Så byggde jag en robust takräcke för en vindsurfare/surfbrädaOk så här är jag med en 200 lb vindsurfare och en lake 15 min ner på vägen, men knappast några pengar. Men Im inte en att hoppa på att göra min egen om jag kan köpa det för $50, så jag tittade på takräcken och var helt gob-smackade till pris $400,00. Some-sådana bundna till har gjort detta innan jag trodde, men de flesta var tillägg till befintliga barer eller för guttered bilar eller nr-vägs stark nog för jobbet jag hade i åtanke.

När det var färdigt, var detta verksamheten. Trä och stål, kan inte gå fel. Ive använt det massor av gånger, fast som rock.

[La] Används: det tar 5 minuter att ladda vindsurfare och är stabil vid 60 km/h, vilket är den snabbaste Ive gått.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Portaequipajes para auto (takräcke för bil)

hare poco cambié mi auto por un Chevrolet Corsa 2009. Como suelo comprar listones, perfiles, placas, etc, necesito tener un portaequipajes. Averigüé el precio y era de unos 300 pesos (ca. 79 dólares). Mig pareció muy caro, y además hacía rato que yo...

Verkligen enkel takräcke (för bilar utan dropplist).

jag ville ha ett takräcke att bära båtar och bråte och whatnot. Jag var på väg att köpa NRS snabb och lätt in för tak-rack-Makin ', men ingen av våra bilar har regn rännor. Så då, vad göra?Denna rack utvecklats från en tidigare version som bara använ...

PVC takräcke/kajakhållaren

INTRODUKTIONTakräcken för 1 + kajaker kan få ganska dyrt (minst 100 kr) för en transport av en enda kajak och ännu mer ytterligare kajaker. Detta Instructable visar dig hur man bygger och monterar en PVC takräcke/kajakhållare till bilen som kan bära...

Installera en DIY takräcke för solpaneler

Jag ville lägga till solpaneler till mina resor lastbil, vilket innebar att installera en robust rack för att montera panelerna på. Istället för att köpa ett dyrt takräckessystem, jag beställde en enkel stål rack på SLO MakerSpace och sedan installer...

PVC takräcke

för det första är idén att göra detta kom från fruktansvärt overpriced takräcken.Mestadels 350.00.Jag valde detta efter ett par timmar på att titta på vad Lowes hade att erbjuda.50 ft av 3/4 tum schemalägga 40 sprinkler rör, 20-3/4 "T"-kontakter...

CYKEL TAKRÄCKE

I den här videon visar jag dig cykel takräcket som jag gjort att transportera min xtracycle ovanpå en 1998 Subaru Outback. Jag har lämnat ut dimensioner detta är avsedd att vara en guide för att ge dig några idéer att göra dina egna takräcke anpassad...

Toppen bil - 2 kajak Rack (takräcke bilar bara) om 30 spänn...

Om du har kajaker och en bil med takräcken, här är en enkel och ekonomisk lösning för att få din yaks till vattnet och tillbaka utan att spendera stora pengar på ett rack från Thule "...Jag har precis avslutat en RV resa 4.000 mil där jag bogserade m...

Takräcke för Civic Hybrid 2007

jag har inspirerats av denna webbplats för många av mina projekt. Detta är en av mina som jag vill dela.När jag köpte min Honda Civic Hybrid, förlorade jag mycket av last bärförmåga hade jag medan äga en 95 Geo Metro och 91 Honda Accord. Jag bestämde...

Hakima takräcke - fattig mans fjäderben kanal Cross barer

min SUV kom med en grundläggande pakethållare. Vad jag verkligen behövde var något fungerar som en Yakima eller Thule cross bar men med en dumpster diver prislapp. För mindre än kostnaden för en enda affären tvärstag kunde jag bodge en någorlunda fun...

Takräcke för takreling

min bil har permanent monterad takrelingar och nyligen miles hemifrån jag erbjöds en artikel som jag inte kunde vägra, men naturligtvis min takräcke var hemma...Så vi gjorde en... för ett par dollar...Vad du behöver;> bil med permanent monterade tak...

Min hast takräcke!

Jag var tvungen att lämna hemmet för arbete på kort sikt och med den nya bilen hade jag inte haft tid att köpa takräcke som jag behövde ladda rutorna för flyttningen.spendera mindre än 15 € gjorde jag denna rack!Steg 1: nödigt För detta instructable...

Takräcke

objekt: ville göra billig takräcke. Upptäckt fabriken rälsen var trekantiga utan några kanaler. Detta oroade mig vid första men hjälpte kraft en design som är möjligt för användning med många olika rails/fordon.A) material: J kanal från den elektrisk...

Takräcke för 4 x 8 ark

Genom att lägga till min takräcke, är detta hur jag transportera 4 x 8 ark utan en pickup.Steg 1:Först, jag använde (2) 2 x 4 x 8 & (2) 1 x 6 x 4 och några trä skruvar. Du kan behöva förkorta längden av 1 x 6's beroende på bredden på din bil. Jag sän...

Ingen svets Truck takräcke

jag har alltid viljat en rack för min pickup köpa inte ville betala det höga priset och trodde jag kunde bygga min egen ut av elektriska conduit. Jag har använt detta material innan för massor av saker och ville ge det en chans. Jag äger inte en svet...

DIY takräcke - Ford Freestyle

höga priset på efter marknaden takräcke får du ner. Om du bara behöver korset stänger rails för en fabrik rack så du kan montera eller bungie grejer att det här är vad jag gjorde:Steg 1: Varsågod: Stycklista:2 square Tube 1 x 48 1/16 tjock aluminium...

$25 stål takräcke - ingen svetsning

Här kommer jag gå igenom min $25 weld-mindre takräcke.Bygga Story:Jag träslöjd för en levande och jag satte en hel del slitage på min OEM Subaru takräcken som är gjorda av aluminium. En dag jag något överbelastade racken och tog över ett farthinder o...

Så byggde jag en jätte 10ft lång entré för min skola dans

Så, jag är i ASB på min skola, och en dag bestämde jag mig att det skulle vara häftigt att bygga en ingång för alla att gå igenom för vår nästa dans. Efter att ha beslutat att bygga, jag fick arbeta, och i slutet, jag tror det blev bra.Delar:En hel d...

Så byggde jag en hopfällbar 15 Watt Solar Panel

flera år sedan jag byggde en 60 Watt solpanel. Det är en stor panel. Jag använder fortfarande det mycket. Dock är det stora och tunga, och jag behöver inte alltid 60 watt. Ibland behöver jag bara lite makt för en bärbar enhet eller två. Jag vill kunn...

Så byggde jag en Solar iPhone laddare för under $50.

För att se min personliga sida med dessa tutorials och nyheter, besök http://www.BrennanZelener.com** VARNING **Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du kan orsaka att din iPhone eller någon enhet som du använder med denna laddare. Jag kan i...