Skapa en 3D Steampunk gitarren dekalDetta är min stackars mannens version för att få en läcker dekal med lite djup som ser ganska realistisk. Självklart, dekalen har fasta skuggor men du fortfarande kan komma undan med det jag tror ;-) Jag var faktiskt ser för att ha en guitarbody slipat ut via 3D CNC'ing men att hitta erfarna företag eller människor i detta land är svårt. Du behöver också rätt utrustning och den typen av hårdvara är inte billigt. Så kom jag snabbt på idén att utnyttja min 3D-modellering färdigheter för att rendera ut saker i 2D och har detta skrivs ut. Så är här vad jag gjorde! Hoppas du finner det lämpligt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

STEAMPUNK gitarren (1 9)

detta är FABIANCASTER, den första STEAMPUNK gitarren av en SERIE av 9 redan FINISH och 3 mer IN framsteg.JAG HOPPAS DU GILLAR DET KILLAR!!!...

Doomsday Steampunk maskin

Denna min första Instructable. Jag blev inspirerad av A-35 Doomsday enhet av ewout. Jag är verkligen njuter Steampunk tema projekt som jag ser här och tänkte jag skulle skapa min egen Steampunk inspirerade doomsday enhet. Min första idé var en väder...

En Steampunk halsband för galen vetenskapsman

kära Steampunks, kära anhängareDenna gång vill jag visa dig något mycket enkelt. För några dagar sedan hade jag ett viktigt datum med en vän och min dagliga slitna Steampunk halsband var bruten. Under upprensningen i mitt laboratorium hittade jag en...

En snabb hur: Steampunk pistol handledning

material:VattenpistolKnivSvampPenslarVattenRandom skruvar eller bitar av metall (fjädrar, gears, klockor, etc.) Vad du vill. Även fjädrar eller viktiga charm.Svart färgMetalliska färger. (Guld, brons, koppar, silver eller vad du vill) Jag använde gul...

Steampunk lampa - Lanterna Antiga

detta är ett snabbt och enkelt bygga jag gjorde med delar ligga runt min lägenhet.Jag har turen att leva i en storstad, i ett tätbefolkade område, där människor kasta bort ofta mycket nytt användbara saker på regelbunden basis.Jag har en mjuk fläck i...

Steampunk Ray Gun från upphittade föremål

jag har varit fascinerad av genren Steampunk länge nu. Efter att besöka flera hemsidor och titta på andras projekt, beslöt jag att skapa min egen Steampunk ray gun med några småsaker jag hade liggande.Steg 1: Steg ett: Design jag har inga bilder för...

Steampunk USB-minne "Speichergeraet Nummer 1"

jag skickar hälsningar från Helvetia, ett litet land i Europa med världens bästa choklad.Folk kallar mig "The Chocolatist" och jag är en creativ Steampunk. Besök mig på www.thechocolatist.com.Denna gång jag presentera dig en riktigt enkel "...

Steampunk Utforskare leksak Set: Teleskop och Steampunk utskrifter

Gör din egen Steampunk Explorer leksak inställt för din familj och vänner. Det är julen och min familj älskar att göra presenter till varandra. Det är lätt på budgeten, är det sentimentala och det är kul att göra! Jag hoppas du njuta av denna handled...

Steampunk spara datum

Jag är ett stort fan av steampunk och jag älskar att se bilder av steampunk inspirerade bröllop och fest.Så fan jag ville skapa en cool steampunk kort som kan användas för en inbjudan eller ett bröllop spara datumet. Dessa stora kort kommer att vara...

Steampunked vintage hörlurar

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Normale Tabelle"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: "&qu...

Cool Steampunk vapen

Om du inte har misströsta inte en svarv som du kan lika gärna göra dessa kanoner från grejer om runt ditt hus!Objekt som gamla drink flaskor, pvc-rör, post rör och olika annars värdelös bitar och bitar kan alla kommer tillsammans att göra en stor pis...

Steampunk Geocaching

jag publicerade nyligen en instructable för att skapa en fungerande "Steampunk kompass".Började med detta bygga dess mycket enkelt att utöka den och skapa en enhet som i stället för pekar norr pekar på alla programmerade koordinat. Något som all...

Kartong elgitarr

tack vare Amazons ineffektiva förpackningsmetoderna, särskilt deras kärleksaffär med överdimensionerade lådor, och min motvilja till att interagera med människor medan jag handlar nästan alltid har vi en mer kartong å sidan än jag får plats i vår pap...

Die Cut vägg Stencil

Använd en vinyl/die cutter klippa din egen anpassade stenciler i Johnson County biblioteket! Vi har en KNK Zing Air redo för alla att komma in och använda. Använd det här exemplet för att skapa dina egna stenciler (eller dekaler)--vi kommer gå igenom...

Steg för steg för med hjälp av en Vinyl Cutter

Im ska ge dig steg för steg instruktioner för att använda en vinyl cutter. Använda en Vinyl cutter är mycket enkel och du kan skapa fantastiska saker som stenciler, dekaler, skyltar och banderoller.Steg 1: Steg 1 Skapa en bild på inkscape. Se till at...

Pier 9 Guide: Roland VersaCAMM Vinyl skrivare

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9.Krav för att använda denna maskin på piren 9:Ta allmänna Workshop säkerhetsklass.Läs igenom detta Instructable.Gör din första utskrift med Shop personal.Obs: Någon skriva ut längre än 4 fötter...

Vinyl klistermärken

Vinyl klistermärken är klistermärken som skapas via en vektorbild. Med lite arbete det möjligt att skapa din egen vektor/bitmapable bilder och låter dig skapa din egen Vinyl klistermärken.Saker du ska behov-VinylVinyl CutterFotoredigeringsprogramViny...

@Techshop Menlo Park: skapa en dekal för en multi krökt ytbehandlar med en mall

ända sedan jag fick min lilla brittiska cykel jag har velat sätta en Union Jack-dekal på tanken. Mitt första försök misslyckades kapitalt eftersom jag inte redogöra för krökning av tanken på alla. Mitt andra försök också misslyckades kapitalt efterso...

Skapa din egen gitarren effektpedal

detta är en allmän instructable om hur att bygga din egen pedal kloner. Det är inte svårt att göra, bara ta hand att du läser på lite info förväg. Det finns många scheman och layouter på tonepad. Om det är den första bygga du gör är det bästa att bör...