Road kon ArtJag hjälper en vän göra över hennes rum. Utmaningen är att hon älskar trafik koner och jag vill bidra till några girly charm till sitt rum, medan du använder trafik kottar! Detta är det första projektet. Det blir mer framöver.

Denna super lätt instructable visar hur du använder tejp, färg och duk för att skapa en av ett slag konstverk!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Castle Crashers Party

min systersons nuvarande favorit är PS3 spelet Castle Crashers. Han älskar det och resten av familjen börjar fastna också.När jag frågade först min brorson vilken typ av parti han ville för sin födelsedag, hoppades jag att han skulle säga något lätt....

Fat högtalare

40l blå fat med en road kon bas att montera föraren iSteg 1: skaffa en plast tunnaSteg 2:Steg 3:Steg 4: få en road kon och skära av konen och hålla några inches av den för montering den i fatSteg 5: montera högtalare i basen av road konSteg 6: slot k...

Road Runner gräsmatta Art

kräver 2 stenar, ett gäng bestick från köket, en gummiklubba och lilla ficklampa.Steg 1: Börja med kroppen Hitta en klippa ungefär lika stor som en apelsin. Bygga det huvudsakliga stödet runt den horisontella slätten och sedan stöd under magen av vag...

Rail Road Spike vinställ

Jag gick genom min lokala bärgning gård och kom på en hink full med rail road spikar. Jag visste fanns en användning för dem i någon form av regenererade projekt men jag inte hade en tanke på gång. Efter att köpa 16 spikar jag gick hem och tittade ru...

Mosaik kakel Pixel Art Car

Detta är en stor "första art car". Glas mosaikkakel är billig, lätt att använda och hållbara.Jag blev inspirerad av pixel konst i allmänhet, artist Invader, och mitt eget arbete i pixel konst. Du kan göra några klassiska mönster eller pixel kons...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Funktionella Funna Art Assemblage - Clock

min far arbetade i reklam i 30 år. Han har alltid varit en mycket kreativ person. I själva verket började han sitt yrkesliv som art director innan befordras till creative director. Om du tittar på den nya Visa lita på mig, kanske detta kommer att inn...

Sega choklad Rocky Road-kakor

Mmmmm de mer cookie mix-ins desto bättre! Dessa cookies är choklad krispigt, Sega och läcker! Den klassiska smaken av rocky road glass i varje tugga! En dekadent blandning av choklad, marshmallows och knapriga nötter.Steg 1: Råvaror och förnödenheter...

Farscape Cross Stitch: Art Nouveau Aeryn Sun

Cross stitch mönster (i excel och bild form) av Aeryn Sun i art nouveau-stil med citatet "Den strålande Aeryn Sun"Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Disposition: svartHår,...

Retro husbil Hoop Art

Jag är inte säker på om jag har nämnt det tidigare men jag inte sy. Det är bara något jag aldrig riktigt hade plockat upp. Jag tror jag var alltid mer av en hantverkare och min syster var mer av en avloppsledning. Väl inte att sömnad är inte ett hant...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Halloween kostym: Fork in The Road

denna bedårande lek på ordet kostym kommer garanterat att bli en hit. Hoppas du njuterSteg 1: Vad du behöver Vad du behöver för denna dräkt är.saxen gaffel (det är bättre om gaffeln är plast inte men jag hade en plast en)att göra band eller vit eltej...

Art Deco halsband

Huvud till järnhandel (eller gräva runt din verktygslåda) att göra dessa art deco inspirerade halsband.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverDU BEHÖVERDrillKedjaE-6000 limHörnet parentesCabochonerHoppa ringar och en hummer kloAvbi...

Art Deco trä halsband

jag gjorde detta halsband till min underbara fru. Hon ville ha en "Big, fet, art deco uttalande halsband".Den är tillverkad av små bitar av mycket polerat trä, gängade på brodertråd, med en antiqued mässing kedja.Om du gillar det, rösta för det...

Färgade silverbestick - inramade kök Art

detta är ett bra sätt att göra något du använder varje dag till konst!Detta projekt är mycket lätt. Alla kan göra det.Det är också en cool sätt att göra konst för ditt hus!Kolla in steg för steg instruktioner här: http://korrinewojcik.blogspot.com/20...

CNC ASCII Art

Som har över 40 år säkert har hört, eller ens ut på matrisskrivare, vad populärt kallad ASCII-konst. Byggdes ursprungligen som ett ekonomiskt sätt att överföra bilder i BBS (Bulletin Board System), är ett konstnärligt uttryck intimt kopplad till börj...

DIY Versalaser luft hjälpa kon

att ha bara skalade ut min tuss av kontanter, jag var i stånd att köpa de tillbehör som behövs för att faktiskt använda min nya laserskärare, och jag hade stora jobb säkerhetskopiera.Jag behövde en air assist kon. Jag behöver också hitta ett sätt att...

Full Color Stencil Art med rastrering

göra färg stencil art med en laserskärare. Idealisk för storskalig utskrift på olika ytor.Köpa stencilerna på Etsy.Steg 1: materialVerktygLaserskärare: du kunde göra en för $50, men jag hade en tillgänglig.Image processing och plottning programvara:...

Art Deco Fireguard för Log brännare

I detta instructable jag gå igenom processen för att skapa en anpassad metall brandvakt att gå runt en log brännare.Jag byggde detta som jag har små barn i min familj som var på väg att besöka över jul, och jag ville undvika dem av misstag vidröra lo...