Skalle Lava ljus gjorda av gamla lyktaMin familj och jag älskar lavalampor! När vi ser en på en loppmarknad eller sparsamhet butik får vi det. Jag har alltid velat göra min egen men aldrig fått runt till den. Andra dagen jag såg på denna tomma vodka flaska som har formad som en skalle och märkt i botten hade en kvadratisk form som såg ut som om det var ungefär lika stor som en gammal lykta batteri. Jag hade en gammal järnväg lykta sitter några fötter från mig så jag tänkte jag skulle prova det för storlek och det passar! Nu hade jag inspiration och material för en awesome Halloween dekoration!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Omgivande ljus skulptur ut gamla Mixtapes _ inte bara tända... it´s mer om skuggan

Jag hittade ett gäng av gamla mixtapes från min fäder goda gamla tider och jag couldn´t slänga dem... så jag startet att använda dem som en sorts tegel för att bygga en omgivande ljus skulptur med en super fin mönstrad skugga för min musik hörn.Steg...

Bunny House gjorde med gamla skolan bindemedel och överblivna trä!

Vill du ha ett robust bunny hus?? Om du så kolla in min instructable!!! Det är lätt, i slutet av året samla du gamla skolan bindemedel. Och om du inte har kvar över trä som jag sedan kan du köpa några från lowes. Förvandla din gamla kanin springa run...

Hur man gör en energi effektiv mångsidig ljus gjorda av återvunnet glas

om du är en av dessa konstiga människor som mig som har en massa rester av glas om huset så är det ett stort projekt att göra något vackert och åtminstone delvis användbart.(Genom att detta projekt är antingen en LED (Light Emitting Diode) ljus inneh...

Solar utomhus ljus setup med gamla bilbatterier

Hej allaJag har setup ett solsystem med gamla bilbatterier att skära ned den elektricitet lagförslag se videon hela installationsprogrammet och översiktSteg 1: Använd 110watts Solar panel Kanékas nya hybrid amorft kisel solpaneler genererade watt-pow...

Smidesjärn blomlåda gjorda av gamla/c fönster vakten

dessa är några av de sekventiella bilderna och beskrivning av hur jag gjorde två smidesjärn blomlådor från en gammal fönster/c enhet fönster vakt.Steg 1: Skilj den användbara delen Använde jag en vinkelslip med ett tunt blad för att slipa igenom svet...

Enkel sko + mössa rack, gjorda av gamla skateboards.

För detta (min första) post jag kommer att ge dig en steg för steg instructable om hur man gör ett skoställ från gamla skateboard bara använder en såg och en mjuk hammare (inga naglar eller lim behövs).Efter att ha varit en skateboardåkare för ca 11...

Vattentät Extra tålig shoppingväska gjord ut gamla cykel innerslangar

gamla cykel innerslangar är en rolig och slitstarkt material som kan användas för att skapa massor av coola objekt när du vet hur man arbetar med detta material. Detta exempel visar hur du gör en enkel och stilren väska.För detta projekt använde jag...

Sol mobiltelefon laddare gjorda av gamla delar och en... ALTOIDS TIN... vad annars??

Vad gör dessa 2 träffar har gemensamt? Tja kan du bära dem tillsammans i en handväska eller ryggsäck. I slutet av detta instructable de kommer att ha mycket gemensamt.Jag ska visa dig hur man ta modet från en gammal liggande lysdiod och göra det till...

Lätt ljus sabel med gamla bubblor leksak

jag tror det är många som gillar Star wars på grund av ljuset sabel. Åtminstone gör jag.Jag alltid ville ha en, men var inte tillgänglig... nu den är lätt tillgänglig, men jag ville göra det...Så i detta instructable, kommer jag att berätta hur till...

Lowrider chopper cykel, gjord av gamla cyklar

i detta Instructable kan du se hur man gör en cool chopper/lowrider cykel på billigaste sätt med några gamla cyklar. Titta på cykeln ner nedan, jag gjorde bara det med två gamla cyklar och vissa järn rör.Jag fick idén från en annan Instructable, titt...

Hund leksaker gjorda av gamla T-shirts

Har du gamla t-tröjor som du inte bär längre, men du inte vill slänga dem?Vet du en trogen hund som kunde använda en annan leksak?Det är dags att återvinna en för att belöna den andra.Vad menar du "Hur får du belöning en t shirt?"... och få hund...

Besvärliga hörn låda med shopfront gjorda av gamla skärbrädor

Denna ruta är utformade för att fylla tafatt hörnet jag har i mitt skjul, för att påminna mig om vad som finns inuti rutan jag har utformat en shopfront med en skylt som stolt lista det är lager - jag slipat texten på min men om du tänker ändra desig...

Fäste för stapelbara lagringsbehållare gjorda av gamla registreringsskyltar

Jag fick massor av begagnade stapelbara förvaringslådor från en vän så jag har letat efter ett billigt sätt att montera dem i min butik.Jag hade ett gäng gamla registreringsskyltar liggande, visar sig de är ganska lämpligt för detta ändamål.Du behöve...

Växellåda för dator, gjorda av gamla Joystick (H-shifter)

Du gillar bilar?Deras verkliga körning.Du har gamla joystick?Detta är instruktion du :)Jag visa dig hur man gör växellåda för dator från en gammal joystick.----------------------------------------------------------------------------------------------...

Winterish krans gjord av gamla CD-skivor

som du kan gissa från mina projekt, jag älskar återvinning och återanvända, gör varje dag-grejer till något nytt.Jag har en gazillion gamla CD-skivor som jag sparat för "glödlampa närvarande", och det kom förra veckan. Varför inte göra en cool k...

Kupong bok gjord av gamla Notebook "Sammansättning bok"

förvandla en gammal marmor bärbara dator till en händig Kupong bok att behålla dina kuponger organiserade medan shopping.Vad du behöver:1. gammal marmor Notebook2. arkivskåp mapp eller andra tjocka papper3. duck Tape4. häftapparat (med klammer)5. sax...

Kluster ring & örhängen-gjorda av gamla glödlampor

detta är verkligen lätt och snabbt att göra >. <___Ring___-Vrid två av lökarna tillsammans av deras ledningar-hålla att lägga till och vrida i mer lampor tills du har bildat ett kluster-sno några av trådarna på baksidan runt en vanlig ring___Earring...

Söta halsband gjorda av gamla glasögon

Steg 1: steg 1 Få ett par gamla eller trasiga glasögon.Steg 2: steg 2 Lägga till en berlock eller dekoration av något slag.Steg 3: steg 3 Lägga den på en sträng.Steg 4: steg 4 Njuta av ditt halsband!!!...

Liten ljus gjorda av A Tin av Carmex läppbalsam

detta kan passa i fickan! Nariga läppar? Inga problem. Behöver ett ljus? Inga problem!...