Rostfritt stål pannbandRostfritt stål metall pannband på TechShop Chandler, www.techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape Bow pannband

tejp används för ganska mycket allt. Göra en söt pannband med bara tejp och sax.Steg 1: Fören Skär en bit silvertejp ca 16 tum lång. Vik den på mitten.Steg 2: Vik den på mitten igen. Klipp ut en liten bit av duct tape ca 1/2 i. Tejpa ihop ändarna.Ste...

Asymmetrisk randig topp och matchande pannband

denna topp har en asymmetrisk nertill och smickrande diagonala ränder. Gjorde jag mig av två oönskade skjortor, men några stickade tyger skulle göra fint.De överblivna rester blev ett roligt, flätat pannband som matchar upp perfekt.Steg 1: Strimlat d...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

Klädde med filt blomma pannband

filt är en av mina favorit material och vilken tjej gillar inte tillbehör.Om du vill se mer av mina skapelser besök: lapapeleria.etsy.comDetta instructable är för en enkel filt blomma pannband. Jag använder mina tre favoritfärger och kombinera dem me...

Tovad blomma pannband handledning

ingredienser:- Ull ambulerande-Tyg pannbandVerktyg:- Tovning nålar-Skum padKlicka här för att titta till tutorial på vår Youtube-sidaSteg 1: Filt pannband Ta tygklädda huvudbandet och vira ull kringflackande runt spetsen av huvudbandet. Börja tovning...

Spetsar Baby pannband med filt blomma

jag gjorde dessa för en vän som sa att hon ville ha mindre begränsande pannband för sin flicka. De är super lätt att göra, och de kostar mycket lite, plus du kan göra dem någon färg som du vill.Steg 1: Samla dig material Spets klippa i den längd du v...

HELLO KITY PANNBAND

Du behöver:-Filt-PannbandKassan videon om du vill ha mer detaljer....

Graverade rostfritt stål mors dag gåva

Dremel bad mig att prova den nya Dremel Fortiflex och göra ett projekt för mors dag att visa hur lätt det är att använda detta verktyg - vederbörlig lanseras snart. Jag bestämde mig att gravera en rostfri bricka - en som du kan köpa på någon rabatt b...

Bat i klockstapeln pannband instruktioner

Lite knasiga, galen, tokig, loopy, crazy... eller kanske batty? Du behöver inte dölja din sanna natur! Visa att du är arg som en hattmakare genom att göra denna eleganta Halloween inspirerade pannband och bära det med stolthet.Vad du behöver:Limpisto...

Lätt stängnät pannband

ris och potatis, två Multi-begåvade tjejer på golvet föreställningar av Britex tyger sys upp detta i tid för Halloween. Med endast en nål & tråd och tre objekt, enkelt kommer att att göra stängnät pannband förvandla dig till en glamorös vamp i ingen...

Renovering: hur till installera metall mosaik väggplattor (rostfritt stål, aluminium,..)

Om du följer denna enkel installationsguide, kan du också sluta med en vacker ny yta täckt av modern metal kakel. Installation bilder här visar mosaik kakel som installeras på en vägg rostfritt stål backsplash, men exakt samma process används för att...

Bygga din egen rostfritt stål fälgar (recirkulerande Infusion mosar System) rör - rond 2

För ett tag sedan jag byggde en bärbar rostfritt stål fälgar tub och jag publicerade detta instructable beskriver processen så att andra kan bygga sin egen. Som ett resultat frågade av kunder om vi skulle erbjuda en fälgar tube kit. Efter ca 2 månade...

Bygg din egen bärbara rostfritt stål fälgar tube - och hela bara väger bara 17 kg!

Jag är en långsiktig homebrewer men jag har alltid gjort enda steg infusion mosar. Jag har alltid velat en fälgar eller HERMS system men jag inte gillar det utrymme ett fullständigt system tar upp och jag har alltid backade på grund av kostnaden. Men...

Installera ett vatten tank värmeelement i en Polar Ware 321BP 32 Quart rostfritt stål Brewpot

jag är en långsiktig homebrewer. Jag brygger utanför med gas när vädret är fint men när det är regnigt, för kallt eller för varmt jag brygga inuti. Det visar sig att över halva tiden jag hamna bryggning inne. Problemet med bryggning är inuti det tar...

Handmålade läder pannband

Hålla ditt hår tillbaka i stil och låt din kreativitet glans med en hand målade läder pannband. Genom vätning läder med alkohol och använda alkohol bläck, kan du skapa akvarell effekter och sedan skulptera den för att passa din stil.Material:Veg garv...

Flouncy blomma pannband instruktioner

Gör en floucy blomma pannband ur en gammal skjorta.Steg 1: verktygVad du behöver:1/8 gården av Flouncy tyg (till exempel chiffong)* Vassa saxar* Rak stift* Synål* Tråd* Medelstora till stora knappen* Pannband* Fyrkantig av filt* LimpistolSteg 2: Skri...

Repurposed Baby pannband med Bowtie (eller Baby Bandana?!)-ingen sy!

Det finns ett antal DIY instruktioner online om att göra pannband för spädbarn. Detta instructable bygger bort en som jag hittade på Pinterest (här en länk till den ursprungliga referensen, besök det att följa steg #1-8 innan bågen). Anledningen till...

Tshirt pannband

ett roligt sätt att använda gamla t-shirts för att göra en cool pannband!Steg 1: skärFörst skär tvärs över tre remsor av en Tshirt (eller en remsa från var och en av tre t-shirts).Steg 2: Mer skärningSkär var och en av remsorna på en plats att göra v...

Paracord pannband

bara så du vet, jag inte designa detta projekt. Jag hittade den i en bok, gjort några mindre ändringar, och lägga den på. Mycket cool design dock prova det!Steg 1: Vad du behöver På 20" bit av paracordEn 16' bit av paracordOsynlig tejpEn 1" huvu...