Scariac (fattig Mans variabel Power Controller)blanda vatten med el är riskabelt, och kan vara dödlig. Dock i detta projekt använder vi det för att göra en av de billigaste slags makt controller. Scariac.

http://www.thekingofrandom.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Q & D-fattig mans-Skinner-Sadist-Jeopardy spel

i detta instructable du lära dig att göra ett Q & D-Poor man's-Skinner-Sadist-Jeopardy spel .Först och främst, ansvarsfriskrivning: jag är inte ansvarig för vad du gör. Du måste veta att med en stor kraft kommer... bla-bla-bla. Bara vara försiktig oc...

Manuell AC Power Controller

Jag har 4 AC uttag i en vägg elektrisk låda monterad inuti en PC fall jag har setup som en bänk nätaggregat. Efter att faktiskt använda dessa försäljningsställen hittade jag de fungerade verkligen var och hur jag har dem monterade för hur jag har gre...

5-min fattiga mans Sandal

din på väg någonstans men oh vänta, du förlorat dina skor. Eller när du är på stranden och du inte vill ha någon bra sandaler och bara vill ha kul då du måste ha denna billiga sandaler gjort av kartong. Fattiga mans sandaler kan göras mellan 2-5 minu...

Fattig Mans glasfiber, permanent utomhusfärg, aldrig måla igen (nästan), tätskikt med ut epoxi, glasfiber epoxi allergi lättnad

Tillbaka i 2011 jag byggde en teardrop husbil, när jag behövde en plats att sova några nätter i veckan som lång bilresa hem orsakade mig att somna bakom ratten vägen till ofta. Jag fick planer för teardrop fri från den bästa teardrop trailer plats i...

Fattig Mans Composite (eller Pimp My svalare)

"Jag är tillbaka i spelet" (min sorgliga Dave Chappel referens)Det har varit ett tag sedan jag kunde uppbåda en instruktion tillsammans. Med några stora projekt i verk (och en nyfiken 9 mån gammal) har min fritid varit på en premie. När det gäll...

Fattig mans ipod högtalare.

Någonsin behövs ett par högtalare för ipod som du ville på ebay? Kostar för mycket?Ja... i detta instructable, denna de billigaste ipod högtalare du någonsin kommer hitta.Obs: Jag fick reda på detta var på instructables redan. Men jag tror inte dess...

Fattig Mans Sinus Cleanser

Hej till er alla och welsome till min absolut första instructable (paus för applåder) hehe na Im bara skojar, men på riktigt det är min första instructable!Anywho, Im här för att visa en annan Sinus cleanser (stackars mannen stil)så here go we!Steg 1...

Fattig Mans GPS

en billig version av GPS för navigering på cykel... Väl ganskaSteg 1: Idén För det första vill jag be om ursäkt för bilderna, (och min stavning) min kamera är trasig, så detta är webbkameran, lol.Jag var på semester vid havet, och var titta runt viss...

Fattig mans kamerastativ

fattig mans kamerastativär väldigt väldigt billigt att göra och portable också så inget behov att söka plats om att sättaden använder hem gjorde saker för att göra en sax och röret kan du från aluminiumfolie boxden kan användas för att göra videor sp...

Fattiga-mans automatiska sprinkler.

Hur man bygger en fattig mans automatiska sprinkler. Glöm den billiga batteridrivna sådana. Batteriet som alltid misslyckas när du inte hem, slutar upp med bortkastad vatten och mosig sod.Här är hur man sätter ihop en billig, pålitlig, robust, automa...

Hur man ljudisolerade ditt rum? Fattig Mans ekofritt rum.

H ello alla, denna tid m går att visa dig till super solida bevis du rum, oavsett om du bor i en lägenhet byggnad, hus eller källare. Denna handledning är inspirerad av NASA: s ljud experiment rum.Här är hur jag låter bevis på min lägenhet rum. En gå...

Fattig mans robot chassi för MediaTek LinkIT ONE

Jag har alltid haft en kärlek till robotics, i själva verket dess vad jag ville göra för universitetet innan man beslutar att närvara vid University of Life istället.Frågan är, robotics kan vara dyra.så jag bestämde mig att bygga min egen chassi. 1....

Fattig mans AVR speldosa

detta är en enkel AVR speldosa, kostar ca 10$ för att bygga.DISCLAIMER: Detta projekt är vad man skulle kalla en SMOP, "en enkel fråga om programmering". Det innebär att det är av trivial komplexitet men långa... så om du kan tolerera tristess i...

Bordsskiva tvättmaskin (4 Da fattiga Man)

jag tycker jag har ideal hela tiden, men Lägg dem på sparlåga orsaken Im bara inte säker hur att gå tillväga. Så sjuk se något i mitt huvud och bara vänta tills jag ser vad det är att jag verkligen behöver medbrottsling vad jag vill.En dag hustru vil...

Variabel Power Control för lödning penna järn (billigt & lätt)

bärbar och trevlig liten jävel...Steg 1: Elektroniska Diagram Kopplingsschemat dess baserad på Weller WLC100 elektroniska lödning station och reproducerades av Tony Van Roon, så kommer du säkert att detta har varit testa den så många gånger innan...S...

Index-kort aka "Fattig mans" Polaroid

ända sedan de första Polaroid bilderna blev föråldrade, fanns ett antal andra instant kameror som har ersatt den. Att en kamera jag tror Kodak gjorde jag inte tror gör snittet när det gäller att göra en Polaroid bild. Visst har den den vita ramen, me...

Fattig mans papper kaffekopp trädgård.

Detta är en instructable om hur man gör en billig, lätt, kaffe kopp trädgård.Jag gjorde detta eftersom det var riktigt billigt, så det funkar eftersom jag inte har några pengar att spendera.hoppas du gillar detta lätt att göra trädgården och rösta.St...

Fattig Mans "Vakuum" Sealer

detta är min första Instructable. Jag hoppas dess enligt dina önskemål.OK, jag vet det är inte en "perfekt" lösning men det fungerar väl. Jag kom upp med ett enkelt sätt att ta bort en bra bit av luften ur fryspåsar. Det har fungerat mycket bra...