Rust etsning min logotyp på en gammal sågklinga

I den här videon jag tar min logotyp och etch det på en gammal sågblad med hjälp av muriatic syra och väteperoxid. Processen är ganska enkel som ni kan se i videon. Du rensa upp metallen till dess råa och kala. Tejpa upp vad du vill till etch. Rengöra den med syra, häll på peroxiden, rensa upp. Och du är klar.

Kolla upp det!

Relaterade Ämnen

Laser etsning skolan logotyp på ett glas

jag nyligen tog den roterande laser klassen på TechShophttp://www.techshop.ws och försökt att sätta skolan logotyp (som jag hade sparat i Corel Draw från ett tidigare projekt) på ett litet dricksglasSteg 1: TechShop http://www.techshop.wsanvänder ant...

Syra etsning min Spyderco endura 4

en dokumentation av min första tid etsning en kniv, jag använde järnklorid som jag köpte på eBay på min spyderco endura 4.Steg 1: förberedelse Börja med att demontera din kniv, med en T8 torx huvud för pivot skruven och en T6 för resten - denna storl...

Använda Instax Mini Film i en gammal plåt filmkamera

Funderar du på att göra något roligt, annorlunda och kreativ med Fuji Instax Mini film? Har en gammal plåt filmkamera du vill leka med? Att det 2,25 "x 3.25" är en föråldrad filmformat? Nåväl... Låt oss undersöka möjligheterna att använda Instax...

Etsning min öl flaska koppar

episka slutsatsen att min make-a-beer-bottle-into-cup saga. Här visar jag hur jag gjorde några enkla kemisk etsning för att ge några tecken till min dricka fartyg.Jag visade tidigare hur man skär en glasflaska med en metod som varmvatten och också hu...

Glas etsning skolan logotyper

Detta projekt är perfekt för studenter eller föräldrar med skolan anda! Logotyper eller bokstäver kan användas för någon skola. Allt som behövs är grundläggande kniv säkerhet kunskap, stadiga händer och en förståelse för grundläggande dator- och utsk...

Ta bort Matt från min nan 86 år gammal silver dop cup

g väl min mormor fick denna cup av hennes farbror 1927 när hon döptes. Det var i allmänhet ignoreras och missbrukas eftersom sedan, och det hade vänt helt svart. Vi var talar, och tittar över några gamla bilder när hon nämnde att hon skulle älska att...

Laser etsning eloxerad aluminium

detta Instructable visar dig hur du använder en laserskärare för att etch anodiserad aluminium. Jag bor nära en DIY workshop kallas TechShop - de har $1 M av att jag kan få tillgång till för omkring $100 per månad värde. En del av utrustningen som de...

STRÖMFÖRSÖRJNING för min LAB

Vad kan du använda ett batteri för? Dess en fin fråga. Nästan allt går på batterier dessa dagar, direkt eller indirekt. Men vad är det som jag behöver som körs på ett batteri? Tja, dess sommar och elförsörjningen har varit att avbryta med mitt daglig...

Etsning och märkning från en DC-Adapter stål

Jag vilja en knifemaker, etch min logotyp till mina knivar. Jag har en ganska fancy maskin att göra detta, men andra har frågat om etsning och märkning så jag kom med en ganska enkel enhet som man kan göra för runt $20.Men först lite bakgrund. En hel...

Designa en logotyp

I detta Instructable kommer vi att titta på hur du skapar dina egna logotyper som använder GIMP (GNU Image Manipulation Program), en fri bild redaktör. Detta kan användas för att skapa anpassade profilbilder, för logotyper för små företag eller bara...

Utforma en animering logotyp

att ha en logotyp för dina animeringar är viktigt, det ger dina animeringar mer av en personlig touch. Min produktionsbolag är "kr3w". Jag brukade stop motion-animering skapa min logotyp. Jag tog bilder 10 skott per ram i Stop Motion Pro. För mi...

3 program att förvandla en gammal Android telefon till ett användbart verktyg för din bil.

Det är enkelt och bara kostar $2,99 att göra.Alla tre program är Google spela store och där valt på grund av enkel användning och för funktioner som är tillgängliga.Först, eftersom min telefon är en gammal, un-service telefon jag ville ha en off-line...

Tvål Dispenser från gammal flaska

Jag såg en Jack Daniels tvålpump för några veckor sedan någonstans på internet och jag ville göra en själv. Detta projekt är lätt att göra och jag tror resultatet ser bra ut.Vad du behöver:-några gamla flaskor, gärna med skruvlock- en gammal (eller n...

Anpassade läder plånbok med brända logotyp

Kommer idag jag att visa dig hur jag gjorde min läder plånbok att jag beslöt att göra eftersom min gamla plånbok är trasig och jag kunde inte hitta en ny billigt.Steg 1: 1. Verktyg och material-läder (jag använde lite tunt läder det mesta av tiden, j...

Hur man Refinish en arbetsbänk topp... och lägga till en logotyp

Jag behövde att refinish ytan på min arbetsbänk, men jag ville också prova bädda in en logotyp på upploppet. Det finns många sätt att göra det, men detta är hur jag gjorde det.Steg 1: VideoJag spelade in hela projektet, men detta instructable bör ge...

IPad mini i en Macintosh SE retro gamla klassiska

Jag monterade en iPad mini inne i en gammal retro Macintosh SE. Jag ingår också ett litet par datorhögtalare. Jag hade sett andra liknar detta projekt men de alla använde en vanlig iPad som jag tycker är för stor eftersom kanter är avskurna, och de v...

Tecken från en gammal skärbräda

Hej där folk! Tänkte skulle jag dela med dig alla mina senaste projekt, där jag gör ett tecken för min verkstad ur en gammal skärbräda. Den färdiga pjäsen är inte perfekt, men varken är min träbearbetning!Hoppas du njuter!...

Göra en logotyp för ditt Instructables konto

i detta instructable, du lära dig att göra din egen bild för kontot instructables. Inte svettas, eftersom det är mycket lätt.Steg 1: Hitta en bakgrundsbild Detta första steg är lätt; hitta en bild som passar dina behov och skulle vara bra som bakgrun...

Vertikala etsning Tank för DIY PCB Etsning

bakgrundJag har etsning min egen prototyp styrelser under många år i en glas bricka, med en PANNKAKSLAGG för att värma lösningen. Stora horisontella area lösningen resulterade i massor av rök som var svåra att undvika andning. Styrelserna etsade ojäm...