Skapa en anpassad medeltida-/ Fantasy-stil kalligrafi Quillom du är som mig, du har flera penna/pennor och en verktygslåda full av olika spetsar som gör att du kan experimentera och bli kreativ med din kalligrafi. Nyligen, jag har behövt något lite annorlunda än vad min nibs kan åstadkomma, och i en liknande tradition att de stora skriftlärde som upplyst de stora medeltida manuskript, skapade jag en lövträ quill med underbara skrivande egenskaper som ger mig precis vad jag söker.

Detta instructable är kort och söt kommer promenad du genom att skapa din egen lövträ quill ur artiklar du kanske redan har om om ditt hus. Denna quill ger en utmärkt taktil känsla, bläck flöde och är order av magnituder robustare och mer hållbara än traditionell medeltida quills från gåsfjädrar. Om sådant intresserar dig och sedan gå med mig och vända blad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY vuxen målarbok: Hur man källa & skapa en anpassad målarbok

Nyligen när du checkar ut i affären, märkt jag bland tidningen samlingarna flera små "pocketbok" storlek vuxen målarböcker. Jag plockade en upp sysslolösa och sneglade på pris - $5.99. Jag bläddrade igenom det och min första tanke var häftet såg...

Skapa en anpassad ram Del1 - The Matt styrelsen anpassning

om du har en stor bild som råkar vara en udda form, det kan vara frustrerande att hitta en i butiker och dyra att det anpassade tovigt och inramade. Här ska jag visa dig hur att ta någon bild av någon storlek och skapa en anpassad Matt styrelse med s...

Skapa en anpassad kinesiska Knut Strand med Hand gjorde glaspärlor

detta instructable beskriver processen för att skapa anpassade glaspärlor med en propan fackla följt genom att skapa en anpassad kinesiska Knut strand som innehar pärlor och avslutar stycke smycken. Det förutsätts att läsaren har någon tidigare erfar...

Skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-scanner

Detta Instructable visar hur du kan skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-skanner. I det här fallet illustrerar jag processen för att skapa en anpassad luftstrupen stent. Detta Instructable omfattar inte uppgifter om a...

Skapa Original anpassad Darth Vader ringsignaler för din iPhone

Darth Vader var en inspirerande karaktär och en viktig förebild för mig i hela mitt liv. Skämt åsido, jag har aldrig riktigt förstått det hela godan kontra ond sak och föredrar filmer / TV-serie där karaktärerna är en odefinierbar blandning av två.Än...

Skapa en anpassad kort + Silhouette funktioner handledning

En av mina favorit saker om Silhouette studio mjukvaran är möjligheten att ändra text till unika kort eller konstverk. Detta instructable visar hur man gör en anpassad kort med hjälp av din favorit teckensnitt och en anpassad säger.Det förklarar ocks...

Smartitions: Skapa laserskuret anpassad partitioner för frakt!

Låt oss säga att du vill leverera en PC eller en murare burk eller en 3D tryckt del, och att vara en normal människa du är, inte har stor mängd packning jordnötter. Om du kan modellera objektet, kan du göra en egen kartong gallret skydda den!Där jag...

Skapa nr-redigera pop-konst stil bilder med en frisbee

Detta är en post i digital fotografering tävling, så rösta för det om du gillar det.Med bara en orange frisbee och en punkt och skjuta kamera kan du enkelt skapa pop-konst stil bilder. Den största delen är att det finns ingen redigering krävs.Steg 1:...

Skapa en anpassad storlek låda för 3D utskrift med OpenSCAD

På hybrislabs, vi har utforskat IoT ganska mycket och någon gång våra prototyper blev så liten och integrerade, att vi hade behovet av att skapa egna lådor för dessa. Vi inledningsvis används 123D för skapandet av STL-filer för 3D-utskrifter, men hit...

Skapa en anpassad spärr krok mönster i Gimp

Detta använder GIMP programvara för att göra en spärr krok matta mönster av digital bild.Så här:Skala om bilden så att varje pixel representerar en enda tråd. Bild > förminska bildenJustera antalet färger. Bild > läge > indexerad > generera st...

Fantasy stil läder och plattan hjälm

Min vän och jag hade gjort läder hjälmar en stund sedan och ville förstärka dem med metall. Vi utifrån en deviantart elven rustning design design och använde silvertejp metall för pläteringen. Hoppas du tycker om att göra det så mycket som vi gjorde!...

Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!

Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm....

Skapa en anpassad sökrobot

här kommer jag visa dig från början till slut, hur man skapar en fullständigt en av ett slag, fjärrkontroll rock crawler. Dessa saker är ganska kul och kan bli ganska dyrt. Inte betala hundratals dollar för ett rör chassi, bygga din egen!Steg 1: Desi...

Att skapa en anpassad kupan uppsättning

Kupan är en bordsskiva spel Jag har försökt att få fler människor att spela.Det fanns några skrot akryl i en hink på kontoret. Del av den var ganska cool fluorescerande gröna. Jag tog tag i akryl och sedan Randy visade mig hur man skjuter det med en...

Skapa en anpassad USB driva / statyett av polymerlera

detta Instructable visar hur du kan anpassa de flesta USB-enheter och att de ser ut som en statyett, staty, leksak eller vad du kan komma med. Men viktigast av allt, du får baka din USB kretskortet!Jag hade denna fula 2GB USB-enhet som jag hittade li...

Skapa en anpassad USB-ikonen och namnet

Hej och Välkommen till denna kort tutorial!I slutet, kommer du att kunna ändra den gamla och över använda usb blixt driva ikonen och ändra namnet under windows.Så, låt oss börja!PS: Jag är fransk, så det kan finnas några misstag eller konstiga mening...

Skapa en anpassad Cement cigarr askkopp

detta är hur vi (hustru och jag) skapade en cement cigarr askkopp. Vi lärde oss en del saker på vägen som vi skulle definitivt göra annorlunda, som jag kommer att notera längs vägen.Steg 1: Material och verktygPlast Smörkniv, tandpetare, florist skum...

Medeltida Fantasy öl hjälm

detta började som en snabb bild jag skrivit ut bara för skratt. Sedan dess hade det simmat i mitt huvud ett tag tills jag plötsligt insåg att jag hade ett matchande par tenn steins och en drink hjälm sitter runt och gör ingenting. Jag hade velat lära...

Börjar Photoshop - att skapa en anpassad borste

Photoshop kommer med en hel del Penselförinställningar, och det finns massor du kan hämta på internet, men vad händer om du vill ha något som är helt dina egna? Detta instructable visar dig hur.Du behöver:Photoshop (naturligtvis)Steg 1: Fem enkla ste...