SIS & BRO pallarDetta är pedagogiska projekt, två pallar klippa av CNC-maskin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Familjen roliga fotoramar från återvunnet material

är det dags att träffas för din familj att göra ett roligt projekt som kommer att tillfredsställa alla. Bara gräva i den gamla saker, be dina barn att samla sina färger och penslar och göra dessa coola fotoramar på nolltid. Mamma, pappa och även mor-...

En markeringsram, News Feed Ticker, Twitter, WiFi Repeater bro, sak.

Detta projekt startade när jag gick igenom skräp i mitt garage, stumbiling över denna gamla LED-tecken och en extra trådlös router. Nu, det ger mig alla typer av information från det lokala vädret, datum/tid, olika nyhetsflöden, intressanta tweets, e...

Bygga en potatis låda med pallar & skrot trä

Potatis kan använda upp en massa plats i trädgården. Vi har nästan alltid ett överflöd av gamla lastpallar sparka runt, så jag beslöt att återanvända några av dem. Detta är en underbar plats sparare och om det görs rätt, kan ge ca 100 kg potatis.Steg...

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

Bygga en upphöjd bädd av pallar

Heres hur man bygger en upphöjd bädd av pallar till att odla sallader och grönsaker. Det kostar ca £20 på de i material om du är savy och kan anskaffa billiga kompost. Det har potential att pågå i 20 år eller mer, och kan växa hundratals om inte tuse...

Gitarr: Låsa en flytande bro

har en flytande bro på din gitarr och trött på att sitta fast i en tuning?Vill du ändra tuning utan hassle av justering av fjädrar och knepiga trim tekniker?Vill ha en fylligare gitarrljud?Då är detta Instructable för dig!Jag kommer att visa dig hur...

Door Chain Of Super Mario Bros

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen DIY Workshop.Dagens projekt DIY workshop, vi kommer att göra en nyckelring port av Super Mario Bros, om du vill veta hur det gjordes följa bilderna ovan för att se videon förklarar i de...

Hem brygga öl lådor från pallar!

Här är en annan praktisk sak att göra med de gamla lastpallarna.Med hem brygga öl lådor är det bättre att använda hårt trä-lastpallar, de kommer att stå upp bättre till att vara våt städning flaskor etc och kommer att ta lång tid att ruttna ut och mi...

Hur man gör en brännare som står för Hembryggning av återvunnet pallar

jag märkte dessa metall avföring från mitt klassrum hade några svetsar som kom ifrån varandra. De var öronmärkta för bortskaffande så att ingen skada sig på dem. De därefter befriades från ett nesligt slut i den container / skrota högen och åter ämna...

8 bit Mario Bros Piano

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Mitt namn är Maria Fontiveros och beslöt jag att göra ett piano från 12 olika mynt från 12 olika länder. Jag ville ha detta pian...

Balsa trä bro

denna instruktionsuppsättning lär du dig att utforma och bygga din egen brygga gjord av balsaträ. Detta är en rolig, spännande projekt som kommer att underhålla en enskild i timmar. Många high school och college- och informationsteknik klasser måste...

Apan bro (The Real Deal)

välkända, beprövade, traditionella Monkey bron är kanske den mest kända av alla Scout banbrytande projekt. Det är ofta med på Scout mässor, även regelbundet, Scout läger, och är ofta en central attraktion på offentliga sammankomster där Scouting är r...

Bygga en modell fackverket bro

här är några av grunderna för att bygga en modell fackverket bro med legos. Anledningen till att jag byggde denna bro är eftersom jag är fascinerad av bridge mönster, och jag visste att en fackverket bro skulle vara en enkel modell för att bygga. Jag...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Hur till låsa upp Jigglypuff på Super Smash Bros Brawl!

Hello! Detta är den andra instructable på hur till låsa upp hemliga tecken i super smash bros brawl! Om du inte vet, är SSBB ett spel där du kan rädda världen från Subspace eller slåss med dina vänner. Men har du alltid velat ha fler tecken? Här komm...

Hur till låsa upp vargen i Super Smash Bros Brawl!

Hej alla! Hört talas om en spelet kallas super smash bros brawl? Det är ett spel där du spelar som din favorit tecken och slåss varje annan eller rädda världen! Men har du alltid velat ha fler tecken? I detta instructable, jag visar hur man låsa upp...

Hur fick nya Super Mario Bros. U den minsta möjliga tid

Hej, och Välkommen till min mini-genomgång för nya Super Mario Bros. U! Jag säger "mini" för den här genomgången inte omfattar hela spelet. I själva verket omfattar den bara fyra av de nio världarna! Detta beror på att denna genomgång är för hur...

Hur du skapar din egen Super smash bros Brawl nivå på PC med extra funktioner

här är verkliga!Med scenen studio kan du skapa många fler coola nivåer för Super Smash Bros Brawl.Funktioner:1. du kan lägga till några av de beta block som Nintendo har inte lagt i spelet.2. du kan placera lekbeståndets pekar av alla tecken.3. du ka...