Rosa diamant Nail Art för nybörjareNagelkonst är ett kreativt sätt att dekorera naglar. Det är en typ av konst som kan göras på finger- och tånaglar. Det blev allmänt känt i skönhetssalonger och anses som mode verksamhet. I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en enkel nagelkonst med plast diamanter och rosa spik färg.

Titta på videon till Nail Art (Rumble.com)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Söt rosa spets Nail Art

Hey y'all;). Här är en av mina absoluta favorit nageldesign eftersom dess så roligt och ljusa, men också lite girly. Jag ville prova något annorlunda och måla mina naglar rosa, som jag nästan aldrig göra (jag använder rosa för tårna:). Jag hoppas du...

Nybörjare nail art

Är du ny på nail art som mig? Känner mig inte förlorade. När alla dessa berömda spik konstnärer var nybörjare som du och jag.Förutom alla enkla spik konst ser vi. Jag har köpt till lite olika nail arts att prova hemma med enkla verktyg som en enkel t...

DIY nailart utan verktyg! Nail Art Design - DIY projekt

Denna nail tutorial är perfekt för nybörjare, steg för steg och du kan enkelt göra det hemma! Så glöm nail art verktyg, ta några nagellack och låt oss DIY naglarna med dessa bedårande nail art designs. Ja, nagelkonst kan vara så lätt och enkelt!Nagel...

DIY söt pastell våren Nail Art

I detta DIY, kommer vi att gå igenom en söt pastell våren Nail Art design. Detta är bra för både nybörjare och avancerade spik konstnärer, så oroa dig inte!Steg 1: produkterDu behöver:4 olika färger av spik lack (färger och märken är upp till dig)Anv...

Våren blommig Nail Art

Nail Art är en stor mode i mitt land just nu, och även om inte jag är särskilt bra på det, jag gillar att prova det från tid till annan.Jag använde lila nagellack som bas för min spik konst och målade blommor med akrylfärger... Jag vet det låter kans...

Strawberry Nail Art

Hej idag jag ska göra strawberry nail art var det lite stökigt men inga verktyg behövsSteg 1: Vad behöver vi Vi behöver alla framför hade jag grönt nagellack så det är därför jag använde lite ljus blåSteg 2: Rock Alltid innan du börjar en spik konst...

Crackers Nail Art Design

kex Nail Art Design handledning för nybörjare!Några linjer på naglarna kan lyfta upp humöret. Ett mycket enkelt och lätt sätt att ha dessa kex på naglarna. Bara kolla för att veta hur man gör det!!!Steg 1: Applicera bas färg Använd underlack lila fär...

Butterfly Wing Nail Art Design

fjäril Wing Nail Art Design handledning för nybörjare! De färgglada fina vackra fjärilsvingar ge liv till trädgården. Så vilket gör det enkelt för dig att muntra upp och känna sig levande genom denna tutorial där vi kommer att rita fjärilsvingar på n...

Fågelns fjäder Nail Art - gör det själv

fågelns fjäder Nail Art Tutorial för nybörjare!Steg 1: Bas färg Tillämpas en pärla bas färg på dina naglar.Steg 2: Rita två fågel former Ta svart färg och med hjälp av en fin pensel Rita två fågel former på pekfingret.Steg 3: Rita formen på fjäder På...

Christmas Nail Art Design

Christmas Nail Art Design handledning för nybörjare!Steg 1: Applicera svart färg Gäller svart bas färg på dina naglar.Steg 2: Gör en fransk spets Gör en fransk spets med ljus silverfärg på tre av dina naglar som visas.Steg 3: Gör igloo Nu på pekfingr...

Kaffe Nail Art Design

kaffe Nail Art Design handledning för nybörjare!Steg 1: Applicera Pearl färg Applicera pärla bas färg på dina naglar.Steg 2: Dra en kaffekopp Med en fin borste och svart färg Rita en kaffekopp på tummen nageln och fyll den med blå färg. Lägg detaljer...

Stranden effekt Nail Art Design

Beach effekt Nail Art Design handledning för nybörjare!Sunset palmerna och fåglarna... perfekt för duk. Tja varför inte prova på naglar. Denna perfekta bilden har varit råvaror på naglarna på ett mycket enkelt och lätt sätt. Titta bara på handledning...

Cat ansikte Nail Art Design

Cat ansikte Nail Art Design handledning för nybörjare!Super lätt och super söta nagelkonst, en katt på naglarna.. .well bara gå igenom denna tutorial och jag är säker som jag du kommer för att älska den för dess gullighet!Steg 1: Steg 1: Applicera lj...

Hur man gör Fish Nail Art Design

fisk Nail Art Design handledning för nybörjare! Ett konstnärligt sätt att uttrycka en fisk i ett akvarium! Nails... ja jag kommer att göra det på naglar och dela denna självstudie med dig för att visa dig hur. Helt enkelt hålla tittar på.Video: http:...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Tsum Tsum spik för nybörjare

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör egna Tsum Tsum naglar inspirerad av Disneys Tsum Tsums! Det finns Minnie Mouse, Jack Skellington, Hades, Kajsa anka och Mike Wazowski. Jag är fortfarande nybörjare så mina är inte 100% bra, men övning ge...

ENKLA men professionella teleskop för nybörjare ASTRONOMER

ENKLA MEN PROFESSIONELLA TELESKOP FÖR NYBÖRJARE ASTRONOMERHär är ett riktigt bra och mycket billig DIY-teleskop för nybörjare astronomer.Budgeten är under 15 euro (eller 16 $), du har bara en liten pengar för linser, men detta innebär att bilden av d...

Framkomligt (nybörjare) Macarons

När jag började först försöker göra macarons, jag alltid känt att den precision och exakthet i alla recept gjorde upplevelsen mycket mer stressande (och jag slutade med många, många misslyckade batchar). Då jag hittade en video som använde enkla mätn...

Göra en Stop Motion Animation - för nybörjare

Har du någonsin undrat hur de Pixar filmer görs? Eller hur Aardman gör det, med Shaun fåren, och Wallace och Gromit? Tja, har du kommit till rätt ställe!Stop motion-var den första formen av animation, och den används fortfarande mycket idag! Möjlighe...