyrint samt bilder av tryckt ut labyrint...

Quietish statisk router eller något annat?

Syftet här är att göra en hög hastighet utdata från en relativt låg hastighet induktion motor som är mycket tystare än dessa hög hastighet borstad motorer. De möjliga användningsområdena för detta skulle kunna vara: montera den under ett bord att anv...

Använda 3d-utskrifter att kasta klättring lastrum (eller något annat)

När mina barn blev intresserad av bergsklättring min naturliga första tanke var att bygga dem en klättervägg. Okej, gillar jag klättring som mycket som de gör, förmodligen mer, men barnen alltid göra en bra ursäkt. "Men älskling, jag köpte cnc vertik...

Hett lim Alligator (eller något annat) örhängen!

Hej alla!Detta instructable är för att skapa örhängen ur varmt lim och tejp. Både den varmt lim och silvertejp används inte för sina traditionella syften... Vilket är vad jag tycker om detta projekt. Jag älskar tar saker och göra dem till saker som ä...

Hur man fixar en bortkastad VFD display (eller något annat med snub stift)

när jag var en ung pojke mina föräldrars väckarklocka (redan gammal då) slutade fungera. När öppnar det jag hittade en vacker stor display men eftersom jag var lite dumt jag inte desoldered det, varken jag lämnade långa stift, men "förfina" i ka...

Göra en kartong giraff byst (eller något annat djur!)

jag hade en stor pappkartong liggande jag ville verkligen göra något av, som råkade jag över denna webbplats: http://www.cardboardsafari.com/Inspirerad av sina produkter, jag bestämde mig att designa och skapa min egen kartong djur byst. Det var en g...

Hur mögel och kasta en actionfigur (eller något annat)

Jag kliva bara till en större värld med mögel att göra, och möjligheterna är oändliga! Här är en grundläggande anvisningar för formning och gjutning, i detta fall en actionfigur.Videon ovan visar dig allt du behöver veta, men här är körningen ner.Ste...

Förvandla din chef eller något annat till en pinne SKIFT!

Jag visar dig hur du kan förvandla en 3d skanning av huvudet till en pinne SKIFT för din bil! Om du vill använda några andra 3d-modell, kan du hoppa till steg 3!Verktyg:Kinect eller andra kompatibla sensor (kontrollera vad är kompatibel med den progr...

Felaktiga svar knapp, instructables glitch/bugg eller något annat?

jag vet inte om det är bara jag, eller om andra iblers har detta problem, men jag kan inte skriva ett svar längre. Jag vet inte om jag inte kan skriva svar av en anledning för om det är bara en tillfällighet och detta har hänt andra människor. Vet in...

Hur Juice grönkål eller något annat utan en juicepress!

Detta är en video som jag gjorde som min första instructable att visa hur jag gör collard juice hemma utan juicepress. Du bör kunna använda denna teknik för nästan alla typer av juice. Jag är säker på att jag inte bara uppfinna hjulet här men jag hop...