Skapa animerade Star Wars öppna titlar!Hej alla

I några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.

I detta Instructable, jag ska visa dig hur du skapar animeringar som ser ut som öppna titlarna på alla Star Wars-filmer: den berömda gula rullningstext. Du kan anpassa texten och en massa andra parametrar. Produktionen kommer att leda enskilda bildrutor, men jag ska visa dig hur t omvandla dem till animerade GIF-bilder eller video filer.

För att uppnå detta, kommer vi att använda en fri och underbar ray-tracing program: POV-Ray. Till skillnad från många andra 3D-program fungerar POV-Ray med slätt text arkivera till skapa bilder. Men det är inte svårt alls! Följ dessa enkla steg för att skapa din egen titlar animationer.

Kraften må vara med dig!

Detta Instructable äga rum in i Sci-Fi-tävlingen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Animerade Star Wars hatt episod 2: Attack av kupoler (R2D2 Hat!)

För tre år sedan publicerade jag min Death Star hatt instructable, som har varit en hit på Dragon Con. Jag fick några bra kommentarer på det; en var av användaren Jayefuu som föreslog jag bygga en R2-D2 hatt med ljus och rörelse. Jag trodde det var e...

Ser Artoo av Pennytree: A Star Wars/spelet av troner kostym Mash-up

detta var mitt försök att skapa en Star Wars / spelet av troner kostym mash-up för min lilla en. Varför? Eftersom jag älskar båda franchising och eftersom min son behövde något att matcha Boba Baratheon kostym gjorde jag för mig själv. Fina med kosty...

Upplåsning Jedi Holocron replika från Star Wars: The Clone Wars animerade

Detta är en handledning för att göra ett ljus upp och låsa upp din replik av Jedi Holocron som sett i Star Wars: The Clone Wars animerade.Detta kan gå från en "låst" konfiguration till en "frigörande" konfiguration, och sedan till en &...

Star Wars termisk Detonator 3d tryckt

Den mäktiga Jabba frågar varför han måste betala 50 000.Eftersom han håller en termisk detonator!Med Star Wars dagen närmar sig snabbt kändes det var endast lämpligt att mitt nästa projekt var en Star Wars en. Har redan gjort en ljussabel, tänkte jag...

STAR WARS Kylo Ren hjälm

Vem har inte drömt för att få in i huden på en Star Wars karaktär.Det är nu tillgänglig för alla. Följ dessa steg...https://ultimaker.com/en/community/Prints/4124-Star-Wars-Kylo-renSteg 1: Öppna, skriva ut och limma1 - Packa upp rar-fil.2 skriva ut v...

Holocron: Bygga en Star Wars tumma driva

i the Extended universum av Star Wars, Holocron är ett slags AI-hjälp, telepatiskt manövrerade, information lagringsenhet. Och, visst, du kan bygga en prop version (det finns även ett kit). Eller du kan göra en fancy version med en riktig blixt driva...

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

Fashion Star Wars - Organas ceremoniella halsband.

Den 4 maj, jag tillbringade kvällen njuter Star Wars Episode IV: A New Hope med barnen, medan jakt efter idéer för min nästa Instructable. Sedan i slutet av filmen såg jag det!Halsbandet som Leia var klädd - vad är det? Hur är den gjord? Och viktigas...

Star Wars AT-AT walker modell

Hej, jag heter Jeroen och jag är en amatör modell maker. Jag gör modeller (mestadels arbetar)från bilder och mestadels av trä. Jag arbetar för närvarande på en Trebuchet jag göra detta i mitt garage. Men eftersom det är ganska kallt här ville jag bör...

Star Wars Lightsaber bromsljus på Wiper

Du vill ha ett häftigt sätt att säga, "backa, man! Jag är en Sith Lord! "Detta instructable visar hur du får din Star Wars geek med din bil.Den innehåller stegen för att förvandla din bakre fönstret torkar till en ljussabel som driver upp när du...

Hur man skapar en LEGO Star Wars Clone armén

en av de mest eftertraktade efter LEGO prestation bland Star Wars LEGO fans är att skapa en armé av clone troopers som vi sett i Star Wars-filmer och TV-serien. Dock kan detta vara ett ganska dyrt företag. Här är det mest prisvärda sättet att göra de...

Star Wars tema retro arkadspel

En knapp. LCD. genereras förfarandemässigt terräng. En skvätt Star Wars. Ett beroendeframkallande spel.Inte säker på varför, men jag har varit besatt av konst stil av de pixelated retro arkadspel. Jag kunde bara inte få nog och så jag beslutat att gö...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Enkla Star Wars nyckelring

Hej, skulle jag vilja dela enkel instructable hur för att utforma Star Wars logotyp med AutoCAD och 3D skriva ut den.Vad vi behöver:AutoCAD (eller andra SW kan importera nya teckensnitt)Star Wars teckensnitt (jag använder specifikt "stjärnan Jedi run...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

AT-ATrinket - en Star Wars prydnadssak låda

uppdatering: detta projekt deltar i fandom tävlingen. Om Enjoy, glöm inte att ge din röst!Projektet föddes ur beundran för Star Wars universum och fordon skapad för filmer. Kejserliga vandrare är fantastiska maskiner, och AT-AT det främsta exemplet i...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

Ahsoka Tano dräkt från Star Wars, Clone Wars

Min dotter ville verkligen vara Ahsoka Tano från Star wars, clone wars, för Halloween. För att få en uppfattning jag tittade runt på Instructables webbplats och hittade en Instructable här på hur man gör ett Togruta pannsmycke. Som författare kom upp...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...