Runda vykort korg med silhuettJag ville göra en pappers korg, och jag kunde inte hitta några mönster online som var för runda korgar som inte också kräver lim av något slag att hålla längst ner. Så gjorde jag min egen.

Inte luras av antalet steg. Det är lätt att göra, och snabbare att skära med en silhuett än för hand!

Här är PDF-version för er som inte har en siluett och vill att klippa det för hand med en X-Acto kniv. Det tog mig drygt 30 minuter att klippa det för hand.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en söt rund hårband med en T-Shirt

Jag försökte göra en runda hårband med en gammal T-shirt.Steg 1: Samla alla leveranserLeveranserEn gammal T-shirtnålsaxSteg 2: Gör basen av hårband Klipp en remsa från en t-shirt med en bredd på 2,5 inches en längd som passar runt ditt huvud.Vik den...

Origami papper påsk korg med handtag

hur man gör ett papper origami korg med handtag videoinstruktioner.VAD DU BEHÖVER:-Ett pappersark utskrift (A4 eller Letter) eller två fyrkantiga pappersbitar.-sax-9 minuter ledig tid...

Hur man virka en korg med t-shirt garn

Ok så du vet hur man gör garn ur en gammal-shirt.Nu vad du ska göra? Vad sägs om en korg att lägga ditt garn i?Steg 1: material Behöver du din boll av garn jag använde två olika färger beloppet varierar beroende på storleken av de t-shirts som du anv...

Korg med återvunnet silke garn

jag gjorde denna korg från återvunnet garn av natursilke i stil med en pine nål korg. Jag skär garnet i längder av tre inches och gick sedan med dem tillsammans i klungor med en vävning garn.Korgen mäter ca 6 inches över och 3 inches djupt.Min kakadu...

Dekorerade krukor med silhuett

Jag älskar att göra min egen skönhet och välbefinnande produkter - för mig själv och som gåvor. Och jag gillar att se till att förpackningen är så härlig som produkten inuti! Vinyl skära med en siluett cutter är en perfekt stencil för att dekorera bu...

Rund trä bord med kolla mönster

sökte jag runda bord med intressant utformade på internet, men jag kunde inte hittat någon rimlig produkt. Så jag skapade detta:)Det var verkligen svårt att klippa runt kanten med en vanlig såg. Nästa gång kanske beställer jag nedskärningar i en buti...

Från trädgård till Grill: grillning runda Zucchini fyllda med Heirloom Tomater

runda zucchini smakar precis som vanlig grön zucchini du har ökat. Det gör en stor skål för fyllning med din favorit ingredienser. Det kan vara bakade eller grillad. Grilla grönsaker ger en annan djup smak du inte kan få från en ugn. Videon visar du...

Linne korg med återvunnet material 0 kostnaden

detta är en mycket enkel instructable. IIT är en korg för transport av linne bara tvättas, från tvättmaskinen till Torkställ som ska vidarebefordras.Steg 1: Komponenter Som komponenter använde jag en kassett av frukt och en träbit Hämtad från en förp...

Sliceform ägg med silhuett

Tidigare i våras jag tänkte jag skulle ta under säsongen med framställningen av nytt liv - ägget! Jag såg ett ägg online, men blev besviken i mallen, så jag skapade mitt eget. Ursprungliga jag klippa för hand (ca 30 minuter med en X-Acto kniv). Men I...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...

Ägg i en korg med shiitakesvamp

dessa gör ett bra förrätt eller ett utsökt sätt att börja dagen.Steg 1: ingredienser Serverar 6.1/2 rulle av phyllo deg från ett 16,5 oz paket, tinade1/2 kopp smör2.5 oz shiitakesvamp, skivad2 msk olivolja6 stora ägg2 tsk färsk gräslök, hackadSalt oc...

Hur man gör en produktmärkning med silhuett

Första: n tack vare siluett och Instructables för att stödja lokala hackerspaces. I denna tutorial ska jag visa hur enkelt det är att skapa en produktetikett om du vill göra din produkt sticker ut. Vi började med siluett porträttet för detta projekt...

Rund tur med två halva missöden

Precis som namnet antyder detta är 1 rund tur med 2 halv missöden gjort tillsammans och används för att säkra arbetar efter ett rep till ett fast objekt som träd, post eller kolumn. Vad jag gillar med den runda sväng med två halva missöden är att det...

Böjda Laser skurna påsk korg

Det finns en hel del söta Påsk korgar där ute, men de riktigt fina trä som kostar en bunt och är inte riktigt så COOL. Här ser cool och för folk vem veta laserskärning, tekniken är genial.Denna teknik kan skapa runda strukturer inte vanligtvis ses i...

Animation blädderbok med siluett porträtt cutter

Detta instructable är en del av den Juli Instructables bygga natt med silhuett på den Taipei Hackerspace.Steg 1: Design och klipp ut de siffror du ska animera Vi bestämde att vi skulle skapa en scen från boken "The Missing Piece," av Shel Silver...

Inställningen upp en fin färg skål eller hängande korg

det finns så många pre grodda blommor och växter finns just nu att det är en perfekt tid för att skapa alla typer av behållare som försköna vårt vardagsrum.Jag älskar färg skålar på displayen i Park och trädgård butikerna men de är så dyra. Jag bestä...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Hur man gör en Spring-tema korg tårta

som mitt inträde i kakan tävlingen, jag bestämde mig att dokumentera den tårta som jag gjorde för en familj get-together tidigt på våren.Steg 1: Montera din tårta. Eftersom jag använder mina egna recept (som jag inte föredrar att dela eftersom de tar...

Elektrisk Microkart med oberoende upphängning

Detta Instructable ger en översikt av design och konstruktion av små elektriska go-kart eller microkart med borstlösa motorer, litiumbatterier, oberoende upphängning och en komposit däck chassi, byggt från nya komponenter för under $1500. Genom att h...