Sesame Street - Pinball nummer räkna klockadetta instructable kommer att redogöra för byggandet av en skräddarsydd klocka. Även om detta är specifikt byggandet av klockan på Sesame Street; Pinball numret räknar animering, de allmänna förfarandena är desamma och instruktionerna är så allmänt som möjligt. Klockan är billigt och ett enkelt sätt att skapa något utöver vanligt.

Författaren ligger i Australien, som med alla mina intructables alla mina platser är australiska och valutan är australiensiska dollar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Sesame Street Cupcakes

Söt, snabb och enkel cupcake dekoration... Sesame street tecken!...

USB-Sesame Street Zombie/skrivbord dekorationer

Jag arbetar i en mycket kreativ miljö där jag måste byta en massa filer... Jag måste ha ett par USBs praktiskt och jag har också konkurrera med allas skrivbord dekorationer... gjorde jag några mycket dåligt en$ $ en av ett slag dekorationer som är en...

Oscar Grouch från Sesame Street Makeup

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Denna makeup var en av de sötaste eftersom dess Oscar Grouch och hans söta lilla sida sparka Slimy. Som vi vet Oscar är en grouch från Sesame Street och jag skulle älska att göra andra sminkning...

Sesame Street

det var så enkelt du köper 5 varv Tule och skär den i till stips och Knut det runt ett band som sveper runt midjan. Du varma ledtråd ögon och näsor och cookies från filt och Varmlimma kjolar. För stor fågel het I limmade fjädrar till en vanlig vit sk...

$100 takt klocka eller väggklocka

Ungefär fem år sedan jag ville ha en digital tempo klocka för simma laget att coach men alla modeller var $1k eller högre. Jag behövde också 2 per pool och jag coachade på 2 olika pooler och $4k var ur budgeten. Så som en bra ingenjör jag bestämde mi...

Gör en Tetris klocka av kassettband!

Vad bättre sätt för att göra ett 80-tal spelklocka än av 80-talet material?!Så jag har fått en allvarlig överskott av gamla få kassettband och de bara inte lyssnade på längre. Jag vill inte slänga dem, så jag använder bara dem på olika projekt som de...

"Teazer" Knex halvautomatiska gummiband pistol (RBG)

The Teazer kommer att hålla 4-7 gummiband och kommer att skjuta dem en i taget. Jag tillbringade 2 veckor försöker perfekt den utlösningsmekanism som skulle skjuta endast 1 skott varje gång du drar i avtryckaren. Det fick jag äntligen. Handtaget kan...

Octopus mus innehavaren

vi inte har en TV (vi vill inte heller en). Vi låta ibland barnen titta på en film eller sesam på mac mini vi satt upp som ett mediacenter. Tyvärr, en av våra 18 månader gamla tvillingar gillar att ta tag i musen. Vanligtvis de stannar Sesame Street...

Hur man programmerar en PIC mikrokontroller & läsa en kodare

Inledning: från elektroniska leksaker & spel att mikrovågsugnar, microcontrollers finns nästan överallt dessa dagar! Men hur kan vi göra dessa små datorer fungera för våra egna elektronik projekt? Det är där denna tutorial kommer - med detaljerade an...

Lastpall hus att rädda världen... eller en friggebod.

Min mitt skolklass som konstruerat och byggt en grundläggande prototyp för ett hus gjort av lastpallar. Lastpallarna är för den grundläggande väggstrukturen och andra material kan användas som hölje, golv, tak, etc. Med lite fantasi kan byggare fylla...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

VHS fall glasunderlägg

Dessa färgglada glasunderlägg görs med sliten VHS-omslag och är super kul och lätt att göra!Steg 1: Ta ditt materialFör att göra detta, behöver du följande:en samling av sliten VHS täcker4 x 4 tums keramiska plattorfärgad kartongMod Podgesvampen bors...

Trash Talk

Någonsin undrat vad en papperskorgen kan skulle låta som om det kunde prata?Tja, är här din chans.Detta är inte en dum instructable som talar om att limma ögon på en pedal bin att det ser som det finns en dum liten karaktär från Sesame Street sitter...

Hur du tar derivatan av en enkel funktion

Derivat är en mycket grundläggande objekt i calculus. De ger dig en linje lutning. De kan vara riktigt ganska händig. Idag i denna tutorial kommer jag att visa hur man tar derivatan av en enkel funktion.Steg 1: Identifiera olika termer av funktion Vi...

Hur man använder en Ergo bärare att lugna ditt barn att sova

Välkommen!Mitt namn är Jen, och jag är en babywearing duk diapering, amning, sova tillsammans, Hemundervisning mama att fyra fantastiska valpar--Zoe (9), Niko (5), och Vi & Manny (galen två-åriga tvillingarna). Dagar får ganska knasig runt här! När j...

Merv Math Monster och vänner

Hej!Detta är min lurviga monster marionetter. De är grov runt kanterna... Men barnen älskar dem!Här är:Merv Math Monster (blå) och vänner Alphonse (grön) och Rebecca (lila)!Som barn älskade jag Sesame Street och jag tycker om att sprida glädjen i doc...

Automatisk stänga trådlös mus (prototyp)

Disclaimer: Detta är en prototyp och gör din trådlös mus "wired". Ytterligare, beroende på din mus, det kan förlora sin förmåga att glida över bord/musmatta.För vårt sista projekt i CPE 133 Digital Design på Cal Poly, den grupp som tidigare kall...

Snabb Bert & Ernie Costume

När min son fick nyligen en tröja precis som ernies på Sesame Street, min partner och jag visste att vi behövde göra honom några hjälm tillbehör att gå med den!Även tröjan har orange och blå ränder som Ernie's, är min sons hjälm en mycket Bert gul. S...

Interactive Cornhole Boards

Så är här mitt försök till vissa anpassade cornhole styrelser. Det var inte tänkt att köras bort av en arduino eller bakbord full av elektronik. Men jag trodde inte att Coach Spurrier skulle avgå som huvudtränare för gamecocks heller. Så här är vi nä...