Self vattning trädgård inhägnadvarje år rådjur och kaniner har skördat vår trädgård efter alla våra hårt arbete hela sommaren så detta är året för att slutligen lösa detta. Projektet är en Self vattning länkade trädgård. Denna första instructable är i första hand berörs med trädgård murar och stängsel. Jaget vattning aspekt läggs som en bonus. Trädgården väggarna är under 10 "s tall och staketet är 6,5' tall. Trädgården är 16' x 24' och den totala kostnaden är under $300,00 inklusive alla timmer och hårdvara.

Jag använder återvunnet trä för regn fat struktur.

Jag använder en grundvatten regnmätaren för vatten timern för att stänga av medan stigande eller när marken är mättad.

Jag hoppas du njuta av denna eftersom det är min första.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Omvandla kläder skåp till en flera vivarium inhägnad

I detta projekt jag bestämde mig för att konvertera min gamla och redundant kläder skåp till en flera vivarium och utnyttjar från vissa funktioner i skåp genom att hålla en låda och gör en liten dörr tillgång till inhägnad för imma system, belysning,...

DIY 3D skrivare inhägnad

Jag har varit stolt ägare till en RepRap 3D-skrivare för ett par år nu, och medan dess varit extremt praktiskt för rapid prototyping jag tänkte det var dags för några uppgraderingar. Första sak var på mitt sinne att bygga en inhägnad för Velleman K82...

Pinoccio hänger inhägnad (modelleras i Fusion 360)

Heya! Detta är en inhägnad för den Pinoccio - en öppen källkod mikrokontroller kompatibel med Arduino, som kommer med sin egen uppladdningsbart batteri. Varje fält Scout (grundläggande styrelsen) kan prata med alla andra en via radio nätverk och en l...

Bearded Dragon ödla inhägnad

Den här gången hjälper jag min son bygga en setup för sin 2 baby skäggiga drakar, deras växer snabbt och det är dags att få dem en större inhägnad så detta är vad vi har kommit fram till....

CNC Router inhägnad

Detta är bygga loggen för kammaren jag byggt för min Shapeoko 3 Desktop CNC maskin från Carbide 3DOm du vill veta mer om några mer tekniska aspekter av kammaren och själva maskinen, vänligen chef över till min blogg: http://makealittlemore.co.uk.Koll...

Enkel kompost inhägnad (billigt, snabbt, n lätt)

det finns bokstavligen tusentals sätt att göra kompost kapslingar. Sök bara Instructables här, om du inte tror mig. Detta gjordes i ungefär en timme, kräver minimal verktyg och är mycket, mycket billigt. Det får jobbet gjort utan att slösa tid på att...

En kompakt PVC kamera Uderwater inhägnad

Detta är mitt första försök att bygga en vattentät kamera inhägnad. Den är utformad för att passa en ficklampa spionkamera tillgänglig från olika online detaljisterna för omkring 45$. Jag ville ha något som inte skulle lägga för mycket bulk till kame...

Hur man utformar en mikrokontroller inhägnad

Så behöver du en inhägnad, men du inte vet var du ska börja. Oavsett vilken typ av maskinvara du behöver skydda, finns det några saker du vill tänka på din låda att göra resan.Detta Instructable kommer att täcka de allmänna steg som behövs för att ut...

Förvandla trasiga DVD-spelare till en tillbehör inhägnad för din Home Theater PC

för ca $30 (om du redan har en DVD-RW-enhet och media center-fjärrkontroll) kan du förvandla en gammal trasig DVD spelare till en inhägnad för din fula / hårt att nå HTPC tillbehör. Ta en titt på steg 2 för en kostnadsuppdelning.Bakgrund:Vi har en Ho...

3D-skrivare termisk inhägnad

3D-skrivare bostäderAlla som har någonsin använt en 3D skrivare uppstod sannolikt frågan om skevhet. I svåra fall och stora objekt kan det orsaka extrudern till slå till den del som orsakar det lossnar. Skrivaren, utan att veta delen inte längre finn...

Ommatid sfäriska Display: att bygga inhägnad och optiska världen

Detta är pièce de résistance av min artist residency vid piren 9: en interaktiv sfäriska LED-display med 76 beröring-känslig belyst aspekter. IR-detektorer på varje aspekt reagera på beröring och underlätta taktil interaktion.Detta Instructable Detal...

$4 dollar utomhus inhägnad för en Linksys WVC54GC wireless IP Övervakningskamera

jag var ute efter en trådlös utomhus kamera att hålla ett öga på min bakgård, men istället för att köpa en ny vill jag bara göra en utomhus inhägnad för en av mina trådlös Linksys WVC54GC kameror. Jag lägger till en extenal antenn för att öka wifi si...

3D tryckt del. 3-siffriga 7-segment LED inhägnad. Jag gjorde det på TechShop.

Goal:Att skapa en inhägnad runt 7-segment LED. I detta projekt, jag använder 0.8" höjd 7-segment led. Hålet för 3 siffror mått 60 mm Widith med 28 mm. Jag lade till 2mm för väggtjocklek. Jag gjorde lutningen med 1mm höjd och 2mm bredd på översta kant...

Använda 3D-skrivare att skriva ut inhägnad för pcDuino 3

pcDuino är en ny stjärna i open source-marknaden, den har Arduino IDE, det är enkelt att ha tillgång till godtyckliga elektroniska precis som Arduino, i andra hand, om du behöver kraften eller en ARM-processor att köra Linux, pcDuino är ditt bästa va...

Darth Solar Powered utrymme ingenjörens klippa bräde & ryggsäck inhägnad

Darth Solar Powered utrymme ingenjörens Urklipp & ryggsäck inhägnadSteg 1: Glöm inte ditt Urklipp! Den Solar Powered ingenjörens klipp styrelse inhägnad.Driva din Raspberry Pi på språng! Eller andra saker som mobiltelefoner.Varje solpanel är 0.5 watt...

Skydda din 3D-skrivare - bygga en Laser skär och 3D tryckt inhägnad

på min skola, en 3d-skrivare donerades nyligen till våra projekt leda The sätt (PLTW) av Lulzbot. Skrivaren är ett utmärkt tillskott till klassrummet, som vår andra skrivare hade börjat visa tecken på ålder och började få tekniska svårigheter. Efters...

(Oftast) Self vattning planter

trädgårdsskötsel kan vara både underbart givande eller förödande nedslående. Jag har alltid fått höra jag har "gröna fingrar" av vänner som är kroniskt misslyckas. Detta projekt var avsedd för just en sådan vän.Grundtanken är en upphöjd plantage...

Göra en Theremin inhägnad av en gammal te Tin

detta är en mycket enkel instructable om hur man gör en läcker inhägnad för en hemlagad theremin ur en gammal te tin.Steg 1: Förbered din theremin En theremin är ett väldigt cool musik instrument du spelar utan att faktiskt röra den. Du helt enkelt s...

Staplade plexiglas inhägnad fall med OpenSCAD

det började häromdagen när jag var tvungen att stanna hemma med mina barn på en skoldag snö. Kändes som halva grannskapet hamnade på vårt hus! Hur som helst, var en riktigt bra ursäkt för min att lära sig något nytt denna dag.Detta instructable visar...