Shakespeare citat hängenEn vän bad mig att göra några smycken för en lokal produktion av Shakespeares As You Like It. Jag hade mycket kort varsel och behövs artiklar som skulle vara låg kostnad och hålla upp till sommarens värme och massor av hantering. Ja, harts till undsättning! Citat hängen kom ut romantiska och lite rustik. De skulle göra perfekta gåvor eller bröllop gynnar.

Här är instruktionerna för att göra Shakespeare citat hängen jag gjort, men du kan använda detta instructable för någon slags typografiska smycken. Ha det så kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Inspirerande citat Print

Jag ville skapa ett konsttryck med ett citat som inspirerar mig. Jag har alltid gillat citatet från Othello, "den bestulna som ler, stjäl något från tjuven". För mig fungerar den som en påminnelse om att vara positiv motgångar.Steg 1: Ladda ner...

Vackra bilden citat för Social Media

Har du sett bilder med inspirerande citat cirkulerar runt Facebook, Twitter, Pinterest eller andra sociala medier webbplatser? Jag slår vad du har, och det är poängen. Dessa typer av bilder är populära eftersom de ger människor ett uppsving av inspir...

3-i-1 Wired sea shell spiral örhängen

Hey grabbar,Någonsin undrat om att göra saker som du aldrig tänkt på att göra eller aldrig trodde att du kunde göra. Jag är säker på att vi alla hade sådana stunder. Jag tror starkt creativity jags smittsam och inspiration är allestädes närvarande (O...

Boka citat Notebook

Som en ivrig läsare och HAMSTRARE av böcker hatar jag att skriva eller markera i böcker. Så för att hålla reda på alla intressanta citat, idéer och delar en jag tycker om en bok älskar jag att hålla praktiskt att skriva allt detta i en anteckningsbok...

Att man gör lite Shakespeare

En annan dag, en annan plushie! Här började månader sedan som en skiss i anteckningsboken "idéer". Planen var att göra det för en vän som råkar vara en upplyst större och skriver sin avhandling om Shakespeares "stormen". Månader gick o...

Hur man bygger den ultimata ingången till en hemmabio

Följ stegen i denna video att se hur jag skapade den väldigt cool "grand ingången" till min nya hemmabio (att projektet i en annan instructable). Från split kolumner till bokstäver överst, det är alla här....

Galna Monster tid - första gången Digital Sketchers eller målare

Alright alla. Jag hoppas att detta hjälper vissa människor att komma in i dragandet digitalt som jag bara att ta sig in i detta själv. Jag doodle här och där och detta är bara ett hopp i ett fält som jag växer att älska. Om du älskar monster och vem...

Pärlstav fjäder örhängen

Hej alla. :)Dessa örhängen kostade mig ingenting att göra som jag hittade fjädrarna utanför och charm från en gammal armband som används. Och som om inte det vore nog, de är också super lätt och egentligen ganska... så ha kul och vara kreativ!Steg 1:...

Butterfly kedja örhängen

okej för dessa örhängen heres vad du behöver;6 längder silverkedja, 2 x 2.5 cm, 2 x 3 cm och 2 x 4,5 cm3 par av olika silver charm med slingor8 silver hoppa ringar2 örhängen ryggar som visasAvbitartänger och smycken tångOroa dig inte om inte du vet v...

Callisto örhängen

Vi har utvecklat en bit av en nyligen fascination av Jupiters månar. Varför? Eftersom de är awesome. Callisto var inspirationen till detta projekt eftersom, uppriktigt sagt, hon ser glittrande, och Gud vet jag har toner av glitter att arbeta med.Ja,...

Borderlands Psycho glöd i mörka örhängena

Hej alla SKS rekvisita här med en annan bygga!OK, så jag får vara väl känd i hela cosplay gemenskapen för att göra full storlek rekvisita / kopior av berömda spelet tecken. Med beaktande av detta jag ville verkligen börja skjuta mer i andra marknader...

Gift citat om keramiska

Här är en enkel och lätt att göra billiga present. Det kostar mindre än 50 cent :)Steg 1: Material som behövsSteg 2: Förbered kakelTa den keramiska plattor och rengöra den med en servettSteg 3: Välj en offertPlocka ett citat som du skulle vilja skriv...

IPAD väggfäste bredvid sängen

jag gillade tanken på att ha en vägg monterad hållare för min ipad medan du ligger i sängen och efter att ha sett detta gjort av veryken bestämde jag mig för jag skulle ta ett skott på att göra min egen. Jag köpte samma innehavare för Ipad från Stand...

2 steg handledning för att göra enkla gummi Band kors örhängen utan en vävstol

Titta på denna smycken handledning av en söt lätt gummi band kors örhängen. Elastisk färgade gummiband krävs (finns på Pandahall ). Att avsluta detta dingla kors örhängen, du får först att slutföra enkel gummibandet cross charm! Låt oss se hur man gö...

2 steg för att göra röda körsbär örhängen med enkel tråd inslagning teknik

Här är en kort handledning om wire inslagning röda körsbär örhängen med enkel wirework tekniker. Örhängen-projektet är roligt och gratis för din bekvämt alternativ. Du behöver inte vara en smycken mästare att presentera en rolig, utsökt och trendiga...

3 hjärtan örhängen

här är en enkel tut om du har extra sladdar. Inte kasta dem på papperskorgen ännu eftersom du kan göra något av små bitar av tråd.Steg 1: För att starta, samla minst 6 trådar i olika storlekar. Så mycket som möjligt, par 2 trådar med samma längd att...

3D utskrift Korpen skalle halsband och örhängen

Med hjälp av telefon app 123D fångst, scannade jag en raven skalle för att skapa ett 3D tryckta halsband hängsmycke och örhängen. Jag beskriva processen för hur till få en bra 3D scan, redigera geometri i Meshmixeroch montera smycken hårdvara.Steg 1:...

3D lager faner örhängen "Venearrings"

2014 gjorde jag en fjäder formade örhängen av nötkött ben ben för min fru som en julklapp.Jag verkligen njöt av det hela att göra processen och slutligen se glädje på hennes ansikte och hur stolt hon bär den. Så jag bestämde mig att göra det en tradi...

5 minut pärla örhängen

Saker som behövs: Pärlor av ditt val (7 små och 7 stora storlek, 1 stor för center), tråd, nål, sax och örhänge krokar.Steg 1:Trä nålen och gör en knut i slutet av din sträng.Passera nålen genom pärlorna start från en liten pärla då en stor pärla och...